gewerkte uren van uw uitzendkrachten foutloos verwerken

 eenvoudig nieuwe uitzendkrachten digitaal inschrijven

 gekoppeld aan verschillende backoffices voor optimale verwerking

 zorgt voor verdere foutenreductie in uw organisatie

Wilt u meer doen in minder tijd?
Onze app en portal vermindert administratief werk.

urenregistratie software

e-UUR is de meest innovatieve uitzendsoftware voor de uitzendbranche. Met de inzet van e-UUR binnen uw uitzendbureau worden uw dagelijkse werkzaamheden omtrent online uitzenden vergemakkelijkt

Uitzendsoftware op maat

Uitzendsoftware e-UUR is zó flexibel dat u al uw inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. U voldoet altijd aan de wensen van uw klanten.

Ook volgt Akyla continu de trends in de uitzendbranche, zodat wij hier met de nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. Uiteraard voldoet onze software aan de SETU standaarden.

Focus op uw core business

Door de inzet van uitzendsoftware kan uw uitzendbureau zich richten op de core business!

Als uitzendbureau wilt u zich richten op uw core business en wilt u zich niet druk maken om bijzaken, zoals het inschrijven van uitzendkrachten en het opstellen van een personeelsdossiers.

Overzichtelijk dashboard

Het dashboard is ontworpen met het gemak voor de gebruiker in het achterhoofd. Op het dashboard ziet u verschillende badges, tegels vanuit waar u uw meest gebruikte acties kunt uitvoeren.

Ook hebben uw inleners en flexkrachten beschikking over een eigen dashboard, met daarop de meest belangrijke actiepunten.

Benieuwd wat de e-UUR voor uw uitzendbureau kan betekenen?

line

Uitzendsoftware modules in de uitzendbranche

e-UUR biedt een breed scala aan mogelijkheden. We noemen er graag een paar!

Urenregistratie uitzendbureau

e-UUR, software voor uitzendbureaus is de meest uitgebreide software voor urenregistratie, ook voor uw uitzendbureau! Met e-UUR kunt u namelijk snel, eenvoudig en foutloos gewerkte uren bijhouden van uw uitzendkrachten. Het proces in e-UUR kunt u precies zo inrichten als u dat wilt. Ook kunt u aan de specifieke wensen van uw inleners voldoen

Urenimporttool

Heeft u klanten die hun uren in een Excel-bestand aanleveren? Met de urenimporttool kunt u, onafhankelijk van de opmaak van het importbestand, uren en onkosten in e-UUR importeren. De importmodule in e-UUR zorgt voor een sterke foutenreductie, het systeem is minder fraudegevoelig en er hoeven minder correcties uitgevoerd te worden

Digitaal dossier

In e-UUR kunt u alle documenten die relevant zijn voor uitzendkrachten, inleners en uzelf verzamelen in het digitale dossier. Denk aan loonstroken, facturen, identiteitsbewijzen en arbeidscontracten. U bepaalt zelf wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen. Ook de verschillende typen documenten kunt u naar eigen wens invoeren en beheren

Reserveringen

In e-UUR kunnen niet alleen gewerkte uren worden geschreven, maar ook verlofuren. U, maar ook uw uitzendkrachten, hebben in e-UUR inzicht in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Het automatiseren van deze verlof- en vakantieuren bespaart u tijd en zorgt voor een complete administratie.

line

Software voor uitzendbureaus

Steeds meer uitzendbureaus kiezen voor uitzendsoftware e-UUR voor online uitzenden. e-UUR verwerkt maandelijks meer dan 45.000 urenbriefjes voor tevreden klanten in de uitzendbranche. En ook voor uw uitzendbureau is e-UUR de perfecte uitzendsoftware!

Schakel tussen u, uw uitzendkrachten en uw inleners

e-UUR is de schakel tussen u, uw uitzendkrachten en uw inleners en ondersteunt zodoende uw complete uitzendproces. En de flexibiliteit van e-UUR zal u versteld doen staan. U bepaalt zelf hoe uw processen lopen. Vult uw inlener de door uitzendkrachten gewerkte uren in of kunnen uitzendkrachten zelf hun uren schrijven? En wie mag er accorderen? De keuzes liggen bij u. U kunt bovendien per inlener aangeven hoe zij hun processen ingericht willen hebben. e-UUR biedt u hiermee optimale flexibiliteit, ook richting uw klanten.

urenregistratie app 2.0
line

Referenties uit de uitzendbranche

Dit zeggen andere uitzendbureaus over e-UUR.

uitzendsoftware voor Studijob

StudiJob

Continue doorontwikkeling

“e-UUR is enorm flexibel. We kunnen zelf features aan- of uitzetten en we bepalen zelf hoe onze processen lopen. Zoveel flexibiliteit, dat zie je bij andere pakketten niet.”

Lees meer

(more…)

.

uitzendsoftware voor fintrex

Fintrex

Meer dan alleen een portal

“e-UUR is voor ons niet alleen een portal voor online urenregistratie, maar ook een middel om met uitzendkrachten te communiceren, onder meer met (nieuws)berichten.”

Lees meer

(more…)

.

Uitzendsoftware voor Koers Oost

Koers Oost Personeelsdiensten

Tijdwinst en professionalisatie

“Wij zijn erg tevreden over e-UUR. Onze klanten vinden e-UUR gemakkelijk en overzichtelijk en het geeft hun én ons een stukje extra controle.”

Lees meer

(more…)

.

Vraag een gratis demo aan en ontdek waarom zoveel organisaties u met het gebruik van uitzendsoftware e-UUR voorgingen.

line

Vraag uw online demo aan

Laat ons uw werk gemakkelijker maken!

demo aanvragen Evelien-van-het-Reve1

We laten u graag vrijblijvend online met onze software kennismaken.

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl
Demo aanvragen