Akyla
JOUW SOFTWARE VOOR URENREGISTRATIE

Digitale urenregistratie, op maat voor jouw organisatie

WIL JE ALS UITZENDER OF PAYROLLER EENVOUDIG EN SNEL UREN VERWERKEN?

De urenregistratie van e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en 100 % digitaal uren te verwerken. Dit kan in jouw eigen platform voor flexwerk, e-UUR, maar uiteraard ook in de handige app die jij, jouw flexkrachten en jouw inleners bij het platform kunnen downloaden.

Wil je nog meer voordelen horen van de digitale urenregistratie? Omdat het platform gemakkelijk te koppelen is met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de flexbranche, is het overtypen van handgeschreven urenbriefjes écht verleden tijd. En ook urenbriefjes accorderen is in e-UUR zeer eenvoudig. Inleners en flexkrachten kunnen zelfs vanuit hun mailbox urenbriefjes goedkeuren.

Eén van de belangrijkste voordelen hebben we tot het laatst bewaard: met het platform kun je gemakkelijk aan de wensen van jouw inleners voldoen. Je kunt namelijk per inlener het proces op maat inrichten. Die flexibiliteit geeft jou een streepje voor op concullega’s.

e-UUR dashboard
Handmatige handelingen behoren tot de verleden tijd

Gewerkte uren efficiënt registreren

Met e-UUR worden gewerkte uren efficiënt geregistreerd. Handmatige handelingen behoren tot het verleden. Door jouw urenregistratie met e-UUR te digitaliseren bespaar je dus tijd en worden er bovendien minder fouten gemaakt.

Ook de importtool in e-UUR zorgt voor efficiency. Met deze tool kun je uren automatisch importeren, met slechts een druk op de knop. Vervolgens worden automatisch de urenbriefjes aangemaakt en hoef je deze alleen nog maar te (laten) accorderen.

Om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen werkt de digitale urenregistratie in het platform met notificaties, zowel wanneer er een urenbriefje ingevuld moet worden als wanneer er een urenbriefje klaarstaat om te accorderen. Wanneer een urenbriefje toch niet op tijd wordt ingeleverd, volgt een herinnering. Natuurlijk gebeurt het versturen van alle notificaties geautomatiseerd. Jij hoeft nergens meer achteraan.

declareren met de e-uur app
compliancy

Foutgevoeligheid verlagen

Wil je de foutgevoeligheid tijdens het verwerken van uren verlagen? e-UUR biedt hiervoor genoeg mogelijkheden. Het platform voor flexwerk gaat namelijk verder dan alleen urenregistratie. Zo kun je alle urenbriefjes ook automatisch volgens de cao’s en inlenerbeloningen ontrafelen. Handmatig ontrafelen? Daar hoef jij geen tijd meer voor vrij te maken. Wel zo gemakkelijk.

e-UUR urenregistratie software

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen platform?

Neem de tour en ontdek alle features in platform voor flexwerk e-UUR óf download de white paper en ontdek wat e-UUR jouw organisatie kan opleveren.

Klaar om met ons in contact te komen?

Profiteer nu van jouw platform voor flexwerk
Onze collega’s staan klaar om je snel op weg te helpen!

Demo aanvragen

Of ga terug naar onze product tour

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!