Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

redeployment

Verhoog het aantal doorplaatsingen

Video afspelen

Vertrouwd door 250+ flexorganisaties

Voorkom tijdrovende wervingsprocessen

Waarom redeployment?

Als flexorganisatie heb je momenteel te maken met een groot tekort aan kandidaten. Demografische veranderingen zorgen ervoor dat dit probleem de komende jaren aanhoudt. Als flexorganisatie ben je daarom gebaat bij meer en betere doorplaatsingen om tijdrovende wervingsprocessen te voorkomen. 

Het probleem is dat cruciale informatie over de beschikbaarheid van kandidaten vaak ontbreekt in de frontofficesystemen. Informatie die wel beschikbaar is ons midoffice platform. In samenwerking met ons moederbedrijf Textkernel, dichten we die kenniskloof. 

Video afspelen
Samenwerking textkernel

Matching engine combineren met midoffice

Sinds juni 2022 zijn wij onderdeel van Textkernel. En dat biedt kansen voor redeployment! Textkernel is een internationaal leider in AI-gedreven oplossingen voor analyseren, gegevensverrijking en het matchen van mensen en functies. Textkernel zorgt ervoor dat o.a.  duizenden wervings- en uitzendbureaus wereldwijd slimmer en effectiever kunnen werken door efficiënties in het HR- en wervingsproces te creëren.

Door hun matching engine te combineren met ons midoffice platform, kunnen klanten die Akyla en Textkernel gebruiken in de toekomst profiteren van matchingsresultaten die beter zijn afgestemd op hun processen en de beschikbaarheid van kandidaten.

voldoe aan wet- en regelgeving

Op het juiste moment kansen bieden

Je kunt kandidaten dan op het juiste moment nieuwe kansen bieden, de retentie verhogen en herhaling van werving- en onboardingskosten voorkomen. Daarnaast ontstaat er een positief effect op de betrokkenheid en ervaring van kandidaten. Dat betekent:

Hogere bezettingsgraad

Lagere kosten per werving

Kortere time-to-hire

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengegaan met ons moederbedrijf Textkernel. Onze website zal eind april 2024 overgaan naar Textkernel website. Tot dit tijd vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.