gewerkte uren van flexkrachten foutloos verwerken

 altijd inzicht in actuele managementinformatie

 zorgt voor verdere foutenreductie in uw organisatie

✔ besparing op zowel kosten als kostbare tijd

e-UUR maakt uw werk gemakkelijker!

Akyla volgt namelijk de trends in uw branche, zodat wij hier met nieuwe features in e-UUR op in kunnen spelen. e-UUR is daarbij zó flexibel dat u al uw inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. U voldoet zo altijd aan de wensen van uw klanten. En uw eigen dagelijkse processen? Die voert u feilloos en efficiënt uit door, samen met onze consultant, uw workflows in e-UUR optimaal in te richten.

100% digitaal uren verwerken met e-UUR

Met urenregistratiesoftware e-UUR is het op tijd binnenkrijgen van urenbriefjes nog nooit zo gemakkelijk geweest!

e-UUR kan daarbij geheel op uw wensen en eisen worden aangepast. En naast uren kunnen ook onkosten, zoals reiskosten, en verlof- en vakantieuren worden geschreven.  Zoveel flexibiliteit kent geen enkel ander pakket.

Doordat e-UUR zo flexibel is kunt u al uw klantspecifieke processen zelf inrichten, een echte meerwaarde voor u en uw klanten.

urenregistratie software
urenregistratie app 2.0

Digitaal dossier in e-UUR

In het digitale dossier in e-UUR kunt u altijd documenten (denk aan loonstroken, arbeidscontracten, facturen, inleenovereenkomsten of loonheffingsformulieren) met de juiste mensen delen. U bepaalt zelf wie welke rechten heeft en wie wat mag inzien.

Door gebruik te maken van het digitale dossier in e-UUR werkt u veel efficiënter en heeft u als organisatie veel sneller gegevens direct tot uw beschikking.

Digitaal uw flexkrachten inschrijven

Met de digitale inschrijving in e-UUR kunt u namelijk snel en gemakkelijk flexwerkers, zzp’ers of eigen medewerkers op contract nemen. Inclusief digitale identiteitscontrole, digitale handtekening op het arbeidscontract en ondertekening van het Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen.

urenregistratie software

Referenties uit de uitzend- en payrollbranche

uitzendsoftware voor Studijob

StudiJob

Continue doorontwikkeling

“e-UUR is enorm flexibel. We kunnen zelf features aan- of uitzetten en we bepalen zelf hoe onze processen lopen. Zoveel flexibiliteit, dat zie je bij andere pakketten niet.” Lees meer (more…)

.

uitzendsoftware voor fintrex

Fintrex

Meer dan alleen een portal

“e-UUR is voor ons niet alleen een portal voor online urenregistratie, maar ook een middel om met uitzendkrachten te communiceren, onder meer met (nieuws)berichten.” Lees meer (more…)

.

urenregistratie software Kolibrie

Kolibrie HRM voor Horeca

Met Akyla enorme stappen voorwaarts

“e-UUR is zo uitgebreid dat we vrijwel direct voor Akyla hebben gekozen. En Akyla is in de loop der tijd een betrouwbare partner gebleken, waarmee we verder kunnen doorontwikkelen en groeien.” Lees meer (more…)

.

Efficiënter online uitzenden en payrollen

Vraag nu uw gratis online demo aan!

Alle e-UUR features op een rij

Urenregistratie software

Urenregistratie

De urenregistratie in e-UUR kent zeer veel verschillende procesvarianten en is de meest uitgebreide software voor online urenregistratie.

Nieuwe features

Urenimporttool

Met de urenimporttool kunt u – onafhankelijk van de opmaak – uren en onkosten in e-UUR importeren. Urenbriefjes worden met de urenimporttool automatisch aangemaakt.

Digitaal Dossier

Digitaal dossier

Met e-UUR kunt u alle benodigde documenten – denk aan arbeidscontracten, identiteitsbewijzen of loonstroken – online met uw flexkrachten en/of inleners delen.

digitale inschrijving

Op contract nemen

Met de contractmodule in e-UUR kunt u snel en gemakkelijk (payroll)krachten, maar ook eigen medewerkers en zzp’ers inschrijven en op contract nemen.

Digitale handtekening

Digitale handtekening

In e-UUR kunt u gebruik maken van een eenvoudige digitale handtekening, waarmee u – volledig juridisch rechtsgeldig – documenten, zoals arbeidscontracten, kunt ondertekenen.

Backoffice services

Backoffice services

Met de backoffice services in e-UUR worden zowel payrollbureaus (overall overzicht) als hun bemiddelaars (alleen inzicht in eigen data) digitaal ontzorgd.

reserveringen

Reserveringen

Naast uren kunnen in e-UUR ook verlofuren – oftewel: reserveringen – worden geschreven. Zowel u als leverancier als uw flexkrachten hebben continu inzicht in het saldo vakantieuren en in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen.

Digitale handtekening

Fasentelling

Aan de hand van het voor de flexkracht ingestelde contract (looptijd van het contract, het aantal contracten) en het aantal gewerkte weken houdt e-UUR voor u bij in welke contractfase van de uitzend-cao de flexkracht zit. e-UUR geldt daarbij als attentiemiddel.

marge facturatie

Onkostendeclaraties

Met het eenvoudige en snelle onkostenproces van e-UUR heeft u nooit meer een declaratie zonder bijlage. Uw medewerkers en klanten moeten altijd een bijlage toevoegen als zij een declaratie indienen.

Backoffice services

Cao-ontrafeling

Met de feature cao-ontrafeling in e-UUR/Xplican is het handmatig controleren van urenbriefjes op cao-regelgeving verleden tijd. Daarbij zijn ook foutjes die door handwerk wellicht nog wel eens gemaakt worden, verleden tijd.  Daarnaast ondersteunt u eenvoudig een gedeelte van de inlenersbeloning. Zo leeft u de cao’s altijd op de juiste manier na.

fase telling

Urenrapportage

Werken met e-UUR betekent altijd realtime inzicht in onder meer gewerkte uren, tarieven en verlof- en ziekteuren. U kunt uw rapportages op maat inrichten.

marge facturatie

Uitstraling

e-UUR wordt volledig in uw huisstijl opgeleverd. De portal wordt opgeleverd op een voor u unieke url. e-UUR wordt gekleurd in uw huisstijlkleuren en uw logo wordt getoond.

e-UUR inzetbaar voor de flexbranche

Uitzendbranche

e-UUR is de meest innovatieve uitzendsoftware voor de uitzendbranche. Met de inzet van e-UUR binnen uw uitzendbureau worden uw dagelijkse werkzaamheden omtrent online uitzenden vergemakkelijkt.

Payrollbranche

e-UUR is dé online flexportal voor het efficiënt verwerken van gewerkte uren en het managen van uw medewerkers.

Detachering

e-UUR detachering software is zó flexibel dat u al uw inleners op hun eigen, unieke wijze kunt bedienen. U voldoet zo altijd aan de wensen van uw klanten.

e-UUR is gemakkelijk te integreren

Gebruikt u al een ander software systeem? Denk hierbij bijvoorbeeld aan backoffice-pakketten, planningspakketten, facturatie of business software. e-UUR koppelt gemakkelijk met andere pakketten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden. Staat uw pakket er niet bij en wilt u weten of wij dit pakket kunnen koppelen? Neem dan contact met ons op.

integreren met uw backoffice of planningssoftware

of vraag een gratis online demo aan:

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl