Wat zijn de voordelen van een urenregistratie app?

Natuurlijk kun je ook voor een andere manier van uren registreren kiezen, in Excel bijvoorbeeld, maar wij raden je écht een urenregistratie app aan. Waarom? Dit zijn, als je het ons vraagt, de belangrijkste voordelen:

·         Jij, collega’s en flexkrachten hebben altijd en overal toegang tot de urenregistratie;

·         De urenregistratie app wordt geleverd bij je portal, en net als die portal wordt jouw app branded (in jouw huisstijl) opgeleverd;

·         Je kunt met de app pushnotificaties versturen;

·         Naast dat er uren mee geschreven kunnen worden, kent een urenregistratie app vaak nog meer functionaliteiten zoals foto’s van bonnetjes (onkosten maken) en die uploaden;

·         Er is geen computer meer nodig, en dan maakt gewerkte uren doorgeven voor jouw flexkrachten een gemakkelijkere klus (waardoor jij uren vaker op tijd doorkrijgt).

Ben je benieuwd naar meer voordelen? In de blog Jezelf, je flexkrachten én je inleners een plezier doen? Kies voor een app vind je de zes belangrijkste voordelen voor jou als uitzender of payroller, vijf voordelen voor je flexkrachten en enkele voordelen voor je inleners.

Wanneer is een urenregistratie app de juiste keuze?

Een urenregistratie app is in twee situaties een handige toevoeging op jouw portal. Situatie 1:  wanneer de urenregistratie (lees: het invoeren, controleren en/of aanpassen van door flexkrachten gewerkte uren) jou en je collega’s nu nog ontzettend veel tijd kost. Situatie 2: als jouw flexkrachten hun gewerkte uren nu nog via allerlei kanalen naar je toesturen – op papier, per telefoon en/of per mail. Met een urenregistratie app los je beide situaties op en handel je de urenregistratie veel sneller af. Je maakt van een tijdrovend noodzakelijk kwaad iets wat je nooit meer te veel tijd kost. In een app kun je flexkrachten hun gewerkte uren namelijk snel en gebruiksvriendelijk laten vastleggen, waarna jij ze snel klaar kunt maken voor verloning. Daarna kun je weer verder kunt met zaken die écht belangrijk zijn.

Werken andere uitzenders en payrollers ook met een urenregistratie app?

Jazeker! Factory4Work bijvoorbeeld. Carla Drent-Klei: “Voorheen waren we iedere week twee volle dagen (!) bezig met het verwerken van de uren. Uren kwamen op allerlei manieren bij ons binnen: per telefoon, per mail en zelfs nog per fax. Als ik er aan terug denk… Sinds we met een urenregistratie app werken is dat wel anders. Het invoeren en verwerken van uren kost ons nu nog maar één middag per week. Dat betekent een tijdwinst van maar liefst twaalf uur per week. Ongeveer veertig procent van onze flexkrachten werkt tegenwoordig met de urenregistratie app, dát is een grote winst. Het invullen van uren is voor hen veel gemakkelijker en laagdrempeliger geworden, waardoor wij de uren op tijd én eenduidig binnen krijgen. Heel erg fijn!”

Meer weten over urenregistratie apps?

Wil je na het lezen van dit artikel nog meer weten over urenregistratie apps? Lees dan ook eens de volgende blogs die wij voor je schreven:

·         Jouw flexkrachten willen een app – en dit zijn de 4 redenen waarom jij dit ook wilt

·         “Heb je nog geen app? Wordt dat dan niet eens tijd?”

·         Dit is waarom jij nu écht een app nodig hebt

·         Een urenportal in je broekzak: wanneer start jij?

In de vier blogs ontdek je wat een urenregistratie app voor jouw uitzend- of payrollorganisatie kan betekenen. Veel inspiratie gewenst!

Benieuwd wat e-UUR allemaal bevat? Download onze white paper.

Hoe ziet starten met e-UUR eruit?

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!