Het midoffice platform voor payrollers

Vertrouwd door 250+ flexorganisaties

Onboarding volledig op maat

Contractgeneratie en rechtsgeldige ondertekening

Met de onboarding kun je nieuwe medewerkers volledig digitaal inschrijven en op contract nemen. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde contractgegevens, zoals startdatum en uurloon. Voor iedere inlener kun je een specifieke onboarding instellen. 

Ook genereer je digitaal documenten en laat je deze digitaal ondertekenen. Denk bijvoorbeeld aan arbeidscontracten, bruikleenovereenkomsten of  loonheffingsformulieren. 

Digitaal dossier voor medewerkers en inleners

Alle documenten op één plek beschikbaar

In het digitaal dossier verwerk je onder meer loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en ondertekende arbeidscontracten, inleenovereenkomsten en bruikleenovereenkomsten. Ook kun je akkoord vragen op specifieke documenten en digitaal laten ondertekenen.

Het digitaal dossier vind je niet alleen in de desktop-versie van ons portaal, maar ook in de Akyla app. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en inleners altijd en overal bij hun gegevens kunnen. 

Uitgebreide urenverwerking

100% digitale urenverwerking

De urenregistratie maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en 100 % digitaal uren te verwerken. Dit kan in jouw eigen platform voor flexwerk,maar uiteraard ook in de handige app die jij, jouw medewerkers en jouw inleners bij het platform kunnen downloaden.

Ons platform is gemakkelijk te koppelen met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de flexbranche. Daarmee is het overtypen van handgeschreven urenbriefjes écht verleden tijd.

Ook het accorderen van urenbriefjes is eenvoudig. Inleners en flexkrachten kunnen zelfs vanuit hun mailbox urenbriefjes goedkeuren.

Akyla is een stabiel en bewezen product voor de flexbranche. Het was een logische keuze. Vooral met de cao-ontrafeling, die wij niet in ons systeem hadden, bespaart het ons veel tijd en bovendien kunnen we daarmee ook de compliancy waarborgen.

Bob van Groeninge - IT manager Kolibrie HRM

1,2

FTE per week besparen op onboarding

40%

vermindering in overhead
Geschikt voor alle cao's

Automatisch urenbriefjes ontrafelen volgens cao

Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Onze tijd-interpretatie module (voorheen: Xplican) automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan jullie medewerkers.

Het enige wat je hoeft te doen is de regels vanuit de cao en de inlenerspecifieke afspraken opnemen in een cao-profiel. Zo’n cao-profiel stel je eenmalig in (en daar kunnen wij je de eerste keer natuurlijk bij helpen). Als het cao-profiel is ingericht past deze module tijdens het registreren van gewerkte uren automatisch de cao-regels en dus ook de juiste vergoedingen en toeslagen toe.

workflow automation

Processen automatiseren zonder maatwerk

Naast onze modules voor onboarding en urenverwerking, heb je binnen de midoffice nog veel meer processen die je wilt optimaliseren. Processen die lopen tussen jou als uitzender of payroller en bemiddelaars, inleners, medewerkers en/of kandidaten. Denk aan processen rondom het afhandelen van verlofaanvragen en ziekmeldingen of aan het verstrekken van materialen.

Ieder payroll bedrijf is anders en richt processen op zijn eigen manier in. Met workflow automation kun je zelfstandig, of met onze hulp, al jullie bedrijfsprocessen in de midoffice automatiseren. 

De beste functionaliteiten met maatwerk mogelijkheden

Een platform waar je op kunt bouwen

Maximale
flexibiliteit

Modulair opgebouwd. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Zelfredzaam.

Altijd
schaalbaar

Bewezen voor de verwerking van hoge volumes.

Volledig
aanpasbaar

Eigen branded interface. 3rd party integratie en maatwerk ontwikkeling.

27 talen
beschikbaar

Toon de omgeving in de taal van je flexkracht.

Werkwijze

Onze specialisten helpen je bij elke stap

Migreren naar een (nieuwe) applicatie heeft impact op je organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Met grote zorgvuldigheid verzorgen wij dagelijks implementaties. We ondersteunen je stap voor stap bij de migratie. 

Erica

Implementatie consultant

0 +
Jaar ervaring in de flexbranche
Koppelplatform

Haal het beste uit alle applicaties

Backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatiesoftware of business software. Wat jij ook gebruikt, je kunt het koppelen aan jouw platform voor flexwerk. Daardoor ben je nooit afhankelijk van één leverancier en geniet je wel van de voordelen van één aanspreekpunt.

Ontdek de impact van het Akyla platform voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend