Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Digitaal onboarden met e-UUR? Dit zijn de ervaringen van onze klanten

e-UUR versus andere aanbieders

Als het zweet je nu haast uitbreekt, is het tijd om naar de digitale onboarding van e-UUR te kijken. Waarom juist e-UUR, en niet een op-contract-nemen-module van een andere aanbieder? Simpel, omdat je met de onboarding-module in e-UUR per inlener het proces op maat kunt inrichten. Dat is een grote tegenstelling met andere op-contract-nemen-tools in de markt. Die zijn vaak (te) standaard, wat betekent dat het tijdrovend en erg kostbaar is om per inlener wijzigingen door te laten voeren. Een uniek, op maat gemaakt proces voor het op contract nemen van nieuwe flexkrachten is dan alleen betaalbaar voor grote organisaties – inleners met voldoende budget voor maatwerk. Met e-UUR bied je flexibiliteit voor ál jouw inleners.

Voordelen van de onboarding-module in e-UUR

Naast de flexibiliteit die e-UUR je biedt, heeft onze onboarding-module nog een paar voordelen.

  • Je hebt grip op je processen, want je bepaalt zelf wanneer je wat uitvraagt én aan wie.
  • Je bent minder tijd kwijt aan het onboarden van flexkrachten en inleners.
  • Jij en je collega’s maken aanzienlijk minder fouten tijdens het onboarden.
  • Heb je een flexkracht aangenomen? Dan kan hij of zij de volgende dag direct starten, mét een ondertekend contract op zak.
  • Contracten zijn meteen gedigitaliseerd en worden digitaal opgeslagen. Daardoor ben je veel meer compliant.
  • De mening van Direct Payrolling en Factory4Work

Misschien hecht je veel waarde aan de mening en ervaringen van anderen en denk je: “Leuk die opsomming, maar vertel me eens wie hier al mee werken en welke resultaten zij hebben bereikt?” Nou… Jij vraagt, wij draaien! Direct Payrolling vertelde ons bijvoorbeeld het volgende: “Dankzij de onboarding-module besparen we een half uur per inschrijving. Dat is al gauw 1,2 fte per week!” En Factory4Work wil graag dat jij het volgende weet: “Vroeger ontvingen flexkrachten hun contracten per post. Op hun beurt stuurden deze flexkrachten de contracten weer per post naar ons op. Was er dan iets fout, bijvoorbeeld een ontbrekende paraaf op een bepaalde pagina, dan moest het contract nog eens per post heen en terug worden gestuurd. Enorm tijdrovend: een doorlooptijd van een week of twee was normaal. Hoe anders is dat nu. Dankzij e-UUR zijn contracten binnen een dag compleet bij ons binnen – inclusief handtekening. Een inlener start het traject, de flexkracht vult de gegevens aan, de inlener controleert deze gegevens en daarna zijn wij aan zet voor een laatste controle. Zijn wij akkoord, dan gaan het contract samen met de verklaring voor de loonheffing door naar de flexkracht voor de handtekening. Die handtekening kan eventueel zelfs in de e-UUR app gezet worden. En dan kan de flexkracht aan de slag!”

“Alle handelingen voor onboarding worden digitaal gedaan”

Misschien heb je nóg meer social proof nodig, dus daarom delen we ook nog een mooie quote van Go:Office met je: “De onboarding-module gaat veel verder dan alleen het digitaal ondertekenen van het contract, zoals eerder beschreven. Alle handelingen voor onboarding worden digitaal gedaan. Van het invoeren van de NAW-gegevens tot het invoeren van alle benodigde gegevens voor het contract, bijvoorbeeld startdatum en uurloon. Van het aanleveren van een identiteitsbewijs tot het genereren en digitaal ondertekenen van het arbeidscontract. En door de API-koppeling staat alles ook meteen op de juiste manier in Profit. Dat levert tijdwinst op én zorgt voor een foutenreductie in het overnemen van gegevens.”

White paper of demo over de onboarding-module in e-UUR

Wil je zelf ontdekken waar Direct Payrolling, Factory4Work en Go:Office zo enthousiast over zijn? En wil je meer weten over de onboarding-module in e-UUR? Download dan de white paper door op deze pagina naar beneden te scrollen of vraag direct een demo aan.

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.