Het midoffice platform voor uitzenders

Vertrouwd door 250+ flexorganisaties

Bewezen oplossingen voor Uitzendbureaus

Onboarding

Neem flexkrachten én inleners volledig digitaal én rechtsgeldig op contract.

Urenregistratie

Urenregistratie via portal en app. Of importeer uren vanuit een bestand.

Tijd interpretatie (Xplican)

Ontrafel automatisch uren conform cao. Geschikt voor alle cao's en inlenersbeloning.

Workflow Automation

Bouw je eigen processen zoals ziekmeldingen, verlofaanvragen of materiaal uitgifte.

Engagement

Verbeter de klantbeleving en versterk de verbinding met flexkrachten.

Redeployment

Verhoog je doorplaatsingspercentage met de Redeployment module.
Onboarding volledig op maat

Contractgeneratie en rechtsgeldige ondertekening

Met de onboarding kun je uitzendkrachten volledig digitaal inschrijven en op contract nemen. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde contractgegevens, zoals startdatum en uurloon. Voor iedere inlener kun je een specifieke onboarding instellen. 

Ook genereer je digitaal documenten en laat je deze digitaal ondertekenen. Denk bijvoorbeeld aan arbeidscontracten, bruikleenovereenkomsten of  loonheffingsformulieren. 

Documenten en engagement

Alle documenten op één plek beschikbaar

In het digitaal dossier verwerk je onder meer loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en ondertekende arbeidscontracten, inleenovereenkomsten en bruikleenovereenkomsten. Ook kun je akkoord vragen op specifieke documenten en digitaal laten ondertekenen.

Het digitaal dossier vind je niet alleen in de desktop-versie van ons portaal, maar ook in de Akyla app. Zo zorg je ervoor dat uitzendkrachten en inleners altijd en overal bij hun gegevens kunnen. 

Uitgebreide urenverwerking

100% digitale urenverwerking

De urenregistratie maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en 100 % digitaal uren te verwerken. Dit kan in jouw eigen platform voor flexwerk,maar uiteraard ook in de handige app die jij, jouw flexkrachten en jouw inleners bij het platform kunnen downloaden.

Ons platform is gemakkelijk te koppelen met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de flexbranche. Daarmee is het overtypen van handgeschreven urenbriefjes écht verleden tijd.

Ook het accorderen van urenbriefjes is eenvoudig. Inleners en uitzendkrachten kunnen zelfs vanuit hun mailbox urenbriefjes goedkeuren.

Geschikt voor alle cao's

Automatisch urenbriefjes ontrafelen volgens cao

Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Onze tijd-interpretatie module (voorheen: Xplican) automatiseert het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan jullie uitzendkrachten.

Het enige wat je hoeft te doen is de regels vanuit de cao en de inlenerspecifieke afspraken opnemen in een cao-profiel. Zo’n cao-profiel stel je eenmalig in (en daar kunnen wij je de eerste keer natuurlijk bij helpen). Als het cao-profiel is ingericht past deze module tijdens het registreren van gewerkte uren automatisch de cao-regels en dus ook de juiste vergoedingen en toeslagen toe.

Workflow automation

Processen automatiseren zonder beperkingen

Naast onze modules voor onboarding en urenverwerking, heb je binnen de midoffice nog veel meer processen die je wilt optimaliseren. Processen die lopen tussen jou als uitzender of payroller en bemiddelaars, inleners, uitzendkrachten en/of kandidaten. Denk aan processen rondom het afhandelen van verlofaanvragen en ziekmeldingen of aan het verstrekken van materialen.

Ieder flexbedrijf is anders en richt processen op zijn eigen manier in. Met de process builder kun je zelfstandig, of met onze hulp, al jullie bedrijfsprocessen in de midoffice automatiseren. 

Zonder de automatische ontrafeling zouden we zo’n 15 urenverwerkers nodig hebben verspreid over de vestigingen. Nu zijn dat er maar 6.

Mark Rens - Applicatiebeheerder

9

urenverwerkers minder nodig

47%

meer uur verwerkt per FTE

15%

Stijging in productiviteit

4x

sneller uitrollen
Inzicht

Grip op je processen met rapportages

Met de uitgebreide rapportages heb je voortdurend inzicht in onder meer het aantal gewerkte uren van al je uitzendkrachten, de openstaande of te laat aangeleverde urenbriefjes, goed- en afgekeurde urenbriefjes, tarieven en verlof- en ziekte-uren.

Je kunt je rapportages precies op maat inrichten, namelijk door verschillende filters te gebruiken en die filters ook op te slaan. Zo heb je altijd snel inzicht in voor jou gewenste informatie. Je kunt onder meer filteren op project, tarief, urensoort, kostenplaats, afdeling, uitzendkracht, inlener en periode.

De beste functionaliteiten met maatwerk mogelijkheden

Een platform waar je op kunt bouwen

Maximale
flexibiliteit

Modulair opgebouwd. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Zelfredzaam.

Altijd
schaalbaar

Bewezen voor de verwerking van hoge volumes.

Volledig
aanpasbaar

Eigen branded interface. 3rd party integratie en maatwerk ontwikkeling.

27 talen
beschikbaar

Toon de omgeving in de taal van je flexkracht.

Werkwijze

Onze specialisten helpen je bij elke stap

Migreren naar een (nieuwe) applicatie heeft impact op je organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Met grote zorgvuldigheid verzorgen wij dagelijks implementaties. We ondersteunen je stap voor stap bij de migratie. 

Erica

Implementatie consultant

0 +
Jaar ervaring in de flexbranche
Koppelplatform

Haal het beste uit alle applicaties

Backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatiesoftware of business software. Wat jij ook gebruikt, je kunt het koppelen aan jouw platform voor flexwerk. Daardoor ben je nooit afhankelijk van één leverancier en geniet je wel van de voordelen van één aanspreekpunt.

Ontdek de impact van het Akyla platform voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend