Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Al jouw vragen over een urenimporttool beantwoord

Hoe werkt de importtool voor uren en onkosten?

Even een stapje terug, want wat is de importtool ook alweer? Deze tool maakt het mogelijk om – onafhankelijk van de opmaak van het bestand – met één druk op de knop alle uren en onkosten vanuit Excel of CSV-bestanden in e-UUR te importeren. De tool herkent tijdens het importeren automatisch de verschillende kolommen in het bestand, denk aan ‘Naam’, ‘Plaatsing’, ‘Uren’ of ‘Onkosten’. Het enige dat jij moet doen is eenmalig – de eerste keer dat je de tool gebruikt – jouw voorkeuren opgeven, zodat de uren of onkosten correct in e-UUR komen te staan.

De voordelen van onze urenimporttool

Dankzij de urenimporttool kun je snel en bovendien zonder te hoeven overtypen alle binnenkomende uren én onkosten verwerken. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de foutenmarge sterk gereduceerd wordt, omdat je geen handmatig werk meer hoeft te doen. Waar mensenhanden aan te pas komen, worden immers fouten gemaakt. Ook hoef je daardoor achteraf geen correcties meer uit te voeren. Tijdbesparing én foutenreductie zijn dan ook twee belangrijke voordelen van de tool.

Uren en onkosten importeren onafhankelijk van de opmaak van het bestand

Een ander belangrijk voordeel is het feit dat je kunt importeren onafhankelijk van de opmaak van het bestand. Excel, CSV, TXT… Het is allemaal mogelijk. Ideaal wanneer je op verschillende manieren uren of gemaakte onkosten binnen krijgt, bijvoorbeeld via een kloksysteem, via de e-mail en in een Excel-sheet. Al die bestanden worden door e-UUR met één druk op de knop ingeladen en omgezet naar urenbriefjes of onkostendeclaraties.

Voorbeeld uit de praktijk: de urenimporttool bij Timing

Graag geven we je ook een voorbeeld uit de praktijk. Veel van onze klanten maken al veelvuldig gebruik van de urenimporttool, en Timing is er daar één van. Uren en onkosten die door (klanten van) Timing worden bijgehouden in een Excel-sheet, worden zonder aanpassing of omzetting aangeboden. Met een simpele druk op de knop worden de uren in het systeem geïmporteerd. Het grootste voordeel daarvan voor Timing? De flexibiliteit die het biedt. Dankzij de importtool kan Timing nieuwe klanten razendsnel aansluiten, zónder dat daar eerst aanpassingen aan hun eigen systemen of gehanteerde werkwijzen voor nodig zijn.

De volledige klantcase kun je hier lezen.

En Timing ervaart nog meer voordelen…

Daarnaast kost het Timing per nieuwe klant veel minder tijd (en dus ook geld) om een koppeling up and running te krijgen. Een korte training volstaat om goed met het systeem te kunnen werken. En bovendien hoeven flexkrachten niet meer zelf te zorgen dat hun uren in het systeem van Timing worden geregistreerd. Zij voeren deze uitsluitend in via het systeem van hun opdrachtgever, en dat zorgt voor veel gemak.

De voordelen van de urenimporttool zelf ervaren

Wil jij net als Timing de voordelen van onze urenimporttool ervaren? In onze product tour vind je meer informatie, en natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over e-UUR

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.