De laatste tips, tricks, updates & nieuws
De urenregistratie eenvoudig, flexibel en volledig digitaal verwerken: daar kies jij toch ook voor?

“Voorheen waren we iedere week twee volle dagen (!) bezig met het verwerken van de uren. Uren kwamen op allerlei manieren bij ons binnen: per telefoon, per mail en zelfs nog per fax. Als ik er aan terug denk…”, vertelde Carla Drent-Klei van Factory4Work ons. Debby Smits van Logistic Force vertelde ons iets soortgelijks: “Voorheen was mijn collega op de vestiging Breda van maandag tot en met woensdag - lees: een uur of twintig per week - volop bezig met de urenregistratie. De laatste keer dat ik haar sprak gaf ze aan dat dit nu vermindert is naar slechts vijf uur per week. Ze heeft zelfs de urenregistratie van nóg een vestiging op zich genomen.”

Urenregistratie kost te veel tijd

Herken jij jouw payroll- of uitzendorganisatie in de ‘voorheen’ situaties van Factory4Work en Logistic Force? Kost de urenregistratie jouw medewerkers week na week te veel tijd? Komen uren nog steeds via allerlei kanalen binnen – op papier, per telefoon of per mail? En klagen jouw medewerkers regelmatig steen en been over deze tijdrovende en vooral niet uitdagende klus?

Gemakkelijker en sneller de urenregistratie afhandelen

Aan de uitspraken in het intro kun je al afleiden dat er oplossingen bestaan waarmee payroll- of uitzendorganisaties veel gemakkelijker en sneller de urenregistratie kunnen afhandelen. Oplossingen waarmee ook jij jouw huidige situatie kunt veranderen. En als we eerlijk zijn: dat is essentieel. De urenregistratie van flexkrachten is namelijk een noodzakelijk kwaad, niet jouw core business. Het registreren van gewerkte uren mag niet te veel tijd in beslag nemen. Bij voorkeur kies je dus voor een oplossing waarmee je die uren snel en gebruiksvriendelijk kunt vastleggen en klaar kunt maken voor verloning. Waarom? Simpel. Omdat je daarna weer verder kunt met zaken die écht belangrijk zijn.

Urenregistratie versimpelen en versnellen

Er zijn verschillende oplossingen te vinden waarmee jij jouw urenregistratie kunt versimpelen en versnellen. Alles-in-één pakketten bijvoorbeeld, waarbij de urenregistratie slechts een klein onderdeel is en je daarnaast veel meer features verplicht afneemt. Maar ook zogenaamde ‘best of breed’ software, waar onze eigen portal e-UUR een goed voorbeeld van is. Je begrijpt dat onze voorkeur uitgaat naar een dergelijke oplossing – lees hier uitgebreid waarom.

Uitzendsoftware en payroll software met een urenregistratie app

En niet alleen ‘best of breed’ is voor ons een reden om juist deze software aan te prijzen. Vaak, zo ook het geval met e-UUR, wordt deze software geleverd met een handige app – onmisbaar anno 2019. Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een smartphone. Beter gezegd: uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Nederlander ongeveer vijftig keer per dag op zijn of smartphone kijkt. Door te kiezen voor software mét een app versimpel en versnel je de urenregistratie niet alleen voor jouw medewerkers, maar ook voor inleners en vooral flexkrachten. Het invullen van gewerkte uren via een app gebeurt eenvoudig en snel, omdat een app gebruiksvriendelijk is. Of zoals Factory4Work het zegt: “Het invullen van uren is door onze app veel gemakkelijker geworden, waardoor wij de uren ook op tijd binnen krijgen. Heel erg fijn! Een (urenregistratie) app is natuurlijk altijd beschikbaar, dus flexkrachten kunnen zelfs thuis vanaf de bank hun gewerkte uren bij ons indienen. Ook handig: wanneer een specifieke flexkracht toch zijn of haar uren niet op tijd heeft ingediend, zien wij dat meteen. Een telefoontje, een WhatsAppje of een notificatie in de app verder en de flexkracht kan het nog snel even in orde maken.”

e-UUR app

 

Onkostenvergoedingen en toeslagen toepassen: maar hoe?

Wij zijn benieuwd: welke keuze maak jij? Blijf jij hangen in je huidige situatie waarin de urenregistratie veel tijd kost? Of ga je Factory4Work, Logistic Force en vele andere organisaties achterna en kies jij voor het eenvoudig, flexibel en volledig digitaal verwerken van de urenregistratie, met alle voordelen van dien? Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat jij als payroll- of uitzendondernemer níet voor dat laatste kiest. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om eens de producttour van e-UUR te bekijken. En uiteraard vind je hier ook alles over onze handige app, die de software af maakt

Wil jij het registreren van uren een stuk eenvoudiger maken voor je flexkrachten?

Zijn de uren nog niet ingevuld? Of moet een contract nog ondertekend worden? Dankzij de notificaties in e-UUR app zijn je flexkrachten en opdrachtgevers direct op de hoogte. Zelfs het declareren van onkosten is zo eenvoudig als het maken van een foto. Uiteraard bevat de e-UUR app nog veel meer functies, nieuwsgierig naar welke er allemaal zijn?

Meer over de e-UUR app

e-uur app

Stan Olde Wieverink

Over Stan Olde Wieverink

Elk bedrijf heeft verhalen te vertellen. Niet alleen verhalen over zichzelf, maar ook verhalen van klanten! Verhalen die niet alleen de doelgroep aanspreken, informeren, verrassen en beïnvloeden, maar verhalen die ook echt laten zien hoe het verschil gemaakt kan worden! Als online marketeer bij Akyla combineer ik dagelijks gave verhalen met creatieve marketing. Ik help professionals van uitzenders en payrollers om oplossingen te vinden voor specifieke problemen binnen de branche. Oplossingen die passen bij hun unieke identiteit. Oplossingen die hen helpen om hun inleners en flexkrachten beter te bedienen.

98 artikelen van Stan

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!