Bedrijfsvoering bij Uitzenders,
Detacheerders en Payrollers

Ook bij jouw organisatie lopen veel processen tegelijk die vaak van elkaar afhankelijk zijn. Losse tools, spreadsheets of gedateerde software maken het moeilijk om grip te houden. Je wilt je organisatie efficiënter organiseren, met een portal & app van nu.

De oplossing

De portal & app e-UUR: Meer efficiency en gemak, volledig geautomatiseerd.

Payrollers en uitzenders maken het verschil door zich te kunnen focussen op hetgeen wat voor hun belangrijk is, zodat zij hun opdrachtgevers en flexkrachten beter kunnen bedienen.

e-UUR is zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen unieke wijze kunt bedienen. Zo voldoe je altijd aan de wensen van je klanten.

Van urenregistratie tot digitaal dossier, van onboarding tot digitale handtekening en van reserveringen tot rapportage: e-UUR is een gigant qua mogelijkheden en ontwikkelt continu door.

e-UUR is de portal die je helpt het verschil te maken

 • Overzichtelijk dashboard
 • Volledig zelfredzaam
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 • Maak het verschil door je branding toe te passen
 • Snelle persoonlijke service
 • Altijd en overal online toegang
 • Geautomatiseerd notificeren
Het volledig digitaal onboarden van nieuwe flexkrachten en inleners

Onboarding

Wij bieden je de mogelijkheid om eenvoudig en snel nieuwe flexkrachten en inleners te onboarden. Met de onboarding-module bepaal je zelf wanneer je wat uitvraagt.

 • Gemakkelijk om te leren en gemakkelijk om te gebruiken
 • Genereer digitaal contracten en
  laat ze gelijk digitaal ondertekenen
 • Voorkom extra handelingen en papierwerk, door je backoffice te koppelen
 • Binnen enkele minuten een klantspecifiekproces
 • Track real time al je onboarding activiteiten
 • Volledig AVG-proof
1 2 3
Urenregistratiesoftware

100% digitaal uren verwerken met e-UUR

De urenregistratie van e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en volledig digitaal je uren te verwerken. Dit kan in je eigen portal, maar uiteraard ook met de e-UUR app.

Naast het schrijven van onkosten, zoals reiskosten, en verlof- en vakantieuren is het ook mogelijk om, onafhankelijk van de opmaak van je urenbestanden, met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel, CSV of TXT-bestanden te importeren in e-UUR.

Doordat e-UUR zo flexibel is kun je, je urenregistratieprocessen zelf inrichten, een echte meerwaarde voor jou en je klanten.

Meer over urenregistratie

Urenregistratie e-UUR
e-UUR op je smartphone

De e-UUR portal als app

Altijd en overal toegang tot je portal
Flexkrachten hoeven je niet meer te bellen of te mailen. Zij kunnen altijd en overal de aangevraagde, lopende en/of afgekeurde aanvragen inzien.

Alle uren, onkosten, contracten of documenten op tijd binnen!
Zijn de uren nog niet ingevuld? Of moet een contract nog ondertekend worden? Dankzij de notificaties in e-UUR zijn je flexkrachten en opdrachtgevers direct op de hoogte. Zelfs het declareren van onkosten is zo eenvoudig als het maken van een foto.

Eenvoudig digitaal ondertekenen in de app
Wil je flexkrachten sneller laten starten? Wil je geen papieren contracten meer opsturen? De combinatie van de onboarding-module en de e-UUR app zorgt ervoor dat je flexkrachten dezelfde middag, thuis op de bank, hun contract nog kunnen tekenen.

e-UUR app
36 uur
Digitaal dossier & ondertekenen

Online inzien en beheren van arbeidsovereenkomsten, contracten en loonstroken

In het digitale dossier kun je alle benodigde documenten – denk aan contracten of loonstroken (flexkracht) of inleenovereenkomsten (inlener) – inzien, beheren en delen.

 • Al je documenten op één locatie
 • Volledig controle over al je documenten
 • Altijd en overal toegankelijk
 • Nooit meer nabellen of herinneren
 • Volledig rechtsgeldig proces

Meer over het digitaal werken

Koppelingen

Makkelijk te integreren

Gebruik je al een ander software systeem? Denk hierbij bijvoorbeeld aan backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatie of business software. e-UUR koppelt gemakkelijk met andere pakketten.

Bekijk alle koppelingen

190+ enthousiaste bedrijven gingen je voor

Uitzenders en payrollers die echt het verschil willen maken kiezen voor e-UUR. Wat veranderde er na de komst van e-UUR? Lees het in onze referenties.

 

 

De ideale portal voor flexkrachten, inleners en bemiddelaars, maar ook voor eigen medewerkers. Dat is waar e-UUR bij Nedflex de afgelopen jaren naar is uitgegroeid.

Nick Bos – Sales Director

Lees het verhaal van Nedflex

Mijn Nedflex

Benieuwd naar hoe e-UUR eruit ziet?

In onze white paper staat precies wat je met e-UUR kunt, hoe e-UUR eruit ziet en welke functionaliteiten e-UUR allemaal heeft.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
white paper starten met e-uur