Maak het verschil met de uitzendsoftware van Akyla!

e-UUR is de meest innovatieve software voor organisaties binnen de uitzendbranche. Met de inzet van e-UUR binnen je uitzendbureau bespaar je veel kostbare tijd op je dagelijkse werkzaamheden.

Uitzendsoftware op maat

Uitzendsoftware e-UUR is zó flexibel dat je al je inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. Je voldoet altijd aan de wensen van je klanten.

Ook volgt Akyla continu de trends in de uitzendbranche, zodat wij hier met de nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. Uiteraard voldoet onze software aan de SETU standaarden.

Focus op je core business

Als uitzendbureau wil je, je richten op je core business. Je wilt je niet druk maken om bijzaken, zoals het inschrijven van uitzendkrachten, het opstellen van een personeelsdossiers en het nabellen om de uren op tijd binnen te krijgen.

Door de inzet van e-UUR kan je uitzendbureau zich richten op de core business!

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard is ontworpen met het gemak voor de gebruiker in het achterhoofd. Op het dashboard zie je verschillende badges, tegels vanuit waar je, je meest gebruikte acties kunt uitvoeren.

Ook hebben je inleners en flexkrachten beschikking over een eigen dashboard, met daarop de meest belangrijke actiepunten.

e-UUR biedt een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Uitzendsoftware modules in de uitzendbranche

Eenvoudig uren registreren

e-UUR is de meest uitgebreide urenregistratie software voor je uitzendbureau! Met e-UUR kun je namelijk snel, eenvoudig en foutloos gewerkte uren bijhouden van je uitzendkrachten. Het proces in e-UUR kun je precies zo inrichten als je dat wilt. Ook kun je aan de specifieke wensen van je inleners voldoen.

Met een druk op de knop uren importeren

Heb je klanten die hun uren in een Excel-bestand aanleveren? Met de urenimporttool kunt je, onafhankelijk van de opmaak van het importbestand, uren en onkosten in e-UUR importeren. De importmodule in e-UUR zorgt voor een sterke foutenreductie, het systeem is minder fraudegevoelig en er hoeven minder correcties uitgevoerd te worden.

Al uw documenten digitaal

In e-UUR kun je alle documenten die relevant zijn voor uitzendkrachten, inleners en jezelf verzamelen in het digitale dossier. Denk aan loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en arbeidscontracten. Je bepaalt zelf wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Ook de verschillende typen documenten kun je naar eigen wens invoeren en beheren.

Gemakkelijk reserveringen verwerken

In e-UUR kunnen niet alleen gewerkte uren worden geschreven, maar ook verlofuren. Ook je uitzendkrachten, hebben in e-UUR inzicht in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Het automatiseren van deze verlof- en vakantie-uren bespaart je tijd en zorgt voor een complete administratie.

Urenregistratie software voor uitzendbureaus

Steeds meer uitzendbureaus kiezen voor uitzendsoftware e-UUR voor online uitzenden. e-UUR verwerkt maandelijks meer dan 100.000 urenbriefjes voor tevreden klanten in de uitzendbranche. En ook voor jou uitzendbureau is e-UUR de perfecte uitzend portal!

De portal voor jou, je uitzendkrachten en je inleners

e-UUR is de schakel tussen jou, je uitzendkrachten en je inleners en ondersteunt zodoende je complete uitzendproces. En de flexibiliteit van e-UUR zal je versteld doen staan. Je bepaalt zelf hoe je processen lopen. Vult je inlener de door uitzendkrachten gewerkte uren in of kunnen uitzendkrachten zelf hun uren schrijven? En wie mag er accorderen? De keuzes liggen bij jou. Je kunt bovendien per inlener aangeven hoe zij hun processen ingericht willen hebben. e-UUR zorgt hiermee voor optimale flexibiliteit, ook richting je klanten.

e-UUR app


Enorme tijdswinst dankzij de urenimporttool en Xplican
“Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor  ons, maar ook bij onze klanten/inlenende bedrijven.”

Lees het verhaal van Timing

Fintrex logo

“e-UUR is voor ons niet alleen een portal voor online urenregistratie, maar ook een middel om met uitzendkrachten te communiceren, onder meer met (nieuws)berichten.”

 

Lees het verhaal van Fintrex

“Wij zijn erg tevreden over e-UUR. Onze klanten vinden e-UUR gemakkelijk en overzichtelijk en het geeft hun én ons een stukje extra controle.”

 

Lees het verhaal van Koers Oost

Gemakkelijk te integreren met je backoffice

Werk je met een backoffice-pakket? De e-UUR urenregistratie software is gemakkelijk te koppelen alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Meer info en voorbeelden kun je gemakkelijk vinden op onze integratie-pagina.

Koppelingen e-UUR

Meer weten over e-UUR?

Bekijk de tour van e-UUR om meer over de mogelijkheden van onze portal te leren!

Bekijk de Tour

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!