Continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie

Naast gewerkte uren kunnen in e-UUR ook reserveringen geregistreerd worden. Zo heeft u als leverancier continue een actueel inzicht in uw verlofregistratie. Daarnaast hebben uw flexkrachten ook inzicht in het saldo vakantie-uren en in de lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen.

Volledig digitale verlofregistratie

De verwerking van de verlofaanvragen vindt volledig digitaal plaats. Een tijdige en foutloze verwerking is hiermee gegarandeerd. Daarnaast zullen saldo’s nooit meer overschreden worden. Zo kunt u zich eenvoudig focussen op belangrijkere zaken.

Quote van een tevreden klant

Kolibrie HRM voor Horeca maakt sinds enige tijd voor verlofregistratie en vakantie-uren gebruik van de reserveringen in e-UUR. Ook kunnen flexkrachten in e-UUR de hoogte van hun vakantiegeld, hun vakantie-uren en het maximaal op te nemen vakantiedagen per week inzien.

Joris Schuurkes van Kolibrie HRM voor Horeca: “Wij verlonen wekelijks 30.000 actieve flexkrachten, je kunt je voorstellen hoeveel berekeningen, telefoontjes en mailverkeer er voorheen bij het registreren van reserveringen kwam kijken. Alleen het automatiseren van de reserveringen met e-UUR, scheelt ons al 1,5 fte.”

Lees de kolibrie case

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!