e-UUR

Digitale verlofregistratie

Verlofregistratie is voor de meeste uitzend-, payroll- en detacheringsorganisaties een bijzaak die zo min mogelijk tijd moet kosten. Maar, het is wel van groot belang dat deze registratie secuur en probleemloos verloopt. Gelukkig zijn wij er bij Akyla in gespecialiseerd om ‘randzaken’ zo makkelijk en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat jij je met de core business kunt bezig houden. Daarom kunnen in e-UUR, naast gewerkte uren, ook reserveringen geregistreerd worden.

De verwerking van de verlofaanvragen vindt dankzij e-UUR volledig digitaal plaats. Een tijdige en foutloze verwerking is hiermee gegarandeerd. Daarnaast zullen saldi nooit meer overschreden worden. e-UUR geeft een melding wanneer het saldo bereikt is en de flexkracht geen uren meer kan opnemen. Jij hebt continu een actueel inzicht in de verlofregistratie van al jouw flexkrachten. Jouw flexkrachten hebben inzicht in het saldo van hun vakantie-uren en in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Kortom: iedereen is altijd op de hoogte. 24/7.

Klant aan het woord over digitale verlofregistratie

Kolibrie maakt al enige tijd gebruik van de digitale verlofregistratie in e-UUR. Hun flexkrachten kunnen in e-UUR de hoogte van hun vakantiegeld, hun vakantie-uren en het maximaal op te nemen vakantiedagen per week inzien. “Wij verlonen wekelijks 30.000 actieve flexkrachten, je kunt je voorstellen hoeveel berekeningen, telefoontjes en mailverkeer er voorheen bij het registreren van reserveringen kwam kijken. Alleen het automatiseren van de reserveringen met e-UUR scheelt ons al 1,5 fte.”

e-UUR Portal & App

Verlofregistratie app

Naast onze portal (te gebruiken op desktop of tablet) hebben wij voor e-UUR een handige app ontwikkeld – beschikbaar voor Android en iOS. In deze app is natuurlijk ook de feature verlofregistratie ingebouwd, zodat flexkrachten gemakkelijk en snel aanvragen kunnen indienen of hun saldo kunnen bekijken. Wel zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Het kost immers maar weinig tijd om even in de app in te kijken, en bovendien hebben flexkrachten hun smartphone (en dus ook de e-UUR app) altijd bij zich. Goed om te weten: jouw flexkrachten kunnen in de app ook urenbriefjes invullen, loonstroken en andere documenten bekijken, contracten bekijken en snel ondertekenen én onkosten declareren.

e-uur app
eenvoudig en snel

Verlofregistratie en méér

Onze digitale verlofregistratie is onderdeel van een uitgebreide portal. Een zeer uitgebreide portal voor de flexbranche – uitzenders, payrollers en detacheerders – wel te verstaan. Om af te sluiten vertellen wij je nog kort iets over een aantal andere features in e-UUR.

  • Dankzij de urenregistratie kun je honderd procent digitaal door flexkrachten gewerkte uren verwerken.
  • Met de importtool kun je vanuit onder meer een Excel- of CSV-bestand uren en onkosten in e-UUR importeren.
  • Het accorderen van urenbriefjes in e-UUR heel eenvoudig, aangezien flexkrachten en inleners dit vanuit hun mailbox kunnen doen.
  • In e-UUR kun vind je een digitaal dossier en kun je gebruik maken van een digitale handtekening voor onder meer arbeidscontracten.
e-uur app

Direct starten met de verlofregistratie in e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met (de verlofregistratie in) e-UUR? Dan is het aanvragen van een gratis online demo jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of eerst eens rustig de kosten van onze flexportal bekijken.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!