Werving & Selectie

Gemakkelijk, snel en doeltreffend online werven en selecteren.

Verhoog je productiviteit

Start met geautomatiseerd werven en selecteren. Zo ben je minder tijd kwijt aan administratieve taken en kun je met dezelfde mensen meer doen.

 

Meer grip op je processen

Volledige controle over wie welke rollen heeft. Zo bepaal jij wie wat mag doen en heb je automatisch meer grip op je processen.

Zoek & Match

Met behulp van handige features kun jij eenvoudig de juiste vacatures opstellen en deze posten op je eigen jobboard. Uiteraard stuur je deze eenvoudig door allerlei vacaturewebsites, waarnaar onze matching module je helpt bij het selecteren van de juiste kandidaat.

Maak je werk gemakkelijker

Automatisering

Je wilt natuurlijk tijd besparen. Daarom hebben we in onze software een aantal handige features ingebouwd. Wat dacht je van CV parsing, automatische notificaties en het koppelen van de onboarding? Zo helpt e-UUR je met het wegnemen van allerlei administratieve zaken rondom het werven en selecteren en hou je meer tijd over voor het vinden van de juiste match.

Onboarding / e-UUR

Benieuwd naar de mogelijkheden van e-UUR?

Download de white paper en je ziet precies wat je met e-UUR kunt, hoe e-UUR eruit ziet en welke functionaliteiten e-UUR allemaal heeft.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vind altijd de juiste kandidaat

Werven

Om het werven echt eenvoudig te maken helpt e-UUR je met het opstellen en inrichten van al je vacatures. Natuurlijk wil je deze vacatures zo snel mogelijk beschikbaar maken voor de buitenwereld. e-UUR heeft koppelingen met externe vacaturewebsites, zodat je met een klik op de knop je vacatures kunt uploaden vanuit e-UUR. Echter is het ook mogelijk om via e-UUR een eigen jobboard/vacatureboard op je eigen website te plaatsen. Zo zijn al je vacatures eenvoudig terug te vinden op je eigen website. Daarnaast is het jobboard volledig op te maken in je eigen huisstijl, zodat je het verschil kunt maken ten opzichte van de rest.

 

app w&s
Maak eenvoudig de juiste match

Selecteren

e-UUR helpt je bij het stroomlijnen van je processen. Zo helpt onze software je bij het automatiseren van het selectieproces tot aan het aanstellen van de geschikte kandidaat. Daarnaast bepaal je eenvoudig wie wat doet bij het toekennen van de verschillende rollen. Verder hebben we natuurlijk nog een aantal andere handige features toegevoegd, zoals het matchen op basis van gevraagde competenties. zelf bepalen wie wat doet, zo houd je volledige grip op

 

36 uur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Download de white paper of vraag een gratis online demo aan!

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.