Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Het midoffice platform voor detacheerders

Vertrouwd door 250+ flexorganisaties

Uitgebreide urenverwerking

100% digitale urenverwerking

De urenregistratie maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en 100 % digitaal uren te verwerken. Dit kan in jouw eigen platform voor flexwerk,maar uiteraard ook in de handige app die jij, jouw flexkrachten en jouw inleners bij het platform kunnen downloaden.

Ons platform is gemakkelijk te koppelen met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de flexbranche. Daarmee is het overtypen van handgeschreven urenbriefjes écht verleden tijd.

Ook het accorderen van urenbriefjes is eenvoudig. Inleners en flexkrachten kunnen zelfs vanuit hun mailbox urenbriefjes goedkeuren.

“Zonder Akyla hadden we een minimaal een week nodig om alle uren alleen maar in te kloppen en de toeslagen te berekenen. Dat is nu allemaal geautomatiseerd.”

Tanja Steenhuis - Applicatiebeheerder Campus Detachering
Geschikt voor alle cao's

Automatisch urenbriefjes ontrafelen volgens cao

Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Onze tijd-interpretatie module (voorheen: Xplican) automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan jullie flexkrachten.

Het enige wat je hoeft te doen is de regels vanuit de cao en de inlenerspecifieke afspraken opnemen in een cao-profiel. Zo’n cao-profiel stel je eenmalig in (en daar kunnen wij je de eerste keer natuurlijk bij helpen). Als het cao-profiel is ingericht past deze module tijdens het registreren van gewerkte uren automatisch de cao-regels en dus ook de juiste vergoedingen en toeslagen toe.

Onboarding volledig op maat

Contractgeneratie en rechtsgeldige ondertekening

Met de onboarding kun je flexkrachten volledig digitaal inschrijven en op contract nemen. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde contractgegevens, zoals startdatum en uurloon. Voor iedere inlener kun je een specifieke onboarding instellen. 

Ook genereer je digitaal documenten en laat je deze digitaal ondertekenen. Denk bijvoorbeeld aan arbeidscontracten, bruikleenovereenkomsten of  loonheffingsformulieren. 

De beste functionaliteiten met maatwerk mogelijkheden

Een platform waar je op kunt bouwen

Maximale
flexibiliteit

Modulair opgebouwd. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Zelfredzaam.

Altijd
schaalbaar

Bewezen voor de verwerking van grote volumes.

Volledig
aanpasbaar

Eigen branded interface en 3rd party integratie.

27 talen
beschikbaar

Toon de omgeving in de taal van je flexkracht.

Digitaal dossier voor flexkrachten en inleners

Alle documenten op één plek beschikbaar

In het digitaal dossier verwerk je onder meer loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en ondertekende arbeidscontracten, inleenovereenkomsten en bruikleenovereenkomsten. Ook kun je akkoord vragen op specifieke documenten en digitaal laten ondertekenen.

Het digitaal dossier vind je niet alleen in de desktop-versie van ons portaal, maar ook in de Akyla app. Zo zorg je ervoor dat flexkrachten en inleners altijd en overal bij hun gegevens kunnen. 

Werkwijze

Onze specialisten helpen je bij elke stap

Migreren naar een (nieuwe) applicatie heeft impact op je organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Met grote zorgvuldigheid verzorgen wij dagelijks implementaties. We ondersteunen je stap voor stap bij de migratie. 

Erica

Implementatie consultant

0 +
Jaar ervaring in de flexbranche
Koppelplatform

Haal het beste uit alle applicaties

Backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatiesoftware of business software. Wat jij ook gebruikt, je kunt het koppelen aan jouw platform voor flexwerk. Daardoor ben je nooit afhankelijk van één leverancier en geniet je wel van de voordelen van één aanspreekpunt.

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengegaan met ons moederbedrijf Textkernel. Onze website zal eind april 2024 overgaan naar Textkernel website. Tot dit tijd vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.