Akyla

Akyla.nl is de plek voor ondernemers en medewerkers van uitzendbureaus, detacheerders en payrollers voor nuchter advies, handvatten en inzichten waar je wat mee kunt. Hier vind je alles over processen die je met je inleners en flexkrachten uitvoert, om zo het best georganiseerde bedrijf te zijn.

Urenregistratie software

e-UUR bied je de mogelijkheid om gewerkte uren van flexwerkers eenvoudig, snel en foutloos te registeren in de Cloud. e-UUR bestaat uit vele features welke continue worden doorontwikkeld. Op deze manier werk je altijd met een up-to-date programma en beschik je over de beste software uit de flexbranche.

Met behulp van de e-UUR urenregistratie software is het overtypen van urenbriefjes echt verleden tijd. e-UUR heeft koppelingen met bijna alle verloningspakketten/backofficepakketten voor de uitzendbranche. Daarnaast is het accorderen van de urenbriefjes in e-UUR zeer eenvoudig.  inleners kunnen namelijk gemakkelijk vanuit de email urenbriefjes goedkeuren.

Een van de vele voordelen van de e-UUR urenregistratie software is dat de portal volledig aangepast kan worden naar jou wensen.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!