Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Jezelf, je flexkrachten én je inleners een plezier doen? Kies voor een app

Een app voor o.a. urenregistratie

Herken jij jouw payroll- of uitzendorganisatie in de ‘voorheen’ situatie van Factory4Work? Kost de urenregistratie (lees: het invoeren, controleren en/of aanpassen van door flexkrachten gewerkte uren) jou en je collega’s week na week te veel tijd? Of komen uren nog steeds via allerlei kanalen binnen – op papier, per telefoon of per mail? Dan is de Akyla e-UUR app ook voor jouw organisatie de juiste oplossing. Hiermee kan de urenregistratie veel gemakkelijker en sneller worden afgehandeld. En als we eerlijk zijn: dat is essentieel. De urenregistratie van flexkrachten is namelijk een noodzakelijk kwaad, niet jouw core business. De urenverwerking mag niet te veel tijd in beslag nemen. Bij voorkeur kies je dus voor een oplossing (onze app!) waarmee je die uren snel en gebruiksvriendelijk kunt laten vastleggen, zodat jij ze snel klaar kunt maken voor verloning. Daarna kun jij weer verder kunt met zaken die écht belangrijk zijn.

Een app: de voordelen voor jou als uitzender of payroller

In de vorige alinea sommen we al flink wat voordelen voor jou op die allemaal te maken hebben met de urenregistratie. Maar de app biedt meer dan alleen urenregistratie, en ook díe features hebben voordelen voor jou:

 • De app is altijd en overal bereikbaar, 24/7.
 • In de Akyla e-UUR app worden ook declaraties en reserveringssaldo’s van flexkrachten weergegeven. Zo heb jij alles direct digitaal en kun je de papieren bonnetjes en reserveringsbriefjes weggooien.
 • De app is volledig in jouw huisstijl opgemaakt.
 • De gegevens die jij tijdens de onboarding van een nieuwe flexkracht in Akyla e-UUR invoert, komen automatisch ook in de app te staan. Daarna kan de flexkracht in de app meteen actie ondernemen, denk aan zijn of haar arbeidscontract ondertekenen. Daardoor heb jij sneller alle benodigde documenten compleet en kun je inleners garanderen dat flexkrachten met de juiste papieren op zak aan het werk gaan.
 • De Akyla e-UUR app biedt je de mogelijkheid om rapportages te draaien, zodat je direct inzicht hebt in uren, plaatsingen en documenten.
 • In de app vind je een jobboard, dat onderdeel is van de werving- en selectietool in Akyla e-UUR. Je kunt onder meer vacatures plaatsen en nieuwe kandidaten uitnodigen. Snel en eenvoudig, via je smartphone.

Een app: de voordelen voor jouw flexkrachten

Maar niet alleen voor jou en jouw collega’s heeft onze app voordelen. In het klantverhaal van Factory4Work vertelt Drent-Klei: “Flexkrachten kunnen zelfs thuis vanaf de bank hun gewerkte uren bij ons indienen. Ze hoeven niet meer achter een computer te kruipen en zijn dus vele malen sneller klaar.” En de app biedt flexkrachten nog meer gemak.

 • De app is altijd en overal bereikbaar, 24/7.
 • Jouw flexkrachten hebben in de app altijd inzicht in hun gewerkte uren, verlofuren, verlofaanvragen, loonstroken en jaaropgaven.
 • Flexkrachten kunnen in de app eenvoudig een foto van hun declaratie maken en zo snel en gemakkelijk onkosten indienen.
 • Moet een nieuwe flexkracht nog zijn arbeidscontract of loonheffingsverklaring ondertekenen, dan kan dat óók in de app.
 • In het eerder genoemde jobboard kunnen flexkrachten vacatures bekijken en hierop reageren.

Een app: de voordelen voor jouw inleners

Veel van de eerder genoemde voordelen van de Akyla e-UUR app gelden natuurlijk ook voor jouw inleners. Ook voor hen is de app natuurlijk 24/7 bereikbaar. Inleners hebben in de app inzicht in het aantal gewerkte uren van flexkrachten en kunnen deze uren eenvoudig en snel goedkeuren of aanpassen. En het aanvragen van een nieuwe kandidaat is dankzij het jobboard van de werving- en selectie tool in de Akyla e-UUR app zeer eenvoudig en snel geregeld.

Meer weten over de app van Akyla e-UUR

Hebben de voordelen van het hebben van een app je overtuigd? Of wil je nog meer weten? In beide gevallen nodigen wij je uit om de tour van onze app te bekijken of contact met ons opnemen voor een demo.

App bekijken

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel. Op deze website vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.