HET VOLLEDIG DIGITAAL ONBOARDEN VAN NIEUWE FLEXKRACHTEN EN INLENERS

Ben jij het zat om te moeten vrezen voor een boete van de NEN/SNCU of Belastingdienst, omdat er nog te vaak fouten worden gemaakt tijdens het onboarden van nieuwe flexkrachten? Gaan er nog te vaak flexkrachten zonder getekend contract aan het werk? Krijg je klachten van jouw consultants of medewerkers, omdat het onboarden van flexkrachten saai en zelfs geestdodend werk is? Of krijg je juist klachten van inleners of flexkrachten, omdat het onboarding-proces vaak lang duurt?

Genereer digitaal contracten en laat ze gelijk digitaal ondertekenen

Onboarding voor uitzendbureaus of payrollers

Weet dan dat het anders kan. Eenvoudig en snel nieuwe flexkrachten onboarden: dat is wat iedere uitzender én payroller wil. Onboarding is voor ieder uitzendbureau of payrollbureau namelijk een belangrijke en helaas ook vaak tijdrovende taak. Maar eenvoudig en snel onboarden, hoe doe je dat? Door te kiezen voor de onboarding-module in e-UUR: de enige zelfstandig in te richten tool om volledig digitaal jouw flexkrachten en inleners op contract te nemen. Van het uitvragen van de NAW-gegevens tot het genereren van een contract en het laten ondertekenen van dit contract: dankzij onze onboarding-module gebeurt dit allemaal digitaal. Dat heeft voor jouw organisatie een belangrijk voordeel: je houdt tijd over voor de juiste begeleiding, opleiding en het binden en boeien van de flexkrachten.

36 uur

Onboarding flexkrachten en inleners in het digitaal dossier

In de onboarding van nieuwe flexkrachten speelt het digitaal dossier een belangrijke rol. Dit dossier is zeer uitgebreid. Je genereert er digitaal arbeidscontracten, en deze kun je ook meteen digitaal laten ondertekenen. Je vraagt er specifieke akkoorden op documenten, zoals bijvoorbeeld het loonheffingsformulier. Je kunt er in de gaten kunt houden of alle benodigde documenten wel of nog niet ondertekend zijn of welke binnenkort verlopen. En je kunt er alle benodigde documenten voor jouw flexkrachten, jouw inleners en jouzelf – denk aan arbeidscontracten, loonstroken, facturen, bruikleenovereenkomsten en inleenovereenkomsten – online inzien, beheren en delen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van e-UUR?

Download de white paper en je ziet precies wat je met e-UUR kunt, hoe e-UUR eruit ziet en welke functionaliteiten e-UUR allemaal heeft.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
e-UUR app

Contracten uitzendkrachten in de app

Kortom: het digitaal dossier is de verzamelplek voor allerlei verschillende documenten die nodig zijn tijdens het onboarding-proces. Het digitaal dossier is overigens ook te vinden in de e-UUR app. Zo zorg je ervoor dat flexkrachten en inleners altijd en overal bij hun gegevens kunnen. Contracten van uitzendkrachten staan bijvoorbeeld gewoon in de app, en kunnen daar ook ondertekend worden. Wel zo handig tijdens het onboarden, want hun smartphone hebben de meeste flexkrachten immers altijd bij de hand.

e-uur app
eenvoudig ondertekenen

De digitale handtekening in het digitaal dossier

Voor het ondertekenen van de contracten van uitzendkrachten maakt de onboarding-module gebruik van een unieke digitale handtekening. Goed om te weten: ook alle andere benodigde documenten (denk aan het loonheffingsformulier of een bruikleenovereenkomst) kunnen met deze handtekening volledig rechtsgeldig digitaal ondertekend worden. Vanzelfsprekend voldoet onze digitale handtekening aan alle eisen zoals die zijn vastgesteld in richtlijnen van het Europese Parlement. Je bent er dus van verzekerd dat de handtekening altijd geaccepteerd wordt.

1 2 3
koppel je backoffice

Makkelijk te integreren

Gebruik je al een ander software systeem waarin je bijvoorbeeld contracten verwerkt? De onboarding-module in e-UUR koppelt gemakkelijk met deze pakketten, zodat je volledig digitaal en geautomatiseerd flexkrachten en inleners op contract kunt nemen!

Voordelen van onze onboarding-module opgesomd

De grootste voordelen van onze onboarding-module sommen we nog graag even voor je op:

  • Je hebt volledige grip op je processen: jij bepaalt wanneer je wat uitvraagt en aan wie.
  • Je bent minder tijd kwijt aan het onboarden van flexkrachten.
  • Er worden aanzienlijk minder fouten gemaakt tijdens het onboarden.
  • Flexkracht aangenomen? Hij of zij kan de volgende dag direct starten. Mét een ondertekend contract op zak.
  • Contracten zijn meteen gedigitaliseerd en worden digitaal opgeslagen.
  • Je werkt AVG-proof.

Direct starten met digitaal onboarden

Wil jij ook sneller en eenvoudiger flexkrachten en inleners op contract nemen? Oftewel: wil jij ook het gemak ervaren van digitaal onboarden in e-UUR? Dan is het aanvragen van een gratis online demo jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

Gratis online demo aanvragen?

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.