Waarom zou je voor e-UUR moeten kiezen?

Urenregistratie: Volledig op maat per klant

Wil je als organisatie in de uitzendbranche eenvoudig en snel uren verwerken?

De urenregistratie van e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en volledig(100%) digitaal je uren te verwerken. Dit kan in je eigen portal, maar uiteraard ook met de e-UUR app.

e-UUR is gemakkelijk te koppelen met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de uitzendbranche. Hierdoor is het overtypen van handgeschreven briefjes echt verleden tijd. Urenbriefjes accorderen in e-UUR is zeer eenvoudig.

Om gemakkelijk aan de wensen van je klanten te voldoen kun je per inlener/klant het proces gemakkelijk inrichten. Je inleners en flexkrachten kunnen zelfs vanuit de mail hun urenbriefjes goedkeuren.

e-UUR dashboard

Handmatige handelingen behoren tot de verleden tijd

Met e-UUR kunnen gewerkte uren efficiënter geregistreerd worden, handmatige handelingen behoren tot de verleden tijd. Door je urenregistratie te digitaliseren met e-UUR wordt tijd bespaard en de foutgevoeligheid verlaagd.

Met de importtool van e-UUR kun je gemakkelijk je uren automatisch importeren. Zo kun je met een druk op de knop de uren importeren. Vervolgens worden automatisch de urenbriefjes aangemaakt en hoef je ze alleen nog maar te (laten) accorderen.

Om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen werkt de urenregistratie van e-UUR met notificaties, zowel wanneer een urenbriefje ingevuld moet worden als wanneer er een urenbriefje klaarstaat om te accorderen. Wanneer een urenbriefje toch niet op tijd wordt ingeleverd, volgt een herinnering. Zowel het versturen van de notificaties als van de herinneringen gebeurt geautomatiseerd.

declareren met de e-uur app

Verlaagt foutgevoeligheid

e-UUR helpt je met het verlagen van je foutgevoeligheid. Dit kun je grotendeels doen door je processen te digitaliseren. e-UUR biedt hiervoor genoeg mogelijkheden. Van urenregistratie, onkostendeclaraties tot digitaal dossier, van digitale inschrijving (op contract nemen), digitale handtekening en reserveringen, tot aan fasetelling.

e-UUR heeft naast het digitaal verwerken van uren ook de mogelijkheid om al je urenbriefjes automatisch volgens de CAO’s en inlenerbeloningen te ontrafelen. Hierdoor hoef je geen urenbriefjes handmatig meer te ontrafelen.

e-UUR urenregistratie software

Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend een demo aan!

Demo aanvragen

Of ga terug naar onze product tour

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.