Textkernel breidt aanbod uit met overname Joboti

Sneller contact met flexkrachten via WhatsApp

Sinds juni 2022 zijn wij onderdeel van Textkernel. Samen met Textkernel streven we ernaar best-in-class oplossingen te bieden voor het verbinden van mensen en werk. En daar is een nieuwe oplossing bijgekomen!

Textkernel heeft zijn aanbod uitgebreid door de overname van Joboti B.V., een dynamische start-up gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in geautomatiseerde candidate engagement technologie.

Het doel met de overname is om een verbeterde oplossing te bieden die de expertise van Textkernel in matching technologie combineert met de geautomatiseerde candidate engagement- en communicatietechnologieën van Joboti. Met als resultaat betere wervingsresultaten tegen lagere kosten. 

Engagement in de midoffice

Daarnaast biedt het voor Akyla klanten de mogelijkheid om je communicatie nog beter te stroomlijnen via één kanaal en zo de verbinding met flexkrachten en inleners te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een WhatsApp integratie binnen ons platform.

Binnenkort lees je op onze website meer informatie over wat de overname betekent voor ons aanbod.

Meer uit jouw IT oplossingen halen?

Ontvang inspirerende voorbeelden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Je kunt je op elk moment uitschrijven

Lees ook

Aftermovie event The Future is Now

Welke trends & ontwikkelingen er zijn op IT gebied voor de flexbranche? En hoe zet je deze in om je...

Nieuw: real-time toegang tot actuele cao informatie tijdens onboarden van flexkrachten

Het onboarden van flexkrachten is een tijdrovend proces dat veel tijd en moeite kan vergen. Elk geautomatiseerd aspect van dit...

In 5 minuten een flexkracht onboarden

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Signicat Bij...

Ontdek de impact van het Akyla platform voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend