Maak het jezelf niet te moeilijk!

De tijd dat je urenregistratie in een onhandige Excel-sheet moest bijhouden, ligt ver achter ons. Anno 2020 kun je beter gebruik maken van de urenregistratie app van e-UUR, beschikbaar voor zowel Android als iOS. De app ondersteunt jou en jouw flexkrachten heel eenvoudig in het verwerken van uren, onkosten en verlofregistraties, maar ook bij het bekijken van contracten of loonstroken!

je portal in je broekzak

Onze urenregistratie app voor flexkrachten

Naast onze flexportal (te gebruiken op desktop of tablet) hebben wij voor e-UUR een handige app ontwikkeld. In deze urenregistratie app kunnen flexkrachten gemakkelijk en snel hun gewerkte uren invullen. Wel zo handig, want zo komen gewerkte uren nooit meer te laat bij jou binnen. Het is immers maar weinig werk om de uren in de app in te vullen, en bovendien hebben flexkrachten hun smartphone (en dus ook de e-UUR app) altijd bij zich. Verder kunnen jouw flexkrachten in de app urenbriefjes, loonstroken, verlofaanvragen en overige documenten bekijken, contracten bekijken en snel ondertekenen én onkosten declareren. Om hun onkosten te declareren maken flexkrachten simpelweg een foto van het benodigde document, bijvoorbeeld een (tank)bonnetje. Die foto uploaden ze in de app, waarna er automatisch een declaratie van wordt gemaakt. Voilà, onkosten ingediend!

declareren met de e-uur app
altijd en overal

Onze urenregistratie app voor jou

Natuurlijk heeft onze urenregistratie app niet alleen voordelen voor jouw flexkrachten. In de app kun jij allereerst gemakkelijk uren inzien, verwerken en accorderen. Ook vind je in de app onze digitale inschrijving, waarmee je eenvoudig en snel flexkrachten digitaal op contract kunt nemen. Dit houdt in dat alle handelingen voor de inschrijving in de app te vinden zijn, waardoor je veel tijd kunt besparen. Al binnen enkele minuten maak je een plaatsing aan, waarna de flexkracht alleen nog maar de benodigde gegevens hoeft in te vullen en een identiteitsbewijs hoeft te uploaden. Het arbeidscontract dat hierop volgt kan de flexkracht in de app ondertekenen met (heel belangrijk!) een rechtsgeldige handtekening. Hierdoor verloopt het proces van iemand op contract nemen vele malen efficiënter. En vult de flexkracht zijn of haar gegevens niet op tijd in? Dan kun je via de app gemakkelijk een notificatie sturen.

e-UUR app
altijd toegankelijk

App voor urenregistratie

Onze app voor urenregistratie wordt kosteloos aangeboden wanneer jij kiest voor onze flexportal e-UUR. Met die portal kies je niet alleen voor urenregistratie, maar voor veel meer functionaliteiten. Sommige van die features vind je (nog) niet in de app, maar wel in de portal voor desktop en tablet. Wat dacht je van een volledig digitaal dossier voor arbeidscontracten, loonstroken en identiteitsbewijzen? Het onboarden van nieuwe flexkrachten? Fasetelling? En de mogelijkheid om urenbriefjes automatisch volgens de juiste cao’s en inlenerbeloningen te ontrafelen?

De voordelen van onze urenregistratie app?

Die zijn gemakkelijk op te sommen. Wat dacht je van:

  • Zeer veel features voor jezelf en jouw flexkrachten
  • Volledig aangepast aan jouw huisstijl
  • Altijd en overal online toegang (24/7)
  • Beschikbaar voor Android en iOS

Wil jij profiteren van een urenregistratie app?

Willen je flexkrachten altijd en overal toegang tot hun omgeving? Wil je pushnotificaties kunnen sturen, zodat documenten op tijd ondertekend worden en zodat flexkrachten niet vergeten hun uren in te voeren? Eenvoudig digitaal declareren d.m.v. het maken van een foto?

Verdiep je in de mogelijkheden van e-UUR

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!