Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Urenregistratie app

Urenregistratie app voor de flexbranche

Vertrouwd door 250+ flexorganisaties

Akyla app

Altijd en overal inzicht in je urenregistratie

De Akyla heb is een verlengstuk van onze portal. Met de Akyla app heb je altijd en overal inzicht in zijn of haar urenregistratie. 

In de  app kun je eenvoudig en snel urenbriefjes verwerken, nieuwe documenten toevoegen en kun je gemakkelijk een nieuwe flexkracht op contract nemen. Uiteraard kun je rapportages draaien en is het mogelijk om lopende onkostendeclaraties en reserveringen te bekijken.

Flexkrachten kunnen eenvoudig online gewerkte uren registeren en urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen. Het is daarnaast ook mogelijk om onkosten te declareren. Hierbij moeten uw flexkrachten een bijlage uploaden, denk bij een bijlage aan een foto van een bonnetje of treinkaartje. In de urenregistratie app worden naast declaraties ook reserveringssaldo’s van de flexkrachten weergegeven. Zo heb je alles direct digitaal en kun je de papieren bonnetjes en reserveringsbriefjes weggooien.

VOLLEDIG OVERZICHT

Overzichtelijke dashboard

De stream
Naast de al bestaande urenregistratie features beschikken de flexkrachten nu ook over de stream en het actieoverzicht.
In de stream zijn alle acties in chronologische volgorde terug te vinden. Hierdoor heeft de stream veel weg van een tijdlijn en kunnen je flexkrachten, gemakkelijk de meest recente urenbriefjes, documenten en plaatsingen opzoeken.

Het actieoverzicht
De focus bij het actieoverzicht is bewust gelegd op gebruiksvriendelijkheid, het uitvoeren van acties en het ondersteunen van je flexkrachten om sneller tot actie te komen. Hierdoor word je proces een stuk efficiënter. Je flexkrachten kunnen in het actieoverzicht gemakkelijk zien welke acties nog uitgevoerd of voltooi moeten worden.

DIGITALE INSCHRIJVING & DIGITAAL ONDERTEKENEN

Volledig digitaal

Digitale inschrijving
Met de app kun je eenvoudig en snel flexkrachten digitaal op contract nemen. Dit houdt in dat alle handelingen voor de inschrijving digitaal zijn en je veel tijd kunt besparen.

Je flexkrachten kunnen zo nog eerder starten bij je klanten. Je kunt namelijk binnen enkele minuten al een plaatsing aanmaken. Je flexkrachten hoeven alleen de benodigde gegevens in te vullen en een geldig identiteitsbewijs te uploaden met een foto.

Mochten je flexkrachten de gegevens niet op tijd invullen? Dan kun je uiteraard gemakkelijk een notificatie naar je flexkrachten sturen.

Digitaal ondertekenen
Veel documenten die je als uitzender of payroller met regelmaat gebruikt, dienen voorzien te zijn een rechtsgeldige handtekening. De Akyla app maakt het mogelijk om altijd en overal snel een document digitaal te kunnen ondertekenen. Hierdoor verlopen de verschillende processen vele malen efficiënter. Je flexkrachten kunnen onder meer arbeidscontracten, inleen-, fase- en bruikleenovereenkomsten volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Uiteraard worden deze documenten allemaal veilig bewaard in je digitale dossier.

De beste functionaliteiten met maatwerk mogelijkheden

Een platform waar je op kunt bouwen

Maximale
flexibiliteit

Modulair opgebouwd. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Zelfredzaam.

Altijd
schaalbaar

Bewezen voor de verwerking van grote volumes.

Volledig
aanpasbaar

Eigen branded interface en 3rd party integratie.

27 talen
beschikbaar

Toon de omgeving in de taal van je flexkracht.

Als backoffice dienstverlener draait alles om de software die we gebruiken. Dat moeten we goed voor elkaar hebben. Met het Akyla platform besparen we duizenden handelingen, waarmee we zo’n 6 tot 7 fte besparen.

Jeroen van Helden - Managing Partner

+47%

uur verwerkt per FTE

+15%

Stijging in productiviteit

-2 FTE

benodigd op urenverwerking

-7FTE

benodigd op backoffice

Werkwijze

Onze specialisten helpen je bij elke stap

Migreren naar een (nieuwe) applicatie heeft impact op je organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander. Met grote zorgvuldigheid verzorgen wij dagelijks implementaties. We ondersteunen je stap voor stap bij de migratie. 

Erica

Implementatie consultant

0 +
Jaar ervaring in de flexbranche
Koppelplatform

Haal het beste uit alle applicaties

Backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatiesoftware of business software. Wat jij ook gebruikt, je kunt het koppelen aan jouw platform voor flexwerk. Daardoor ben je nooit afhankelijk van één leverancier en geniet je wel van de voordelen van één aanspreekpunt.

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.