Maak het verwerken van uren gemakkelijk!

Nederland telt duizenden uitzendbureaus. Ieder uitzendbureau is verschillend, maar iets dat ze allemaal gemeen hebben is dat ze snel en eenvoudig gewerkte uren van flexkrachten willen verwerken. Dat is dé reden waarom goede urenregistratie voor uitzendbureaus onmisbaar is. Ben jij voor jouw organisatie nog op zoek naar een oplossing voor de urenregistratie? Maak dan kennis met e-UUR van Akyla. Onze oplossing zorgt ervoor dat je honderd procent digitaal alle gewerkte uren van flexkrachten kunt verwerken. En dat gebeurt natuurlijk gemakkelijk en snel, want de urenregistratie wordt teruggebracht tot enkele (muis)klikken.

e-UUR

Urenregistratie voor uitzendbureaus

Met e-UUR urenregistratie voor uitzendbureaus hoeven jij en jouw collega’s nooit meer handmatig urenbriefjes over te typen. Zo bespaar je tijd en geld en voorkom je fouten die door handmatige handelingen in een klein hoekje zitten. Nog gemakkelijker: maak gebruik van de importtool die de urenregistratie van e-UUR biedt. Met slechts een druk op de knop kun je vanuit een Excel-, CSV- of TXT-bestand alle ingevulde, door flexkrachten gewerkte uren importeren. Vanuit deze bestanden worden in e-UUR automatisch urenbriefjes gemaakt, die je daarna alleen nog maar hoeft te (laten) accorderen.

Urenregistratie e-UUR
API's

Koppelingen uitzendbranche

Natuurlijk bevat de ideale urenregistratie voor de uitzendbranche ook koppelingen met andere pakketten. Zo hoef jij alleen maar aan je werk te denken. e-UUR is zo gebouwd dat de urenregistratie tool gemakkelijk gekoppeld kan worden met allerhande pakketten uit de uitzendbranche. Dus met verloningspakketten, backofficepakketten, planningspakketten, facturatiepakketten én business software. Bekijk op onze website eens de lijst met e-UUR koppelingen, om te zien of jouw gewenste pakket er al tussen staat. Zie je jouw pakket er niet tussen staan? Geen probleem, want: jij vraagt, wij koppelen. Wij gaan graag voor je aan de slag, zodat e-UUR voor jou de perfecte urenregistratie wordt.

je portal in je broekzak

Urenregistratie app

Natuurlijk gaan wij ook mee met de tijd. Anno 2020 hebben (vrijwel) alle flexkrachten een smartphone, en die gebruiken zij graag en vaak. Met die gedachte in ons achterhoofd hebben wij de e-UUR app ontwikkeld, zodat flexkrachten – waar zij ook zijn, 24/7 – hun gewerkte uren aan jouw uitzendbureau kunnen doorgeven. Dat biedt niet alleen voordelen van jouw flexkrachten, maar ook voor jouzelf. Dankzij het gemak van de app komen gewerkte uren niet langer te laat bij jou binnen, waardoor jij eerder kunt factureren. De app is bovendien erg volledig. Naast het invoeren van hun uren kunnen jouw flexkrachten ook loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen én onkosten declareren. Daarnaast kun jij in de app gemakkelijk nieuwe documenten toevoegen én nieuwe flexkrachten op contract nemen.

e-uur app
bekijk de mogelijkheden

Features van e-UUR

Kies je voor e-UUR dan kies je niet alleen voor digitale urenregistratie, maar voor veel meer features. Zo kun je gebruik maken van verlof- en ziekteregistratie, ons digitale dossier voor arbeidscontracten en loonstroken en onze speciale module voor het onboarden van nieuwe flexkrachten. Maar ook fasetelling, een digitale handtekening voor het ondertekenen van onder meer arbeidscontracten én cao-ontrafeling behoren tot de mogelijkheden.

De voordelen van onze urenregistratie voor uitzendbureaus

De voordelen van onze urenregistratie voor uitzendbureaus? Die noemen wij je graag:

  • Een overzichtelijk dashboard
  • Naast urenregistratie zeer veel andere features
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Volledig aangepast aan jouw huisstijl
  • En altijd en overal online toegang (online, dus 24/7)

Direct starten met onze urenregistratie voor uitzendbureaus

Wil jij direct starten met onze urenregistratie voor uitzendbureaus? Dan is het aanvragen van een gratis online demo jouw eerste stap. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of eerst eens rustig de kosten van e-UUR bekijken.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!