Akyla

Desktop, tablet of smartphone? Aan jou inleners en flexkrachten de keuze hoe zij e-UUR willen gebruiken!

e-UUR is voor je smartphone namelijk ook als app beschikbaar.

e-UUR App

Altijd en overal inzicht in je urenregistratie

Met de vernieuwde e-UUR app heb je altijd en overal inzicht in je urenregistratie. De e-UUR app is namelijk volledig geredesigned. De app is hierdoor vele malen gebruiksvriendelijker geworden en is daarmee nu echt een verlengstuk van de e-UUR portal.

In de vernieuwde app kun je eenvoudig en snel urenbriefjes verwerken, nieuwe documenten toevoegen en kun je gemakkelijk een nieuwe flexkracht op contract nemen.
Uiteraard kun je rapportages draaien en is het mogelijk om lopende onkostendeclaraties en reserveringen te bekijken.

Flexkrachten kunnen eenvoudig online gewerkte uren registeren en urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen. Het is daarnaast ook mogelijk om onkosten te declareren. Hierbij moeten uw flexkrachten een bijlage uploaden, denk bij een bijlage aan een foto van een bonnetje of treinkaartje. In de urenregistratie app worden naast declaraties ook reserveringssaldo’s van de flexkrachten weergegeven. Zo heb je alles direct digitaal en kun je de papieren bonnetjes en reserveringsbriefjes weggooien.

e-uur app
Volledig overzicht

Een overzichtelijk dashboard

De stream
Naast de al bestaande urenregistratie features beschikken de flexkrachten nu ook over de stream en het actieoverzicht. De stream was al aanwezig in de e-UUR urenregistratie portal, maar is nu ook beschikbaar in de e-UUR app.
In de stream zijn alle acties in chronologische volgorde terug te vinden. Hierdoor heeft de stream veel weg van een tijdlijn en kunnen uw flexkrachten, gemakkelijk de meest recente urenbriefjes, documenten en plaatsingen opzoeken.

Het actieoverzicht
De focus bij het actieoverzicht is bewust gelegd op gebruiksvriendelijkheid, het uitvoeren van acties en het ondersteunen van je flexkrachten om sneller tot actie te komen. Hierdoor word je proces een stuk efficiënter. Je flexkrachten kunnen in het actieoverzicht gemakkelijk zien welke acties nog uitgevoerd of voltooi moeten worden.

Digitale inschrijving & Digitaal ondertekenen

Volledig digitaal

Digitale inschrijving
Met de app kun je eenvoudig en snel flexkrachten digitaal op contract nemen. Dit houdt in dat alle handelingen voor de inschrijving digitaal zijn en je veel tijd kunt besparen.

Je flexkrachten kunnen zo nog eerder starten bij je klanten. Je kunt namelijk binnen enkele minuten al een plaatsing aanmaken. Je flexkrachten hoeven alleen de benodigde gegevens in te vullen en een geldig identiteitsbewijs te uploaden met een foto.

Mochten je flexkrachten de gegevens niet op tijd invullen? Dan kun je uiteraard gemakkelijk een notificatie naar je flexkrachten sturen.

Meer weten over flexkrachten digitaal op contract nemen?

Digitaal ondertekenen
Veel documenten die je als uitzender of payroller met regelmaat gebruikt, dienen voorzien te zijn een rechtsgeldige handtekening. De e-UUR app maakt het mogelijk om altijd en overal snel een document digitaal te kunnen ondertekenen. Hierdoor verlopen de verschillende processen vele malen efficiënter. Je flexkrachten kunnen onder meer arbeidscontracten, inleen-, fase- en bruikleenovereenkomsten volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen. Uiteraard worden deze documenten allemaal veilig bewaard in je digitale dossier.

Waar te downloaden?
De app is voor onze klanten direct te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Je kunt op de onderstaande links klikken of direct zoeken in de app stores op: e-UUR

“e-UUR in de App Store“
“e-UUR in de Google Play Store“
Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met Akyla!

e-UUR in de app store

Maak het je flexkrachten gemakkelijk!

Wil jij na het lezen van deze pagina direct aan de slag met onze urenregistratie app?

De mogelijkheden van de e-UUR app bekijken

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!