Uitzend of payroller: Meer flexibiliteit tijdens het onboarden?
Uitzend of payroller: Meer flexibiliteit tijdens het onboarden?

5 June 2019

Bij de meeste van jouw inleners op de werkvloer is geen dag hetzelfde. Van jou als uitzender of payroller vraagt dat om flexibiliteit. Inleners moeten altijd de beschikking hebben over goede flexkrachten. De juiste flexkrachten. Mensen met het juiste profiel, die de inlener kunnen helpen om van hun bedrijf een groot succes te maken.

Veel uitzend- en payrollorganisaties zijn helemaal niet zo flexibel

Het vinden van die juiste flexkrachten of juist het ontzorgen, daar ben je als uitzender of payroller natuurlijk steengoed in. Maar hoewel de meeste uitzenders en payrollers hun inleners flexibiliteit aanbieden, weten wij door jarenlange ervaring dat het met die flexibiliteit nogal eens tegenvalt. Veel uitzend- en payrollorganisaties zijn helemaal niet zo flexibel. Misschien jouw organisatie ook wel niet.

Op contract nemen van nieuwe flexkrachten en/of inleners

Waar wij op doelen? Op het op contract nemen van nieuwe flexkrachten en/of inleners. Een proces waarbij veel flexibiliteit gevraagd is, maar waarbij die flexibiliteit vaak ver te zoeken is. We zien namelijk regelmatig dat er gebruik wordt gemaakt van een digitale op-contract-nemen-module. Dat lijkt een ideale en flexibele oplossing. Maar, vraagt een nieuwe inlener om een ander proces dan standaard bij het uitvragen van gegevens en het op contract nemen van nieuwe flexkrachten, dan breekt er paniek uit. Hetzelfde geldt wanneer grote, bestaande inleners hun huidige proces aan willen passen. En geloof ons, het is heel normaal dat inleners om een uniek proces vragen of hun proces willen wijzigen.

Flexibiliteit voor jouw inleners

Herken jij dit ook? Dan weet je uit eigen ervaring dat in zo’n geval de ontwikkelaar van de digitale op-contract-nemen-module aanpassingen moet maken. Dat is tijdrovend en niet te vergeten: erg kostbaar. Het gevolg? Een uniek, op maat gemaakt proces voor het op contract nemen van nieuwe flexkrachten wordt alleen betaalbaar voor grote organisaties – inleners met voldoende budget voor maatwerk. Bied je dus flexibiliteit voor ál jouw inleners? Nee, helaas.

Onboarding in e-UUR: zo kun jij als uitzender of payroller écht flexibiliteit bieden

Er is wel een oplossing voor dit probleem. Een oplossing waarmee jij als uitzender of payroller écht flexibiliteit kunt bieden. Aan álle inleners. In de onboarding-module in onze flexportal e-UUR kun je namelijk eenvoudig zelf beheren wat je wanneer uitvraagt. Vraagt een (nieuwe) inlener om een uniek proces? Dit is binnen enkele minuten geregeld. Binnen enkele minuten heb je zelfs een volledig nieuw onboarding-proces in elkaar geklikt. Ook beschikt de onboarding-module over een legio aan mogelijkheden om nog meer handelingen te automatiseren. Om een voorbeeld te geven: het handmatig uploaden van (digitaal) getekende arbeidsovereenkomsten in de backoffice is met e-UUR verleden tijd. Je koppelt de onboarding-module simpelweg aan je backoffice en klaar!

Meer weten?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Lees hier alles over het onboarden van flexkrachten en inleners in e-UUR.

Meer info over de onboarding in e-UUR

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!