Martin Ros, software engineer

“Ons product e-UUR kent technisch gezien veel verschillende kanten, denk bijvoorbeeld aan de gebruikersinterface, de technische structuur, koppelingen met externe pakketten en apps. Grotendeels op basis van wat jij zelf het leukst vindt, werk je aan verschillende van deze aspecten. Daarbij wordt eigen input altijd gewaardeerd. Je bent vrij om nieuwe ideeën en oplossingen aan te dragen en die ook uit te voeren. Natuurlijk kennen we ook standaardoplossingen, maar voor nieuwe vraagstukken ben je vrij om de techniek te kiezen die volgens jou het beste resultaat oplevert. Daarnaast vind ik het leuk dat je in deze functie raakvlakken hebt met zowel de techniek als de praktijk. Doordat we een relatief kleine organisatie zijn, hoort klantcontact namelijk ook bij je werkzaamheden. Ik hoor regelmatig wat e-UUR voor onze klanten betekent en vind het mooi om te merken dat klanten blij zijn met iets dat ik geprogrammeerd heb.”

Femke ter Haar, customer service

“Geen dag is hetzelfde, zelfs geen gesprek is hetzelfde. Die diversiteit maakt mijn werk ook zo leuk. Je weet als de telefoon gaat nooit precies wie er belt en wat het vraagstuk zal zijn. Je moet in deze functie daarom goed kunnen omgaan met verschillende typen organisaties en typen mensen. Niets leuker dan vervolgens in gesprek gaan, doorvragen, het probleem achterhalen en naar de juiste oplossing zoeken. Ik vind het leuk om mensen nieuwe dingen bij te brengen, ze inzicht te geven in hoe iets werkt. Als servicedesk medewerker doe je dat als het goed is vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid; je moet de problemen van je klant willen aanpakken en op willen lossen. Daarbij is het fijn dat ik zelfstandig kan werken, maar dat ik wel altijd een team met specialistische kennis achter de hand heb.”

Wytse Staal, Business Analist

“Wat ik leuk vind aan Akyla is dat het een uitdagende, ambitieuze en snel groeiende onderneming is die mij veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid geeft bij de invulling van mijn werk. Ook het samenwerken met het enthousiaste en hechte team aan de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve functionaliteiten spreekt mij erg aan.”