Verlofregistratie software

Dagelijks word jij geconfronteerd met de afhandeling van administratieve zaken. Bij die zaken hoort ook het verwerken van verlofaanvragen. Iets waar je het liefste zo min mogelijk tijd aan besteedt, maar wat wel goed moet gebeuren. Daar is verlofregistratie software perfect voor. Het grootste voordeel van deze software? Jij, jouw inleners en jouw flexkrachten zien altijd in één oogopslag de meest actuele informatie. Opgebouwde verlofuren, openstaande saldi, uren die gaan vervallen – noem maar op.

e-UUR

Digitale verlofregistratie software

Verlofregistratie software is de perfecte vervanger van handmatige verlofregistratie. En laat dat voor menig uitzender, payroller en detacheerder nu een doorn in het oog zijn. Handmatige invoer van gegevens kost namelijk veel tijd en is bovendien zeer foutgevoelig. Door de verlofregistratie digitaal te regelen, reken jij af met deze nadelen. De verwerking van de verlofaanvragen vindt dankzij e-UUR volledig digitaal plaats. De software maakt het namelijk mogelijk om op een eenvoudige manier vakantie- en andere verlofdagen aan te vragen, denk aan ADV-dagen of bijzonder verlof voor een begrafenis, bruiloft of doktersbezoek. Flexkrachten vragen met slechts één druk op de knop verlof aan, waarna jij dit kunt goed- of afkeuren. Dit bespaart tijd en voorkomt discussie over de status van een aanvraag of het aantal beschikbare uren. Ook is hiermee een foutloze verwerking gegarandeerd. Door een overzichtelijk systeem weet je zeker dat de behandeling van de verlofdagen volgens de regels verloopt en kun je afspraken nakomen. De digitale verlofregistratie software geeft altijd inzicht in hoeveel verlofdagen een werknemer heeft.

Portal & App

Verlofregistratie in een app

Ook voor flexkrachten is werken met verlofregistratie software ideaal. Waarom? Omdat zij zo altijd inzicht hebben in het saldo van hun vakantie-uren én in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Er is nooit meer onduidelijkheid. Digitale verlofregistratie software wordt bovendien vaak ondersteund door een app –  dat is bij onze oplossing e-UUR in ieder geval wel het geval. Onze app is beschikbaar voor Android en iOS. In de app kunnen flexkrachten 24/7 verlofaanvragen indienen of hun vakantie-saldo bekijken. Als aanvulling daarop kunnen zij in de app ook urenbriefjes invullen, loonstroken en andere documenten bekijken, contracten bekijken en snel ondertekenen én onkosten declareren.

e-uur app

Direct starten met de verlofregistratie in e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met (de verlofregistratie in) e-UUR? Dan is het aanvragen van een gratis online demo jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of eerst eens rustig de kosten van onze flexportal bekijken.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!