ALLES VOOR DIE (TOT NU TOE VERVELENDE) URENDECLARATIES

Digitaal urendeclaraties verwerken in een maatwerk platform voor jouw organisatie

WIL JE ALS UITZENDER OF PAYROLLER EENVOUDIG EN SNEL UREN VERWERKEN?

Met de urenregistratiemodule in e-UUR verwerk je eenvoudig, snel en volledig digitaal urendeclaraties. Dit kan in jouw eigen platform voor flexwerk, e-UUR, maar uiteraard ook in de handige app die jij, je flexkrachten en je inleners bij dit platform kunnen downloaden. Flexkrachten vullen in het platform (op hun computer of tablet) of in de app hun gewerkte uren in (lees: hun urendeclaraties). Inleners kunnen deze gedeclareerde uren inzien en goed- of afkeuren. Jij kunt de urendeclaraties vervolgens verwerken.

En er zijn nog veel meer voordelen van de urenregistratiemodule. Omdat platform e-UUR gemakkelijk te koppelen is met alle verloningspakketten en backofficepakketten in jouw branche, hoef je niet langer handgeschreven urendeclaraties of declaraties die worden aangeleverd via Excel over te typen. Ook urendeclaraties accorderen gaat met e-UUR vele malen gemakkelijker. Inleners en flexkrachten kunnen zelfs direct vanuit hun mailbox declaraties goedkeuren. Gemakkelijk, niet?

Een laatste voordeel van ons platform (dat wordt opgeleverd in jouw huisstijl) is dat je het gemakkelijk kunt aanpassen aan de wensen van jouw inleners. Wat een inlener ook vraagt, je kunt het proces op maat inrichten en dus aan die specifieke wensen voldoen. Met deze flexibiliteit heb je een streepje voor op concullega’s.

app w&s
HANDMATIG UREN DECLAREREN? NIET MET E-UUR.

Gewerkte uren efficiënt declareren

Met e-UUR worden gewerkte uren efficiënt gedeclareerd. Handmatige handelingen behoren tot het verleden. Door het gehele proces rondom urendeclaraties met e-UUR te digitaliseren bespaar je dus tijd én worden er minder fouten gemaakt. Ook de importtool in e-UUR draagt daar een steentje aan bij. Met deze tool kun je gedeclareerde uren met slechts een druk op de knop in het platform importeren. Vervolgens worden automatisch de urendeclaraties aangemaakt en hoef je deze alleen nog maar te (laten) accorderen. En ook in dit proces ondersteunt e-UUR je. Wanneer er een urendeclaratie ingevuld moet worden of wanneer er een declaratie klaarstaat om te accorderen, verstuurt het platform namelijk automatisch een notificatie. En wanneer een urendeclaratie toch niet op tijd wordt ingeleverd, wordt er ook geheel automatisch een herinnering verstuurt. Jij hoeft dus nergens meer achteraan, waardoor er rust, ruimte en tijd ontstaat om andere zaken op te pakken. Zaken waar jouw hart sneller van gaat kloppen dan van de administratieve rompslomp rondom urendeclaraties.

Een snelle tip tussendoor, voor als je na het lezen van deze eerste alinea’s al overtuigd bent van de waarde van e-UUR: in dit artikel geven we je tips waarmee je de digitalisering van het flexproces soepel kunt laten verlopen – mét de juiste hulp.

E-UUR APP IN JE BROEKZAK

Altijd en overal inzicht in gedeclareerde uren

We schreven het al eerder: bij het platform kunnen jij, je flexkrachten en je inleners ook een handige app downloaden. Met deze app heb je altijd en overal inzicht in gedeclareerde uren, oftewel: urendeclaraties. Ook flexkrachten waarderen de app, want zij kunnen hun gewerkte uren gewoon vanaf de bank invullen en insturen.

De app is uiterst gebruiksvriendelijk en is een verlengstuk van het platform. Wat dit betekent is dat je ook in de app eenvoudig en snel urendeclaraties verwerkt, maar dat ook andere e-UUR functionaliteiten te gebruiken zijn. De app is dus erg volledig. Zo kun je nieuwe documenten toevoegen en kun je gemakkelijk een nieuwe flexkracht op contract nemen. En uiteraard kun je ook rapportages draaien en onkostendeclaraties en reserveringen van flexkrachten bekijken.

Flexkrachten kunnen in de app eenvoudig gewerkte uren declareren – zoals gezegd gewoon thuis, vanaf de bank – en hun eigen ingediende urendeclaraties bekijken. Verder kunnen ze loonstroken en overige documenten bekijken en ondertekenen, reserveringssaldo’s bekijken en onkosten declareren. Bij die laatste feature uploaden flexkrachten een bijlage, denk aan een foto van een bonnetje of treinkaartje. Kortom: voor je flexkrachten is de app ontzettend handig en waardevol. Ze hebben alles digitaal en hebben daardoor meer inzicht en overzicht. Twijfel je zelfs na het lezen van alle voordelen (voor jezelf en je flexkrachten) toch nog of je een app nodig hebt? Dan gaat deze blog je inspireren: “Heb je nog geen app? Wordt dat dan niet eens tijd?”

Benieuwd wat e-UUR allemaal bevat? Download onze white paper.

Hoe ziet starten met e-UUR eruit?

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!