Koppeling - Carerix

Carerix

Koppel Carerix aan e-UUR

Door Carerix aan e-UUR te koppelen kun je eenvoudig een Werven en Selecteren in Carerix. Op het moment dat besloten is om de nieuwe kandidaat op contract te nemen kan automatisch een onboarding gestart worden in e-UUR. De kandidaat/flexkracht kan zo gemakkelijk digitaal alle gegevens invoeren in de onboarding. Vanuit daar kan hij of zij direct aan het werk gezet worden en kunnen de uren geschreven worden.

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Bekijk meer over onze urenregistratie

Of bekijk hieronder het webinar over hoe de koppeling tussen Carerix en Akyla werkt.

Meer info over Carerix:

Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring, biedt Carerix een modern platform die het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden en Detachering ondersteunt. Allemaal vanuit één systeem.

We volgen de trends en ontwikkelingen in de recruitmentmarkt op de voet. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen zodat recruiters, detacheerders en intermediairs het gehele recruitmentproces kunnen onderbrengen in één systeem. Met faciliteiten als eenvoudige invoer van kandidaten en cv’s, het automatisch genereren van contracten en het online verwerken van urenregistratie biedt Carerix kansen voor efficiënter, minder foutgevoelig en flexibeler werken. Met meer dan 850 klanten, waaronder Randstad, Adecco, ANWB en Sterksen, bedient Carerix meer dan 12.000 gebruikers, verspreid over meer dan 17 landen.

Meer Koppelingen

Akyla koppelt ook met:

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend