Waarom zou u voor e-UUR moeten kiezen?

urenregistratie software

Wilt u als organisatie in de uitzendbranche eenvoudig en snel uren verwerken?

De urenregistratie van e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en volledig(100%) digitaal uw uren te verwerken. Dit kan in uw eigen portal, maar uiteraard ook met de e-UUR app.

e-UUR is gemakkelijk te koppelen met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de uitzendbranche. Hierdoor is het overtypen van handgeschreven briefjes echt verleden tijd. Urenbriefjes accorderen in e-UUR is zeer eenvoudig.

Om gemakkelijk aan de wensen van uw klanten te voldoen kunt u per inlener/klant het proces gemakkelijk inrichten. Uw inleners en flexkrachten kunnen zelfs vanuit de mail hun urenbriefjes goedkeuren.

Handmatige handelingen behoren tot de verleden tijd

Met e-UUR kunnen gewerkte uren efficiënter geregistreerd worden, handmatige handelingen behoren tot de verleden tijd. Door uw urenregistratie te digitaliseren met e-UUR wordt tijd bespaard en de foutgevoeligheid verlaagd.

Met de importtool van e-UUR kunt u gemakkelijk uw uren automatisch importeren. Zo kunt u met een druk op de knop de uren importeren. Vervolgens worden automatisch de urenbriefjes aangemaakt en hoeft u ze alleen nog maar te (laten) accorderen.

Om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen werkt de urenregistratie van e-UUR met notificaties, zowel wanneer een urenbriefje ingevuld moet worden als wanneer er een urenbriefje klaarstaat om te accorderen. Wanneer een urenbriefje toch niet op tijd wordt ingeleverd, volgt een herinnering. Zowel het versturen van de notificaties als van de herinneringen gebeurt geautomatiseerd.

Digitaal onkosten declareren
Nieuwe e-uur interface formulieren

Verlaagt foutgevoeligheid

e-UUR helpt u uw foutgevoeligheid te verlagen. Dit kunt u doen door uw processen te digitaliseren. e-UUR biedt hiervoor genoeg mogelijkheden. Van urenregistratie, onkostendeclaraties tot digitaal dossier, van digitale inschrijving (op contract nemen), digitale handtekening en reserveringen, tot aan fasetelling.

e-UUR heeft naast het digitaal verwerken van uren ook de mogelijkheid om al uw urenbriefjes automatisch volgens de CAO’s en inlenerbeloningen te ontrafelen. Hierdoor hoeft u geen urenbriefjes handmatig meer te ontrafelen.

Benieuwd wat de urenregistratie van e-UUR voor uw organisatie kan betekenen? 

blog uitzendsoftware

Referenties uit de uitzend- en payrollbranche

Onze klanten zijn zeer tevreden over e-UUR.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl