Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Uitzend of payroller: Meer flexibiliteit tijdens het onboarden?

Veel uitzend- en payrollorganisaties zijn helemaal niet zo flexibel

Het vinden van die juiste flexkrachten of juist het ontzorgen, daar ben je als uitzender of payroller natuurlijk steengoed in. Maar hoewel de meeste uitzenders en payrollers hun inleners flexibiliteit aanbieden, weten wij door jarenlange ervaring dat het met die flexibiliteit nogal eens tegenvalt. Veel uitzend- en payrollorganisaties zijn helemaal niet zo flexibel. Misschien jouw organisatie ook wel niet.

Op contract nemen van nieuwe flexkrachten en/of inleners

Waar wij op doelen? Op het op contract nemen van nieuwe flexkrachten en/of inleners. Een proces waarbij veel flexibiliteit gevraagd is, maar waarbij die flexibiliteit vaak ver te zoeken is. We zien namelijk regelmatig dat er gebruik wordt gemaakt van een digitale op-contract-nemen-module. Dat lijkt een ideale en flexibele oplossing. Maar, vraagt een nieuwe inlener om een ander proces dan standaard bij het uitvragen van gegevens en het op contract nemen van nieuwe flexkrachten, dan breekt er paniek uit. Hetzelfde geldt wanneer grote, bestaande inleners hun huidige proces aan willen passen. En geloof ons, het is heel normaal dat inleners om een uniek proces vragen of hun proces willen wijzigen.

Flexibiliteit voor jouw inleners

Herken jij dit ook? Dan weet je uit eigen ervaring dat in zo’n geval de ontwikkelaar van de digitale op-contract-nemen-module aanpassingen moet maken. Dat is tijdrovend en niet te vergeten: erg kostbaar. Het gevolg? Een uniek, op maat gemaakt proces voor het op contract nemen van nieuwe flexkrachten wordt alleen betaalbaar voor grote organisaties – inleners met voldoende budget voor maatwerk. Bied je dus flexibiliteit voor ál jouw inleners? Nee, helaas.

Onboarding in e-UUR: zo kun jij als uitzender of payroller écht flexibiliteit bieden

Er is wel een oplossing voor dit probleem. Een oplossing waarmee jij als uitzender of payroller écht flexibiliteit kunt bieden. Aan álle inleners. In de onboarding-module in onze flexportal e-UUR kun je namelijk eenvoudig zelf beheren wat je wanneer uitvraagt. Vraagt een (nieuwe) inlener om een uniek proces? Dit is binnen enkele minuten geregeld. Binnen enkele minuten heb je zelfs een volledig nieuw onboarding-proces in elkaar geklikt. Ook beschikt de onboarding-module over een legio aan mogelijkheden om nog meer handelingen te automatiseren. Om een voorbeeld te geven: het handmatig uploaden van (digitaal) getekende arbeidsovereenkomsten in de backoffice is met e-UUR verleden tijd. Je koppelt de onboarding-module simpelweg aan je backoffice en klaar!

Meer weten?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Lees hier alles over het onboarden van flexkrachten en inleners in e-UUR.

Meer info over de onboarding in e-UUR

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengegaan met ons moederbedrijf Textkernel. Onze website zal eind april 2024 overgaan naar Textkernel website. Tot dit tijd vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.