Leverancier of inlener van flexibele arbeid?

Wij maken uw werk gemakkelijker

Lees wat klanten over ons zeggen

line1

Akyla bestaat al sinds 1999 en inmiddels maken ruim
160 bedrijven gebruik van onze portals & apps.

De kracht van een klein team

Akyla toont de kracht van een team. Bij Akyla werken twintig+ mensen: een hechte en enthousiaste groep van theoretisch opgeleide professionals. Met talent, focus en vastberadenheid werken wij iedere dag weer aan onze gezamenlijke doelen én die van onze klanten. Wij willen namelijk iedere dag beter worden. Ook onze korte communicatielijnen en een informele omgang zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Benieuwd naar onze toffe bedrijfsuitjes? Bekijk dan nu het skiweekend in Kitzbühel.

Samenwerken hoog op de agenda

Daarnaast staat samenwerken – binnen Akyla, maar vooral ook met onze klanten en softwarepartners – hoog op onze agenda. Wij geloven namelijk dat je moet doen waar je goed in bent en dat je dan ook niet in alles de beste kunt zijn. Voor sommige specifieke klantwensen koppelen wij daarom liever met de software van deskundige en betrouwbare partners. Op die manier kunnen wij onze klanten wél zo volledig en bovenal zo optimaal mogelijk van dienst zijn.

Akyla: maakt uw werk gemakkelijker

Bent u ook leverancier of inlener van flexibele arbeid? Bent u uitzender, payroller, detacheerder of een sociale werkplaats? Dan maken wij uw werk graag gemakkelijker. Wij perfectioneren met onze innovatieve webapplicaties e-UUR en Xplican namelijk alle administratieve processen die u met uw klanten en medewerkers uitvoert.

Akyla.nl

Akyla.nl is de plek voor ondernemers en medewerkers van uitzendbureaus, detacheerders en payrollers voor nuchter advies, handvatten en inzichten waar u wat mee kunt.
Hier vindt u alles over processen die u met uw inleners en flexkrachten uitvoert, om zo het best georganiseerde bedrijf te zijn.

lizetbeek.nl_akyla-2 - Copy (2)

line IMAGE

Hoe kunnen we u helpen?

FLEX IMAGE

Vraag een online demo aan

Benieuwd naar wat onze software voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een online demo aan en wij vertellen u graag meer!

Demo aanvragen

FLEX IMAGE

Stel een vraag

Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of over ons bedrijf? Deze vragen beantwoorden wij graag!

Neem contact op

FLEX IMAGE

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de nieuwste blogposts, leuke nieuwtjes over Akyla en interessante weetjes over de software? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nu aanmelden

We horen graag van u!
Heeft u vragen over onze software, de mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u ons iets anders laten weten? We horen het graag. Maak gebruik van het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Liever langskomen of telefonisch contact opnemen?
Bezoekadres
Het Eeftink 11-31
7541 WH ENSCHEDE
Postadres
Postbus 517
7500 AM ENSCHEDE
Algemene gegevens
(053) 483 75 38
info@akyla.nl