Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

CASE - Campus Detachering

5X meer studenten bedienen met dezelfde teamgrootte

Grootste uitdaging:
Automatisering van urenbriefjes voor minder handmatig werk

Hoe Campus Detachering al 10 jaar lang efficiëntieslagen maakt met Akyla

Campus Detachering is het interne payrollbedrijf voor  studentenbanen binnen de Radboud Universiteit van Nijmegen. Met een team van 5 medewerkers verzorgen ze maandelijks de urenverwerking  zo’n 1700 studenten.

Campus Detachering start in 2014 met het gebruik van ons platform. Tot die tijd verwerkten ze handmatig zo’n 300 urenbriefjes per maand. Door het gebruik van ons platform konden ze de afgelopen 10 jaar 5 keer meer studenten bedienen, met dezelfde teamgrootte. “Zonder Akyla hadden we een minimaal een week nodig om alle uren alleen maar in te kloppen en de toeslagen te berekenen. Dat is nu allemaal geautomatiseerd”, vertelt Tanja Steenhuis, applicatiebeheerder van Campus Detachering.

Gemakkelijk zelf aanpassingen doen

Het portaal noemen ze ‘CD Online’ en is beschikbaar in hun eigen huisstijl. Met het enterprise abonnement maken ze gebruik van alle modules binnen ons platform. Tanja is het meest onder de indruk van Xplican, de uren-ontrafelaar: “Ik vind Xplican heel leuk om mee te werken. Het is heel gebruiksvriendelijk en intuïtief, dus je kunt gemakkelijk zelf aanpassingen doen. Het is ook een beetje durven en proberen. Akyla heeft een fijne helpdesk als we er zelf niet uitkomen. Die is altijd goed bereikbaar en ze zijn altijd proactief in het meedenken. Ik hoef maar weinig vragen te stellen om iets opgelost te krijgen.”

Automatisering heeft impact op klanttevredenheid

Tanja merkt dat het gebruik van het platform invloed heeft op de klanttevredenheid. “Je hoort van verschillende kanten binnen de universiteit dat collega’s  het een fijn programma vinden en dat het makkelijk werkt. Ook studenten kunnen er heel goed mee werken.”

In de toekomst wil Campus Detachering nog meer communicatie via het platform laten lopen. “We doen dat nu vooral via de mail, maar binnen e-UUR is het ook mogelijk om die communicatie meer via het platform te doen. Zo houden we alles centraal in één systeem.”

Campus Detachering maakt gebruikt van:

Meer cases

-7FTE

benodigd op backoffice

-9

urenverwerkers nodig

Benieuwd welke impact ons platform kan hebben op jouw flexbedrijf?

Geheel vrijblijvend

Meer cases

Ontdek hoe zij resultaat boeken met Akyla

+47%

uur verwerkt per FTE

+100%

omzet met dezelfde mensen

+15%

Stijging in productiviteit

4x

sneller uitrollen

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.