Nog geen belang bij uren importeren? Na het lezen van deze blog denk je daar anders over.

Onze importtool, een echte krachtpatser

Om te beginnen leggen we je graag kort uit wat onze importtool (een echte krachtpatser!) precies doet. De handige tool maakt het mogelijk om – onafhankelijk van de opmaak van het bestand – met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel of CSV-bestanden in je eigen platform voor flexwerk, te importeren. De tool herkent tijdens het importeren automatisch de verschillende kolommen in het bestand, denk aan ‘Naam’, ‘Plaatsing’, ‘Uren’ of ‘Onkosten’. Het enige dat jij moet doen is eenmalig, namelijk de eerste keer dat je de tool gebruikt, jouw voorkeuren opgeven, zodat de uren of onkosten correct in het platform komen te staan.

Importtool voor tijdbesparing én foutenreductie

Is onze uitleg van de functionaliteit nog niet overtuigend genoeg? Geen probleem, we leggen je graag uit hoeveel tijd je met de importtool kunt besparen. Die tijdbesparing is namelijk het belangrijkste voordeel van deze tool. De kans is groot dat jij als uitzender of payroller met inleners werkt die een eigen format hebben ontwikkeld voor de urenregistratie. In de meeste gevallen is dit een Excel-bestand met een bepaalde opmaak. Jouw inleners vragen van jou om hun opmaak aan te houden, wat betekent dat jij je moet aanpassen. Maar het handmatig verwerken van deze bestanden kost tijd – en veel ook. Ook zorgt het vaak voor situaties waarbij kleine fouten gemaakt worden, en het herstellen van die fouten kost nog meer tijd. Wellicht is het een open deur, maar door automatisch uren te importeren voorkom je veel onnodig handmatig werk. Omdat onze importtool onafhankelijk van de opmaak gemakkelijk en snel bestanden in je eigen platform voor flexwerk kan importeren is deze tijdrovende taak verleden tijd.

Tevreden klant en de importtool: Timing

We durven gerust te zeggen dat onze tool beter werkt dan die van concurrenten. We horen regelmatig dat de systemen van concurrenten bestanden niet goed kunnen importeren. Dat er tijdens het importeren fouten worden gemaakt. Of dat de tool niet goed werkt met kloksystemen. Niets is minder waar met de importtool van Akyla e-UUR. Niet voor niets is Timing zeer tevreden over de tool: “Dankzij de importtool van Akyla e-UUR kunnen inlenende bedrijven worden aangesloten zonder dat aanpassingen aan hun eigen systemen of gehanteerde werkwijzen nodig zijn. Uren die bijvoorbeeld worden bijgehouden in een Excel-sheet, kunnen zonder aanpassing of omzetting worden aangeboden. Met een simpele druk op de knop worden deze uren geïmporteerd in ons systeem.”

Leestip: onze blog over de top vijf valkuilen bij het importeren van urenbestanden.

Importtool aanpassen aan de bestanden van de inlener of het kloksysteem

Wat de tool van Akyla e-UUR dus uniek maakt, is dat je de importtool zelf kunt aanpassen op de bestanden van jouw inlener. Via een kloksysteem, via de e-mail of in een Excel-sheet… Alle bestanden worden door e-UUR met één druk op de knop ingeladen en omgezet naar urenbriefjes of onkostendeclaraties. Zo kun je met een kleine wijziging alles importeren en hoef jij je klanten niet lastig te vallen met een nieuwe manier van werken. En daarbij zit the devil in the details. Júist bij het importeren maken de kleine dingen het verschil, zoals het automatisch aanmaken van urenbriefjes of dataverrijking, zodat je in een nieuw bestand slechts eenmalig velden aan elkaar moet matchen. Ons systeem leert namelijk van de velden die je invoert en matcht. En dat scheelt je weer tijd.

Meer weten over de importtool van Akyla e-UUR

Hebben de voordelen van de Akyla e-UUR importtool je overtuigd? Of wil je nog meer weten? In beide gevallen nodigen wij je uit om de tour van onze importtool te bekijken of contact met ons opnemen voor een demo.

Ontdek het importeren van uren

Hoe belangrijk is IT voor de uitzendbranche?

Blijf op de hoogte van de nieuwste IT ontwikkelingen voor de Flexbranche. 

Je kunt je op elk moment uitschrijven

Lees ook

In 5 minuten een flexkracht onboarden

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Signicat Bij...

Hoe belangrijk is goede midoffice software?

Het aanbod voor IT oplossingen voor de uitzendbranche is divers. Er zijn verschillende applicaties die je als uitzendbureau of payroller...

Flexmarkt interview: “De oplossing voor een krappe arbeidsmarkt ligt voor het oprapen”

In het Flexmarkt ICT magazine van april 2023 werden onze CEO’s Martin Schievink (Akyla) en Gerard Mulder (Textkernel) geïnterviewd door...

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend