Terug naar Functionaliteiten
URENREGISTRATIE SOFTWARE

Eenvoudig digitaal je uren verwerken

De urenregistratie van e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en volledig(100%) digitaal je uren te verwerken. Dit kan uiteraard in je eigen portal, maar uiteraard ook met de e-UUR app.

e-UUR is gemakkelijk te koppelen met alle verloningspakketten en backofficepakketten voor de uitzendbranche. Hierdoor is het overtypen van handgeschreven briefjes echt verleden tijd. Dit maakt het accorderen van urenbriefjes in e-UUR zeer eenvoudig.

Uiteraard kun je al je inleners op hun eigen, unieke wijze bedienen. Zo voldoe je altijd aan de wensen van je klanten. Je kunt het urenregistratieproces eenvoudig instellen per klant. En je eigen dagelijkse processen? Die voer je feilloos en efficiënt uit door, samen met onze consultant, je workflows in e-UUR optimaal in te richten.

Verder is het mogelijk om onkosten en verlofregistraties bij te houden. Je kunt zelf bepalen of je dit in een apart digitaal briefje wilt of in je digitale urenbriefje. Deze briefjes kun je eenvoudig geautomatiseerd vullen, door gebruik te maken van de importmodule van e-UUR.

Wil je als uitzender of payroller eenvoudig en 100% digitaal je urenverwerken?

Gratis Demo Aanvragen

e-uur app

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!