Een eigen platform voor flexwerk zorgt voor meer efficiency en gemak

Uren verwerken, flexkrachten onboarden, arbeidsovereenkomsten en contracten (laten) ondertekenen… Als uitzender of payroller heb je te maken met veel verschillende processen die vaak ook nog van elkaar afhankelijk zijn. Werk jij nog met losse tools, spreadsheets of gedateerde software? Dan is het moeilijk om grip te houden op al deze processen. Wil jij efficiënter werken, met meer gemak? Kies dan voor een platform voor flexwerk. Zo heb je één aanspreekpunt. Daarin organiseer je alle werkzaamheden rondom jouw flexkrachten, inleners en bemiddelaars.

Waarom kiezen voor een eigen platform voor flexwerk

Kiezen voor een platform voor flexwerk werpt z’n vruchten af. Gegarandeerd. Je houdt namelijk meer tijd over voor de dingen die er écht toe doen. De dienstverlening richting huidige klanten nog verder verbeteren bijvoorbeeld, maar ook nieuwe relaties aan jouw organisatie binden.

e-UUR is het platform dat je helpt het verschil te maken

 • Overzichtelijk dashboard
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Snelle en persoonlijke service
 • Meer grip op al jouw processen
 • Snellere verwerking van gegevens
 • Efficiënter werken, waardoor je tijd overhoudt
 • Boost de groei van je onderneming
Werving & Selectie en Onboarding

Het volledig digitaal werven, selecteren en het onboarden van nieuwe flexkrachten

Met e-UUR kun je gemakkelijk, snel en doeltreffend online werven en selecteren. Als de juiste kandidaat geselecteerd is kan deze het onboardingproces in. Met de onboardingmodule in e-UUR bieden wij je de mogelijkheid om eenvoudig en snel nieuwe flexkrachten en inleners te onboarden. Met de onboarding-module bepaal je zelf wanneer je wat uitvraagt.

Meer over werving & selectie
Meer over onboarden

1 2 3
Urenregistratie software

100% digitaal uren verwerken

Het registreren en accorderen van uren kan een tijdrovend klusje zijn. Maar dat hoeft niet. In het platform verwerken jij, jouw flexkrachten en inleners uren snel en gemakkelijk. Ook de e-UUR app helpt hierbij – daarover later meer.

Meer over urenregistratie

Urenregistratie e-UUR
APP VOOR URENREGISTRATIE EN MEER

Jouw platform ook beschikbaar als app

Met de e-UUR app kunnen flexkrachten, inleners en bemiddelaars eenvoudig al hun administratieve handelingen doen. Of het nu gaat om het invoeren van uren, onkosten of reserveringen, het ondertekenen van een contract of het solliciteren op een nieuwe vacature: in jouw app is het allemaal mogelijk.

36 uur
Digitaal dossier & digitaal ondertekenen

Online inzien, beheren en ondertekenen van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en meer

In het digitale dossier kun je documenten – denk aan urenbriefjes, verlofaanvragen en loonstroken (flexkracht) of inleenovereenkomsten (inlener) – inzien, beheren en delen. En dat niet alleen: je kunt flexkrachten en inleners in het dossier ook digitaal hun handtekening laten zetten op belangrijke documenten.

 • Alle documenten op één locatie
 • Volledige controle over al deze documenten
 • Altijd en overal toegankelijk
 • Nooit meer nabellen of herinneren
 • Volledig rechtsgeldig digitaal ondertekenen

Meer over het digitaal werken

Benieuwd wat e-UUR allemaal bevat? Download onze white paper.

Hoe ziet starten met e-UUR eruit?

200+ enthousiaste bedrijven gingen je voor

Uitzenders en payrollers die echt het verschil willen maken kiezen voor e-UUR. Wat veranderde er na de komst van e-UUR? Lees het in onze referenties.

 

 

De ideale portal voor flexkrachten, inleners en bemiddelaars, maar ook voor eigen medewerkers. Dat is waar e-UUR bij Nedflex de afgelopen jaren naar is uitgegroeid.

“Regelmatig zien we positieve verbaasde gezichten aan tafel als wij vertellen over ons platform en de mogelijkheden. Ja, e-UUR speelt zeker mee in de beslissing van nieuwe inleners om voor Nedflex te kiezen.”

Nick Bos – Sales Director

Lees het verhaal van Nedflex

Mijn Nedflex

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!