gewerkte uren van uw uitzendkrachten foutloos verwerken

 eenvoudig nieuwe uitzendkrachten digitaal inschrijven

 gekoppeld aan verschillende backoffices voor optimale verwerking

 zorgt voor verdere foutenreductie in uw organisatie

Maak het verschil met de uitzendsoftware van Akyla!

urenregistratie software

e-UUR is de meest innovatieve software voor organisaties binnen de uitzendbranche. Met de inzet van e-UUR binnen uw uitzendbureau bespaart u veel kostbare tijd op uw dagelijkse werkzaamheden.

Uitzendsoftware op maat

Uitzendsoftware e-UUR is zó flexibel dat u al uw inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. U voldoet altijd aan de wensen van uw klanten.

Ook volgt Akyla continu de trends in de uitzendbranche, zodat wij hier met de nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. Uiteraard voldoet onze software aan de SETU standaarden.

Focus op uw core business

Als uitzendbureau wilt u zich richten op uw core business en wilt u zich niet druk maken om bijzaken, zoals het inschrijven van uitzendkrachten en het opstellen van een personeelsdossiers.

Door de inzet van e-UUR kan uw uitzendbureau zich richten op de core business!

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard is ontworpen met het gemak voor de gebruiker in het achterhoofd. Op het dashboard ziet u verschillende badges, tegels vanuit waar u uw meest gebruikte acties kunt uitvoeren.

Ook hebben uw inleners en flexkrachten beschikking over een eigen dashboard, met daarop de meest belangrijke actiepunten.

Benieuwd wat de beste uitzendsoftware (e-UUR) voor uw uitzendbureau kan betekenen?

line

Uitzendsoftware modules in de uitzendbranche

e-UUR biedt een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Eenvoudig uren registreren

e-UUR is de meest uitgebreide urenregistratie software voor uw uitzendbureau! Met e-UUR kunt u namelijk snel, eenvoudig en foutloos gewerkte uren bijhouden van uw uitzendkrachten. Het proces in e-UUR kunt u precies zo inrichten als u dat wilt. Ook kunt u aan de specifieke wensen van uw inleners voldoen

Met een druk op de knop uren importeren

Heeft u klanten die hun uren in een Excel-bestand aanleveren? Met de urenimporttool kunt u, onafhankelijk van de opmaak van het importbestand, uren en onkosten in e-UUR importeren. De importmodule in e-UUR zorgt voor een sterke foutenreductie, het systeem is minder fraudegevoelig en er hoeven minder correcties uitgevoerd te worden

Al uw documenten digitaal

In e-UUR kunt u alle documenten die relevant zijn voor uitzendkrachten, inleners en uzelf verzamelen in het digitale dossier. Denk aan loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en arbeidscontracten. U bepaalt zelf wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Ook de verschillende typen documenten kunt u naar eigen wens invoeren en beheren

Gemakkelijk reserveringen verwerken

In e-UUR kunnen niet alleen gewerkte uren worden geschreven, maar ook verlofuren. U, maar ook uw uitzendkrachten, hebben in e-UUR inzicht in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Het automatiseren van deze verlof- en vakantie-uren bespaart u tijd en zorgt voor een complete administratie.

line

Urenregistratie software voor uitzendbureaus

Steeds meer uitzendbureaus kiezen voor uitzendsoftware e-UUR voor online uitzenden. e-UUR verwerkt maandelijks meer dan 65.000 urenbriefjes voor tevreden klanten in de uitzendbranche. En ook voor uw uitzendbureau is e-UUR de perfecte uitzendsoftware!

Schakel tussen u, uw uitzendkrachten en uw inleners

e-UUR is de schakel tussen u, uw uitzendkrachten en uw inleners en ondersteunt zodoende uw complete uitzendproces. En de flexibiliteit van e-UUR zal u versteld doen staan. U bepaalt zelf hoe uw processen lopen. Vult uw inlener de door uitzendkrachten gewerkte uren in of kunnen uitzendkrachten zelf hun uren schrijven? En wie mag er accorderen? De keuzes liggen bij u. U kunt bovendien per inlener aangeven hoe zij hun processen ingericht willen hebben. e-UUR biedt u hiermee optimale flexibiliteit, ook richting uw klanten.

urenregistratie app 2.0
line

Referenties uit de uitzendbranche

Dit zeggen andere uitzendbureaus over e-UUR.

Timing Referentie

Timing

Enorme tijdswinst dankzij de urenimporttool en Xplican

“Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor  ons, maar ook bij onze klanten/inlenende bedrijven.”

Lees meer

(more…)

.

uitzendsoftware voor fintrex

Fintrex

Meer dan alleen een portal

“e-UUR is voor ons niet alleen een portal voor online urenregistratie, maar ook een middel om met uitzendkrachten te communiceren, onder meer met (nieuws)berichten.”

Lees meer

(more…)

.

Uitzendsoftware voor Koers Oost

Koers Oost Personeelsdiensten

Tijdwinst en professionalisatie

“Wij zijn erg tevreden over e-UUR. Onze klanten vinden e-UUR gemakkelijk en overzichtelijk en het geeft hun én ons een stukje extra controle.”

Lees meer

(more…)

.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl