Uitzendkrachten willen snel aan het werk en willen dus niet onnodig tijd kwijt zijn aan administratieve rompslomp rondom het ondertekenen van hun contract. Gelukkig is er een oplossing: de digitale handtekening in e-UUR. Hiermee kunnen uitzendkrachten hun arbeidscontract en andere documenten snel digitaal ondertekenen – gewoon op hun mobiel, tablet of desktop. Deze handtekeningen zijn uiteraard rechtsgeldig en jij krijgt een seintje wanneer een ondertekend document klaarstaat.

Waarom iedere flexorganisatie digitaal zou moeten ondertekenen

Ben je nog niet overtuigd? Lees dan op onze blog over de vier belangrijkste redenen waarom iedere flexorganisatie voor een digitale handtekening zou moeten kiezen. Ook voor jouw organisatie heeft digitaal ondertekenen deze vier voordelen. Het zorgt:

  • voor gemak en een flinke tijdbesparing, want het werkt sneller voor iedereen en het
  • ondertekende document wordt ook gelijk digitaal verwerkt en gearchiveerd;
  • voor een flinke kostenbesparing, want je maakt gemiddeld 80 % minder kosten;
  • voor een verbeterslag als het gaat om duurzaamheid;
  • voor betere klantervaringen, omdat het ondertekenen van arbeidscontracten, bruikleenovereenkomsten, inleenoverkomsten en andere documenten vele malen sneller en gemakkelijker gaat.
digitaal werken met e-UUR

Kostenvoordeel van een digitale handtekening voor flexorganisaties: 80 % besparing

Op één van de voordelen – nummer twee in de opsomming – gaan we graag wat dieper in. Het feit dat een digitale handtekening vele malen efficiënter en voordeliger is, maken we namelijk graag concreet. In deze blog lees je precies wat je kunt besparen. Tipje van de sluier: je bespaart maar liefst 80 procent op je kosten! Hoe dat komt? Onder meer omdat de digitale handtekening niet alleen te gebruiken is door flexkrachten, voor het ondertekenen van hun arbeidscontract en documenten als bruikleenovereenkomsten, maar ook door inleners. Het per post versturen van inleenovereenkomst om deze te laten ondertekenen is dus ook verleden tijd.

Ontdek de 4 eisen waaraan een digitale handtekening moet voldoen.

De digitale handtekening: snel, gebruiksvriendelijk en persoonlijk

Ook het laatste voordeel in de eerder genoemde opsomming diepen we graag nog iets verder uit. In het digitale tijdperk waarin we leven zijn mensen gewend aan snelle, gebruiksvriendelijke en op hun persoonlijk toegespitste digitale ervaring. Daar draagt een digitale handtekening ook aan bij. De digitale handtekening in e-UUR is namelijk óók snel, gebruiksvriendelijk en persoonlijk. Daarom sluit hij aan bij de ervaring die zowel flexkrachten verwachten bij een modern platform. Met de digitale handtekening creëer je zo betere klantervaringen en behaal je voor jouw flexorganisatie een wezenlijk concurrentievoordeel. Want hoe gemakkelijker en sneller het ondertekenen van documenten voor je flexkrachten wordt, hoe groter de kans dat zij anderen vertellen over hun positieve ervaringen bij jouw organisatie – en niet bij de concurrent.

Digitale handtekening in een digitaal dossier

Tot slot vertellen we je op deze pagina graag iets over de plek van de digitale handtekening in ons platform voor flexorganisaties, e-UUR. In e-UUR is het digitaal dossier de verzamelplek voor allerlei verschillende documenten. In het digitaal dossier verwerk je onder meer loonstroken, facturen en identiteitsbewijzen, maar ook ondertekende arbeidscontracten, inleenovereenkomsten en bruikleenovereenkomsten. De digitale handtekening is in dit digitale dossier dus van groot belang, want via het dossier verspreid en beheer je natuurlijk de documenten die flexkrachten en inleners digitaal kunnen ondertekenen. Het is dus het digitaal dossier waar je alle vier de genoemde voordelen behaalt.

 

 

Meer weten over digitaal werken?

We geven je graag wat meer informatie! Laat hieronder je gegevens achter en download de whitepaper: Digitaal werken bij flexorganisaties.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!