Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Tijd interpretatie (Xplican)

Ontrafel urenbriefjes volgens CAO

Automatiseer het meest tijdrovende proces

Zonder moeite de juiste toeslagen en vergoedingen verwerken

Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Onze tijd-interpretatie oplossing Xplican automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan je flexkrachten. Dit bespaart je veel tijd, fouten en oneindige checks. 

-9

urenverwerkers nodig

+47%

uur verwerkt per FTE

+100%

omzet met dezelfde mensen

-2 FTE

benodigd op urenverwerking
Voorbeeld van cao profiel in onze ontrafelaar
Onbeperkte mogelijkheden

Geschikt voor alle cao's of inlenerspecifieke afspraken

Met Akyla heb je bij iedere inlener altijd de juiste cao te pakken. Het enige wat jij moet doen, is  eenmalig een cao-profiel inrichten met daarin de inlenerspecifieke afspraken. Het is ook mogelijk om meerdere cao’s per inlener in te stellen. Of om een cao-profiel voor meerdere inleners te gebruiken. Dit kun je zelfstandig inrichten, zonder kennis van code of onze consultants ondersteunen hierbij.

Op deze manier kun je inlenerspecifieke afspraken altijd nakomen, ook wanneer een collega met veel kennis van (de cao van) een bepaalde inlener op vakantie is.

Met de TLN-cao konden we in korte tijd de grootste klappen maken. Dit bespaart ons veel tijd. We kunnen nu 4 keer zoveel omzet draaien met dezelfde mensen op onze backoffice.

Marco Reder - IT Manager
Snel en simpel uren verwerken

Uren registreren via app of import bestand

Via de portal of app die wij aanbieden kunnen jouw flexkrachten zelf de uren registreren die je wilt ontrafelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een urenbestand te importeren. Bijvoorbeeld als jouw inlener gebruik maakt van een kloksysteem. Door middel van een importprofiel worden de uren uitgelezen uit een specifiek bestand, bijvoorbeeld een Excel of csv bestand. Deze worden automatisch, na een eenmalige identificatie, toegewezen aan de juiste plaatsing. 

Oók sneller en volledig compliant uren ontrafelen?

Geheel vrijblijvend

Uren ontrafelen via Xplican
Meer controle en eenvoudig wijzigingen doorvoeren

Zelfstandig in te richten

Dit waarderen onze klanten het meest: onze cao-ontrafelaar kun je volledig, zonder technische kennis, inrichten en aanpassen. Is er een wijziging in een cao of inlenersbeloning? Dan kun je die wijziging in een handomdraai doorvoeren. 

Besteed je het inrichten van de profielen liever uit? Ons consultancy team staat voor je klaar om je te ondersteunen bij de correcte inrichting. 

Integraties

Koppel met je backoffice voor correcte verloning

Onze tijd interpretatie tool werkt perfect samen met verschillende backoffice systemen, waarin je de verloning en facturatie doet. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste verloningen doet. 

Waarom kies je voor onze oplossing?

Akyla

Andere aanbieders

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Omdat je het helemaal kunt configureren zoals je wilt, kun je onze oplossing voor alle cao’s gebruiken. Het is ook mogelijk om bestaande cao’s uit te breiden of aan te passen. Als je zelf niet wilt configureren, ondersteunen onze consultants je graag bij het inrichten van de profielen.

Ja, dat is mogelijk. Onze uren ontrafelaar is de enige tool in de markt waarmee je zelf een profiel kunt bouwen, zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt. Via een visuele drag ’n drop builder bouw je een profiel op basis van een cao en/of inlenersbeloning.

Onze oplossing is gefocust op het interpreteren van urenbriefjes. We hebben daarnaast ook een oplossing in onze onboarding, waarin je direct het juiste salaris kunt ophalen uit de juiste cao. Daarvoor werken we samen met CAO Connect van Xpert HR.

Tijdens de implementatie richten onze consultants de profielen voor je in, zodat je direct aan de slag kunt. Wil je daarna meer profielen inrichten kun je dit zelf doen of door een consultant laten uitvoeren. Voor het inrichten van een cao profiel heb je geen technische kennis nodig, het is wel handig dat je affiniteit hebt met automatiserings applicaties.

Ja, je kunt het gebruiken voor ploegendiensten en slaapdiensten. 

Tijdens de implementatie richten onze consultants de profielen voor je in, zodat je direct aan de slag kunt. Wil je daarna meer profielen inrichten kun je dit zelf doen of door een consultant laten uitvoeren. Voor het inrichten van een cao profiel heb je geen technische kennis nodig, het is wel handig dat je affiniteit hebt met automatiserings applicatie.

Ja, het is mogelijk om uren uit een kloksysteem te importeren. Wij ondersteunen alle bestandstypen.

Je betaalt bij ons een standaard licentieprijs voor gebruik van de tool. Daarnaast betaal je per ontrafelt uur. Dit werkt op basis van staffels. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen. 

Dat is afhankelijk van jullie wensen. Neem contact op met een van onze experts voor een inventarisatie gesprek.

Ontdek hoe je snel en simpel uren ontrafelt

Bekijk de interactieve demo!

Krijg direct toegang tot de interactieve demo

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengegaan met ons moederbedrijf Textkernel. Onze website zal eind april 2024 overgaan naar Textkernel website. Tot dit tijd vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.