Met de digitale handtekening in e-UUR kunnen onder meer contracten van flexkrachten, inleenovereenkomsten, fase-overeenkomsten en bruikleenovereenkomsten volledig rechtsgeldig digitaal ondertekend worden.
De handtekening voldoet aan alle eisen zoals die zijn vastgesteld in richtlijnen van het Europese Parlement.

Altijd en overal eenvoudig digitaal ondertekenen

Veel documenten die je als uitzender of payroller met regelmaat gebruikt, dienen voorzien te zijn van een rechtsgeldige handtekening. Dankzij de digitale handtekening in e-UUR kunnen jij en je flexkrachten altijd en overal een handtekening zetten op mobiel, tablet of desktop. Deze handtekeningen zijn uiteraard rechtsgeldig onder de eIDAS rechtsgeldig.

digitaal werken met e-UUR

Altijd inzicht in een waterdicht proces

Het is belangrijk dat bij alle contracten het proces gecontroleerd en gewaarborgd wordt, zodat de juiste persoon het document ondertekend. Een geavanceerde digitale handtekening zorgt ervoor dat elke stap wordt gecontroleerd, zodat je het uiteindelijke resultaat, een digitaal ondertekend contract of overeenkomst, met daarbij alle gegevens om te zien wanneer wie wat getekend heeft.
Het voordeel voor jou en je medewerkers is dat je eenvoudig kunt zien wie wanneer getekend heeft. Dankzij dit proces worden je documenten snel en eenvoudig rechtsgeldig getekend.

Ontdek de 4 eisen waaraan een digitale handtekening moet voldoen.

Nooit meer nabellen of herinneren!

Naast e-mail- en sms-notificaties kun je in e-UUR ook push-berichten ter herinnering sturen. Deze notificaties zorgen ervoor dat de openstaande contracten en overeenkomsten, die nog niet getekend zijn, gegarandeerd op tijd binnen zijn.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.