100% digitaal uren verwerken

Urenregistratiesoftware, e-UUR

Het digitale single point of contact voor alle processen die je met je klanten en uitzendkrachten uitvoert. e-UUR bestaat uit vele features, die zich nog ieder jaar uitbreiden. Met e-UUR kun je gewerkte uren van flexwerkers snel, eenvoudig en foutloos registeren. Het overtypen van handgeschreven urenbriefjes is verleden tijd. Ook het accorderen van urenbriefjes is in e-UUR a piece of cake. Je kunt namelijk niet alleen in de flexportal, maar ook direct vanuit je e-mail urenbriefjes goedkeuren!

kies je eigen proces

Gewerkte uren flexibel registreren

e-UUR kan daarbij geheel op je wensen en eisen worden aangepast. Voordat je met e-UUR urenregistratiesoftware aan de slag gaat beantwoord je drie vragen, die de basis vormen voor je op maat gemaakte urenregistratie. Wil je met enkelvoudige of met gegroepeerde urenbriefjes werken? Wil je begin- en eindtijd schrijven of liever het aantal gewerkte uren registreren? Wie vult de urenbriefjes in en wie mag accorderen? Je geeft voor jezelf antwoord op onder meer die vragen en kunt in e-UUR vervolgens zelf de juiste instellingen maken. Deze instellingen kun je overigens, wanneer je dat maar wilt, nog weer wijzigen.

Per inlener het urenregistratie proces apart inrichten? Met e-UUR urenregistratiesoftware is dit geen probleem, dat maakt het wel zo flexibel.

per inlener instelbaar

Op wensen van je inleners uren registeren

In het urenregistratiesysteem kun je bovendien ook per inlener aangeven hoe zij hun urenregistratie proces ingesteld willen hebben. Ook kun je per afdeling meerdere accordeerders instellen, die genotificeerd worden wanneer actie vereist is. e-UUR gaat hiermee veel verder dan ‘flexwerker vult in, inlener geeft akkoord’. Je kunt precies aan de wensen van je inleners voldoen.

e-UUR

Urenbriefjes snel en gemakkelijk binnen krijgen

Het op tijd binnen krijgen van urenbriefjes is met e-UUR urenregistratiesoftware nog nooit zo gemakkelijk geweest. Zo werkt e-UUR bijvoorbeeld met notificaties, zowel wanneer een urenbriefje ingevuld moet worden als wanneer er een urenbriefje klaarstaat om te accorderen. Wanneer een urenbriefje toch niet op tijd wordt ingeleverd, volgt een herinnering. Zowel het versturen van de notificaties als van de herinneringen gebeurt geautomatiseerd. In e-UUR vind je alle nog ontbrekende urenbriefjes verder op één overzichtelijke plek. Vanuit hier kun je alle ontbrekende briefjes nogmaals herinneren. Ook vind je hier de telefoonnummers van de betrokken personen, waardoor je snel actie kunt ondernemen wanneer de tijd begint te dringen.

Naast uren bijhouden in e-UUR kunnen ook onkosten, zoals reiskosten, en verlofuren worden geschreven.  e-UUR automatiseert hiermee het volledige aanvraagproces. Zo heb je direct een up-to-date inzicht in het saldo vakantieuren en in lopende, goedgekeurde en afgekeurde aanvragen. Het onkostenbriefje richt zich op het schrijven van onkosten die niet door de inlener geaccordeerd hoeven te worden. De geschreven onkosten gaan dus rechtstreeks van de medewerker naar jou als leverancier.

e-UUR app

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!