Maak het jezelf gemakkelijk!

Snel en eenvoudig uren verwerken: dat is wat iedere payroll- en uitzendorganisatie wil. De urenregistratie software e-UUR zorgt ervoor dat je gemakkelijk, snel én honderd procent digitaal alle gewerkte uren van flexkrachten kunt verwerken. Of beter gezegd: het verwerken van uren wordt dankzij onze portal en onze handige app teruggebracht tot enkele (muis)klikken. En goed om te weten: met e-UUR hoef je ook niet langer te veel tijd te besteden aan onkosten, arbeidscontracten en verlofregistraties.

portal & app

Software voor urenregistratie

Met onze software voor urenregistratie is het handmatig overtypen van urenbriefjes verleden tijd. Dit bespaart niet alleen veel tijd en dus geld, maar zorgt ook voor een sterke foutenreductie. En ook de importtool van e-UUR zorgt voor een foutenreductie. Met deze tool kun je gemakkelijk alle door flexkrachten gewerkte uren in de urenregistratie software importeren. Met slechts een druk op de knop kun je vanuit een Excel-, CSV- of TXT-bestand uren importeren. Vervolgens worden in e-UUR automatisch urenbriefjes aangemaakt, die je daarna alleen nog maar hoeft te (laten) accorderen.

e-UUR koppelingen

Eenvoudig te koppelen

Natuurlijk draagt ook een goede koppeling met jouw verloningspakket of backofficepakket bij aan de gebruiksvriendelijkheid van e-UUR. Er zijn e-UUR koppelingen met alle gangbare verloningspakketten en backofficepakketten in de payroll- en uitzendbranche gerealiseerd, maar ook met verschillende andere softwarepakketten zoals planningspakketten, facturatiepakketten en business software. Kortom: jij vraagt, wij koppelen. Jouw voordeel? Het verwerken van uren gebeurt altijd snel, gemakkelijk en foutloos.

Koppelingen e-UUR
e-UUR app

Onze urenregistratie app

Naast onze urenregistratie software hebben wij voor e-UUR een handige app ontwikkeld waarmee flexkrachten hun gewerkte uren kunnen invullen. Wel zo handig, want zo komen gewerkte uren niet langer te laat bij jou binnen. Flexkrachten kunnen verder urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen én onkosten declareren. Daarnaast kun jij in de app gemakkelijk nieuwe documenten toevoegen en nieuwe flexkrachten op contract nemen. Daarmee is de e-UUR app de meest uitgebreide urenregistratie app op de markt.

e-uur app

Online urenregistratie met e-UUR

Om de online urenregistratie zo optimaal mogelijk te laten verlopen werkt e-UUR met notificaties. Zowel wanneer een urenbriefje ingevuld moet worden als wanneer er een urenbriefje klaarstaat om te accorderen krijgt de juiste persoon automatisch een melding. Dit accorderen is trouwens heel eenvoudig: flexkrachten en inleners kunnen dit simpelweg vanuit hun mailbox kunnen doen. En wordt een urenbriefje toch niet op tijd ingeleverd of geaccordeerd, dan volgt automatisch een digitale herinnering.

mogelijkheden

Functionaliteiten van e-UUR

Kies je voor e-UUR dan kies je niet alleen voor digitale urenregistratie, maar voor veel meer functionaliteiten. Wat dacht je van verlofregistratie? Inzicht in ziekte-uren? Een digitaal dossier voor arbeidscontracten, loonstroken en identiteitsbewijzen? Het onboarden van nieuwe flexkrachten? Fasetelling? De mogelijkheid om urenbriefjes automatisch volgens de juiste cao’s en inlenerbeloningen te ontrafelen? En een digitale handtekening voor het ondertekenen van onder meer arbeidscontracten?

e-UUR

De voordelen van onze urenregistratie software

De voordelen van onze urenregistratie software? Die zijn gemakkelijk op te sommen. Wat dacht je van:

  • Een overzichtelijk dashboard
  • Zeer veel features
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Volledig aangepast aan jouw huisstijl
  • En altijd en overal online toegang (online, dus 24/7)
e-uur app

Benieuwd naar de voordelen van een portal?

Lees hoeveel tijd Timing bespaart met e-UUR. “Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor Timing, maar ook voor inlenende bedrijven.”

Lees het verhaal van Timing

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!