Dolf Hendriks - Sr. Account Executive

“Door mijn leven in de horeca ben ik meer dan bekend met de flex wereld.
Met het gebruik van de bewezen technologie van Akyla wil ik graag de professionele flex organisaties vooruit helpen.
Dit kan bijvoorbeeld door overhead te reduceren en de klantervaring te verbeteren.
Het meest trots ben ik op het reduceren van repetitief werk.
Dit maakt niet alleen de handen vrij, maar ook de creatieve capaciteit van de organisatie
voor groei en verdere ontwikkeling.
Zowel bij Akyla als bij haar relaties.”

Bryan Bleking, Software engineer

“Ik ben bij Akyla begonnen als afstudeerstagiaire. Hiervoor heb ik een opdracht uitgevoerd, waarbij ik Akyla verder ging brengen met het automatisch testen van het product e-UUR. Deze opdracht heeft me veel geleerd over automatisch testen en heeft mij geïntroduceerd met veel nieuwe onderdelen binnen mijn vak. Ik vind het geweldig om nieuwe onderdelen te leren kennen en te leren hoe ik die moet toepassen. Door goede samenwerking met mijn stagebegeleiders en collega’s is er een goed resultaat neergezet en zijn er grote stappen gezet. Daarom ben ik erg enthousiast om verder te werken aan dit project na mijn stage.

Voor mij het leukste van dit vak is een complex probleem te kunnen oplossen doormiddel van
programmeren en ik voel me toch altijd een beetje trots wanneer ik de eindoplossing zie werken. Een resultaat dat ik altijd geweldig vind om te zien is wanneer een complexe taak makkelijker uitgevoerd kan worden door de gebruiker of wanneer die complexe taak automatisch wordt  uitgevoerd. Ontwikkelen aan e-UUR en het afmaken van mijn afstudeerproject geeft veel kansen
om deze resultaten op te kunnen blijven leveren.”

Martin Ros, Software Architect

“Ons product e-UUR kent technisch gezien veel verschillende kanten, denk bijvoorbeeld aan de gebruikersinterface, de technische structuur, koppelingen met externe pakketten en apps. Grotendeels op basis van wat jij zelf het leukst vindt, werk je aan verschillende van deze aspecten. Daarbij wordt eigen input altijd gewaardeerd. Je bent vrij om nieuwe ideeën en oplossingen aan te dragen en die ook uit te voeren. Natuurlijk kennen we ook standaardoplossingen, maar voor nieuwe vraagstukken ben je vrij om de techniek te kiezen die volgens jou het beste resultaat oplevert. Daarnaast vind ik het leuk dat je in deze functie raakvlakken hebt met zowel de techniek als de praktijk. Doordat we een relatief kleine organisatie zijn, hoort klantcontact namelijk ook bij je werkzaamheden. Ik hoor regelmatig wat e-UUR voor onze klanten betekent en vind het mooi om te merken dat klanten blij zijn met iets dat ik geprogrammeerd heb.”

Femke ter Haar, Consultant

“Geen dag is hetzelfde, zelfs geen gesprek is hetzelfde. Die diversiteit maakt mijn werk ook zo leuk. Je moet in deze functie daarom goed kunnen omgaan met verschillende typen organisaties en typen mensen. Niets leuker dan vervolgens in gesprek gaan, doorvragen, het probleem achterhalen en naar de juiste oplossing zoeken. Ik vind het leuk om mensen nieuwe dingen bij te brengen, ze inzicht te geven in hoe iets werkt. Als consultant doe je dat als het goed is vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid; je moet de problemen van je klant willen aanpakken en op willen lossen. Daarbij is het fijn dat ik zelfstandig kan werken, maar dat ik wel altijd een team met specialistische kennis achter de hand heb.”

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!