e-UUR

Software voor uitzendbureaus

Het is dan ook niet gek dan meer en meer uitzendbureaus voor uitzendsoftware e-UUR kiezen, zodat zij optimaal online kunnen uitzenden. Inmiddels verwerkt e-UUR verwerkt maandelijks meer dan 100.000 urenbriefjes voor tevreden klanten in de uitzendbranche. Benieuwd welke organisaties dit zijn? Bekijk dan eens onze referenties, waar je de persoonlijke verhalen vindt van onder meer Timing, FINTREX, StudiJob Uitzendbureau en Koers Oost Uitzendbureau. Een tipje van de sluier? Tim Koersen, Projectmanager ICT bij Timing uitzendteam, zegt het volgende over onze uitzendsoftware: “Het platform realiseert een enorme tijdwinst. Niet alleen voor ons, maar ook bij onze klanten/inlenende bedrijven.”

Maak je werk gemakkelijker

Gewerkte uren van uitzendkrachten foutloos verwerken. Eenvoudig nieuwe uitzendkrachten digitaal inschrijven. Gemakkelijk verlof- en vakantieuren verwerken. Snel en eenvoudig onkostendeclaraties verwerken. Het zijn slechts drie van de tientallen features van e-UUR, de uitzendsoftware van Akyla. En dan is onze uitzendsoftware ook nog eens te koppelen aan verschillende ander pakketten (waaronder backoffices), voor een optimale verwerking.

portal & app

e-UUR, de perfecte uitzendsoftware

Ook voor jou uitzendbureau is e-UUR de perfecte uitzendsoftware. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Het grootste voordeel? Uitzendsoftware e-UUR is zó flexibel dat je al jouw inleners kunt bedienen hoe zij dat willen. Je voldoet altijd aan de unieke wensen van jouw klanten. Of dat nu gaat om het snel, eenvoudig en foutloos registreren van gewerkte uren van uitzendkrachten of om het verzamelen van alle documenten die relevant zijn voor uitzendkrachten, inleners en jouzelf – waarbij je zelf bepaalt wie welke documenten mag inzien, toevoegen of delen.

e-uur app

Uitzendsoftware voor het complete uitzendproces

Oftewel: e-UUR is de schakel tussen jou, jouw uitzendkrachten en jouw inleners. Onze uitzendsoftware ondersteunt zodoende het complete uitzendproces. En we schreven het al eerder: de flexibiliteit van e-UUR zal je versteld doen staan. Je bepaalt echt zelf hoe je processen lopen. We geven graag een voorbeeld. Vult een inlener de door uitzendkrachten gewerkte uren in of kunnen uitzendkrachten zelf hun uren schrijven? En wie mag er accorderen? De keuze is aan jou, en aan jouw inlener(s). Je kunt bovendien per inlener aangeven hoe zij hun processen ingericht willen hebben. e-UUR zorgt hiermee voor optimale flexibiliteit, met name richting je klanten.

Eenvoudig te koppelen

Uitzendsoftware koppelen met backoffice-pakket?

Natuurlijk kun je uitzendsoftware e-UUR ook gemakkelijk integreren met jouw backoffice-pakket. Onze uitzendsoftware is gemakkelijk te koppelen met alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Nieuwsgierig? Op onze integratie-pagina vind je verschillende voorbeelden. En staat jouw gewenste pakket er niet bij, laat het ons dan weten. Regelmatig realiseren wij nieuwe koppelingen voor klanten. Robin Jansen, CEO van het eerder genoemde FINTREX, zegt er het volgende over: “Een koppeling met Freepack was een vereiste van onze kant. Toen de keuze voor e-UUR door FINTREX gemaakt was, startte Akyla dan ook meteen met het realiseren van die koppeling. En dat verliep gelukkig erg soepel. We zaten regelmatig met alle drie de partijen om tafel om ieders wensen en ideeën te bespreken, tot we uiteindelijk de puntjes op de ‘i’ konden zetten en de koppeling daadwerkelijk hebben gerealiseerd. Akyla pakte het traject erg goed op en niet veel later kon e-UUR bij ons volledig geïmplementeerd worden.”

Wil jij ook de optimale flexibiliteit van e-UUR?

Benieuwd hoeveel tijdswinst Timing behaald met de portal van Akyla? Lees hun verhaal op onze website!

Lees het verhaal van Timing

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!