De laatste tips, tricks, updates & nieuws
e-UUR is vanaf nu te koppelen met Nmbrs!

7 June 2018

We hebben in samenwerking met QWIP een koppeling ontwikkeld voor Nmbrs! Vanaf 1 juni is het mogelijk om Nmbrs te laten koppelen met e-UUR. Door middel van een API koppeling is het mogelijk om automatische en/of handmatig gegevens uit te wisselen tussen Nmbrs en e-UUR.

Na inrichting kun je vanuit Nmbrs bedrijven, afdelingen, medewerkers, urentypes en loonstroken uitwisselen. e-UUR zal vervolgens na uitwisseling de gewerkte uren, in de vorm van een urenbriefje, terugkoppelen naar Nmbrs. Dit doet e-UUR in de vorm van gewerkte uren, gewerkte dagen en de verschillende looncomponenten.

Ben je geïnteresseerd in een koppeling tussen je Nmbrs en e-UUR? Akyla kan je helpen deze koppeling te realiseren. Neem dan gerust contact met ons op!

Nmbrs

Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van de HR- en payroll software van Nmbrs ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgt Nmbrs ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR dienstverlening kan worden verleend. Deze focus staat samen met efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie aan de basis van de Nmbrs software.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!