line3

Alle voordelen van Xplican

Met cao-ontrafelaar Xplican wordt urenverwerking volgens cao een peulenschil

Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Xplican van Akyla zet een belangrijke stap in het vergemakkelijken van deze klus. Als online cao-ontrafelaar automatiseert Xplican namelijk het toekennen van onkostenvergoedingen en toeslagen aan uw (flex)medewerkers. Tijdens het registreren van gewerkte uren past Xplican automatisch cao-regels en dus ook de juiste vergoedingen en toeslagen toe.

reserveringen

U bespaart tijd

Het handmatig controleren van al uw urenbriefjes op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. Xplican zorgt ervoor dat u uw werk veel sneller uit kunt voeren.

fase telling

Uw kwaliteit gaat omhoog

Naast de tijdbesparing zorgt cao-ontrafelaar Xplican ook voor het verhogen van uw kwaliteit. Foutjes die door handwerk wellicht nog wel eens gemaakt worden, zijn nu voorgoed verleden tijd. U leeft cao’s altijd op de juiste manier na.

Backoffice services

Inlenerspecifieke afspraken nakomen

Met Xplican heeft u bij iedere inlener altijd de juiste cao te pakken. En door ook de uitzonderingen in de ontrafeling mee te nemen, komt u altijd klantspecifieke afspraken na. Ook wanneer een collega met veel kennis van die ene inlener op vakantie is.

Nieuwe features

Er zijn koppelingen mogelijk

Xplican koppelt met Akyla’s flexportal e-UUR, maar is middels API of webserver ook eenvoudig te koppelen met uw bestaande software. Met een API – Application Programming Interface – kan een computer communiceren met een applicatie, in dit geval met Xplican.

Scherm

Benieuwd wat de Xplican voor uw organisatie kan betekenen?

Consolid, e-UUR in combinatie met Xplican

Samen met Akyla hebben we Xplican zo optimaal mogelijk in kunnen richten. We kunnen het nu eigenlijk zo gek niet bedenken of de cao-ontrafelaar kan het aan. Wetgeving, uitzonderingen, klant specifieke afspraken: alles is instelbaar en dat is een groot pluspunt. Samen met Akyla hebben we nu al het resultaat behaald waar we op gehoopt hadden: het product werkt perfect.”

Marco Reder, projectmanager bij Consolid

 

Lees de klantencase »

Eenvoudig zelf uw cao’s inrichten

Uw cao’s kunt u in Xplican gemakkelijk zelf inrichten, namelijk met een drag and drop-editor. Per cao maakt u een apart profiel aan, zodat u ook eventuele uitzonderingen op cao’s en inlenerspecifieke afspraken op kunt nemen. Ieder cao-profiel kunt u op deze manier flexibel en precies op maat inrichten. U sleept simpelweg wat ‘blokjes’ heen en weer en kiest de voor die cao juiste componenten.

Xplican cao

Interessante artikelen

blog header 5

Foutloos de inlenersbeloning toepassen?

Sinds 30 maart vorig jaar bent u verplicht om al vanaf de eerste werkdag van een flexkracht de inlenersbeloning toe te passen. Kent u de cao’s van al uw inleners op uw duimpje? En hoeveel tijd kost het u iedere keer weer om op de hoogte te blijven van wijzigingen en nieuwe interpretaties?

Privacy in de flexbranche, een hot topic

Leer online cao-ontrafelaar Xplican beter kennen

Xplican is een webbased, dus online, cao-ontrafelaar. Het handmatig controleren van gewerkte en geschreven uren op cao-regelgeving is een lastige, tijdrovende en foutgevoelige klus. We zijn blij en trots dat Xplican zo goed wordt ontvangen! Maar hoe is ons idee voor Xplican eigenlijk ontstaan?

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl