met e-uur

Digitaal vakantiedagen registreren

Op vakantie gaan is voor iedereen een feestje. Maar dat betekent niet dat de administratieve rompslomp vooraf – de vakantiedagen registratie – dat ook is. In tegendeel. De registratie van vakantiedagen van flexkrachten is voor de meeste uitzend-, payroll- en detacheringsorganisaties een taak waar zij het liefste zo min mogelijk tijd aan besteden. Echter, in het belang van de flexkrachten moet het registreren van vakantiedagen wel goed en eerlijk verlopen. Een ideale oplossing is e-UUR, waar verlofregistratie een onderdeel van is.

Digitaal vakantiedagen registreren in e-UUR heeft verschillende voordelen. Ten eerste is een foutloze verwerking van saldi en aanvragen gegarandeerd, omdat er geen handmatige handelingen meer gedaan hoeven te worden. Een ander voordeel is dat saldi nooit meer worden overschreden, omdat e-UUR een melding geeft wanneer het saldo is bereikt. En het derde voordeel is het inzicht, zowel voor jou als voor jouw flexkrachten. Jij houdt het overall overzicht, waarbij flexkrachten stuk voor stuk inzicht hebben in eigen vakantie-uren en in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen.

e-UUR App

Vakantiedagen registreren in een app

Een ander groot voordeel voor flexkrachten, is dat wij voor e-UUR een handige app hebben ontwikkeld – beschikbaar voor Android en iOS. In deze app kunnen flexkrachten gemakkelijk en snel vakantieaanvragen indienen of hun vakantiesaldo bekijken. Oftewel: flexkrachten kunnen hun vakantiedagen registreren in een app. Dat zorgt voor zeer veel gemak, want de gemiddelde flexkracht heeft zijn of haar smartphone (en dus ook de e-UUR app) altijd op zak. Goed om te weten: de app is ook te gebruiken voor het invullen van urenbriefjes, het inzien van loonstroken en andere documenten, het bekijken en snel ondertekenen van contracten en het declareren van onkosten.

e-uur app
ervaar het gemak

Voordelen van digitaal vakantiedagen registreren

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het nut van digitaal vakantiedagen registreren? Graag zetten wij de voordelen voor je op een rij.

  • Digitaal vakantiedagen registreren is perfect voor organisaties die waarde hechten aan het ontzorgen van hun flexkrachten.
  • Door digitaal vakantiedagen te registreren bespaar je als uitzender, payroller of detacheerder zeeën van tijd.
  • Je hebt tevreden flexkrachten, omdat vakantie-aanvragen veel sneller worden goed- of afgekeurd, en er dus sneller duidelijkheid is.

Klant aan het woord over onze vakantiedagen registratie
Flexkrachten die op de hoogte zijn van hun vakantiegeld, hun vakantie-uren en het maximaal op te nemen vakantiedagen per week. Dat is wat de vakantiedagen registratie in e-UUR onze klant Kolibrie oplevert. “Wij verlonen wekelijks 30.000 actieve flexkrachten, je kunt je voorstellen hoeveel berekeningen, telefoontjes en mailverkeer er voorheen bij het registreren van reserveringen kwam kijken. Alleen het automatiseren van de reserveringen met e-UUR scheelt ons al 1,5 fte.”

Direct starten met vakantiedagen registratie in e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met (de vakantiedagen registratie in) e-UUR? Dan is het aanvragen van een gratis online demo jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of eerst eens rustig de kosten van onze flexportal bekijken.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!