Een urenportal in je broekzak: wanneer start jij?

Zaken regelen via de smartphone

Wij Nederlanders zijn koplopers als het gaat om zaken regelen via de smartphone. Laten we beginnen met mobiel betalen: 44 procent van de Nederlanders heeft minstens één app voor mobiel betalen op de smartphone geïnstalleerd (zo blijkt uit onderzoek). Twee jaar geleden lag dat percentage nog op 26 procent. Nederlanders gebruiken bovendien meer apps voor mobiel betalen. De komst van onder meer Apple Pay, Tikkie en apps voor contactloos betalen heeft hieraan bijgedragen. Tegenwoordig heeft maar liefst 74 procent van de Nederlanders één of meerdere bank-apps op de telefoon staan. Dat aantal lag in 2017 nog op 63 procent. Apps voor mobiel bankieren worden door alle leeftijdsgroepen massaal gebruikt, maar het percentage ligt het hoogst bij jong volwassenen tussen 20 en 29 jaar.

App voor administratieve processen waar jij, jouw flexkrachten en jouw inleners mee te maken krijgen

Ook voor verschillende administratieve processen waar jij, jouw flexkrachten en jouw inleners mee te maken krijgen kun je een app voor Android en iOS inzetten. En waarom ook niet, gezien het succes van de apps voor mobiel betalen en bankieren. Ook met jouw app kun je succes behalen! Voor een relatief simpele taak als het registreren van uren, het aanvragen van verlof, het ondertekenen van het arbeidscontract of het indienen van een onkostendeclaratie wil een flexkracht namelijk graag een app gebruiken – dat weten wij zeker. Gemak dient de (jonge) mens.

Kies voor een app voor urenregistratie

Met een app optimaliseer je dan ook de gebruikservaring van jouw flexkrachten. Waar zij ook zijn, flexkrachten hebben altijd en overal snel toegang tot hun persoonlijke informatie. Ze kunnen bijvoorbeeld vanaf de bank of het terras uren invullen. Ook kunnen ze 24/7 verlof aanvragen, verlofaanvragen bekijken en loonstroken inzien. Dat zullen ze zeker waarderen.

Dit zegt onze klant Nedflex over de e-UUR-app: “Als ik heel eerlijk ben vind ik het niet meer dan normaal dat er een app is, maar toch zijn er partijen die geen app bij hun platform voor flexwerk aanbieden. De app werkt ook heel gemakkelijk. Bovendien hebben flexkrachten dankzij de app hun gewerkte uren, loonstroken en andere belangrijke documenten altijd binnen handbereik, waardoor we ze sneller en flexibeler kunnen bedienen.”

Werken met een app voor urenregistratie en méér

In de quote van Nedflex vind je meerdere redenen waarom ook jij als uitzender of payroller met een app zou moeten werken: 1) mensen vinden het tegenwoordig niet meer dan normaal dat er een app is, 2) je vergroot de zelfredzaamheid van je flexkrachten en 3) met een app kun je flexkrachten sneller en flexibeler bedienen. En ga eens na: als jij geen app hebt, maar jouw concullega wel… Voor wie denk jij dat flexkrachten (maar ook inleners) dan kiezen? Wij weten het antwoord wel en kunnen ons dan ook niet voorstellen dat het werken met een app jou níet goed in de oren klinkt. Wil je niet achteraan in de rij aansluiten en wil je direct meer weten? Let’s get started!

Ontdek de e-UUR App

Meer uit jouw IT oplossingen halen?

Ontvang inspirerende voorbeelden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Je kunt je op elk moment uitschrijven

Lees ook

In 5 minuten een flexkracht onboarden

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Signicat Bij...

Hoe belangrijk is goede midoffice software?

Het aanbod voor IT oplossingen voor de uitzendbranche is divers. Er zijn verschillende applicaties die je als uitzendbureau of payroller...

Flexmarkt interview: “De oplossing voor een krappe arbeidsmarkt ligt voor het oprapen”

In het Flexmarkt ICT magazine van april 2023 werden onze CEO’s Martin Schievink (Akyla) en Gerard Mulder (Textkernel) geïnterviewd door...

Ontdek de impact van het Akyla platform voor jouw bedrijf

Geheel vrijblijvend