Werkweek en weekend Malaga 2022
Werkweek en weekend Malaga 2022

Bij Akyla geloven we in het ‘Work Hard, Play Hard’ principe. We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen, zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen.
Vanwege Corona waren de uitjes en gezamenlijke activiteiten een tijdje niet mogelijk en werd er ook weinig gepland. Tot een aantal weken geleden, toen gingen we met ons team op een “working holiday” naar Malaga. Vier dagen werken en daarna twee dagen personeelsweekend met leuke activiteiten, zon, zee en natuurlijk sangria.

De eerste groep vertrok op vrijdag inclusief laptops en alle andere benodigdheden om te kunnen werken. Er was een accommodatie geregeld waar genoeg ruimte was voor vier dagen “kantoor”.
Donderdagavond kwam het tweede gedeelte en kon het personeelsweekend beginnen met een heerlijke BBQ.

Vrijdag was een actieve dag met een wandel & fietsroute door het mooie Malaga. ’s Avonds heerlijk gegeten en aansluitend een paar dansjes. Zaterdag was het even ontspannen en lekker relaxen op de boot, ook na die tijd weer gegeten met zijn allen. Zondagochtend vertrokken we met zijn allen weer richting huis.

In 2022 zijn er een aantal nieuwe collega’s bijgekomen en dit is een goede manier om elkaar snel en beter te leren kennen. Het was top en we hebben met zijn allen enorm genoten. Daar zal nog lang over nagepraat worden.

Kortom: perfecte teambuilding tussen de palmbomen en +30 graden!

Hebben wij jou interesse gewekt en wil jij deel uitmaken van dit team?

Kijk dan op onze vacature pagina voor onze openstaande vacatures!

Vacatures

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!