Payroll portal e-UUR uitgebreid met werving en selectie

Een payroll portal met een ruime diversiteit aan functionaliteiten, waaronder onboarding en ondersteuning van bemiddelaars (of: backoffice services). e-UUR was altijd al dé portal voor payroll organisaties als Persoonality, Payroll Select, DIRECT Payrolling, Verdo Payroll en vele anderen. Maar de portal wordt nu zelfs nóg verder uitgebreid, namelijk met een werving en selectie module. We vertellen je er graag alles over.

gemakkelijk werven en selecteren

Nieuwe module in e-UUR: ideaal voor de allocatiefunctie voor payrollers

Met de nieuwe module voor werving en selectie wordt e-UUR een ideale portal voor payroll organisaties die gebruik willen (blijven of gaan) maken van de voordelen van uitzenden. De werving en selectie module helpt je namelijk bij het vervullen van de allocatiefunctie, waardoor je aan de regels van de Wet arbeidsmarkt in balans voldoet.

Met e-UUR als payroller voldoen aan de WAB

Dat is ook de belangrijkste reden waarom wij deze nieuwe module binnenkort lanceren: wij willen payrollers met e-UUR graag helpen om te voldoen aan de WAB. Even in het kort: de wet is in het leven geroepen om de verschillen tussen flexwerk en vast werk te verkleinen. Dankzij de wet wordt het voor werkgevers namelijk aantrekkelijker om medewerkers een contract met meer zekerheid te geven. Tegelijkertijd blijft flexwerk wel mogelijk, zij het met andere regels. En die regels gaan dus ook voor jouw payrollorganisatie gelden. Zo krijgen payrollwerknemers met de ingang van de wet recht op dezelfde rechtspositie en dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers die in (vaste) dienst zijn bij de inlener. Denk bijvoorbeeld aan een dertiende maand, vakantiedagen, scholingsregelingen en verlofregelingen.

Leestip tussendoor: over de Wet arbeidsmarkt in balans schreven wij al een aantal blogs.

Op zoek naar een oplossing?

Module voor werving en selectie in e-UUR

Administratief gezien heeft de invoering van de WAB voor jouw payrollorganisatie dus flink wat voeten in aarde. En wij zouden Akyla niet zijn als wij jou daarin niet zouden ontzorgen. Hoe de nieuwe module – de werving en selectie module voor payroll portal e-UUR – er precies uit gaat zien, dat kunnen we je binnenkort vertellen. Momenteel staat de module namelijk nog in de kinderschoenen. Wat we je al wel kunnen vertellen is dat de payroll-klanten bij wie we het tot nu toe gepolst hebben, allemaal zeer lovend zijn. Zij zien het als een perfect hulpmiddel, waardoor zij als payroller de allocatiefunctie kunnen (blijven of gaan) vervullen.

e-uur app

Meer modules in onze payroll software

Overigens weten wij zeker dat ook de bestaande modules in e-UUR jouw payrollorganisatie al over de streep kunnen trekken. Met onze payroll software helpen wij jou namelijk om alle administratieve verantwoordelijkheden secuur en efficiënt af te handelen, waardoor jij meer tijd overhoudt voor zaken die écht belangrijk zijn en die je ook leuk vindt: jouw core business.

  • Om te beginnen: de urenregistratie module in e-UUR maakt het mogelijk om eenvoudig, snel en honderd procent digitaal je uren te verwerken. Er is bovendien een handige app waarmee payroll medewerkers heel eenvoudig hun gewerkte uren kunnen registreren.
  • Het accorderen van urenbriefjes kunnen jouw payroll medewerkers én inleners gewoon vanuit hun mailbox doen.
  • In onze payroll software kun je verder verlof- en vakantieuren (dus: verlofregistratie) bijhouden, maar ook onkosten. Met het eenvoudige en snelle onkostenproces in e-UUR heb je nooit meer een declaratie zonder bijlage.
  • Payroll software e-UUR is eenvoudig te koppelen met alle gangbare backoffice-pakketten. Ook die van jouw organisatie.
  • In e-UUR vind je een digitaal dossier voor alle documenten die relevant zijn voor payrollmedewerkers, inleners en jouzelf, denk aan arbeidscontracten, identiteitsbewijzen of loonstroken.
  • Onze payroll software is aan te vullen met onze cao-ontrafelaar Xplican.

Payroll werving en selectie: blijf op de hoogte

Je ziet het: dankzij de vele functionaliteiten en mogelijkheden is e-UUR voor iedere payroller nu al de juiste keuze. Wil jij toch liever wachten op de toevoeging van de nieuwe werving en selectie module? En wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, zodat jouw payroll organisatie vanaf 1 januari 2020 e-UUR kan gebruiken om de WAB goed na te leven? Uiteraard updaten we deze webpagina zodra er meer bekend is, maar je kunt ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Urenregistratie e-UUR

OP ZOEK NAAR EEN TOOL DIE JOU ALS PAYROLLER OF UITZENDER HELPT 
OM EENVOUDIG INVULLING TE GEVEN AAN DE ALLOCATIEFUNCTIE? 

Wil je meer weten over de nieuwe module, die beschikbaar is vanaf 8 november? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!