Focus op wat echt belangrijk is

e-UUR, software voor uitzendbureaus

Voor ieder uitzendbureau is het essentieel dat er gefocust wordt op dat wat echt belangrijk is: werven en selecteren. Ook voor jouw uitzendorganisatie. Dat is immers de core business: dé dienst waarmee jij jouw opdrachtgevers en flexkrachten perfect kunt bedienen. Gelukkig is er uitzend software op de markt die dit mogelijk maakt, namelijk doordat hiermee de juiste processen gedigitaliseerd worden. Hoe deze software heet? e-UUR. En of je nu net begint, een bestaande uitzendorganisatie wilt verbeteren óf al jaren succesvol bent: uitzendsoftware e-UUR is de juiste keuze.

innoveren en digitaliseren met e-uur

De portal & app voor uitzenders

e-UUR is een product van Akyla. Om ervoor te zorgen dat e-UUR precies voldoet aan de wensen van uitzendbureaus zoals de jouwe, zijn wij continu in gesprek met onze klanten. Samen met deze klanten wordt e-UUR doorontwikkeld. Oftewel: onze software wordt continu uitgebreid, bijgeschaafd en gefinetuned.

Onze klanten zijn stuk voor stuk uitzenders(en ook payrollers) die willen innoveren en digitaliseren door in te zetten op slimme uitzendsoftware in de vorm van een portal en app. Er zijn pakketten genoeg in de markt die suggereren hetzelfde te leveren echter als je de concurrentie wilt blijven, zul je verder moeten gaan dan een standaard totaaloplossing

Hoe maak je met e-uur het verschil?

De voordelen van e-UUR

De voordelen van e-UUR als software voor uitzendbureaus, naast de continue doorontwikkeling? Die delen wij graag met je.

 • e-UUR heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard en is dus makkelijk in gebruik.
 • De uitzendsoftware zorgt voor grip op je processen.
 • Er zijn uitgebreide rapportagemogelijkheden.
 • e-UUR is volledig in jouw huisstijl te branden.
 • e-UUR heeft naar de portal ook een app, waardoor jij en je flexkrachten altijd en overal toegang hebben tot jouw/hun data.
 • Onze software voor uitzendbureaus staat voor gemak. Automatisch notificatie versturen, documenten digitaal ondertekenen, digitaal declareren en nieuwe flexkrachten en inleners digitaal op contract nemen.
e-uur app
Geen totaal pakket maar een deeloplossing

Best of breed uitzendsoftware

 

Met e-UUR reken je als uitzender eens en voor altijd af met administratieve rompslomp. Dat komt omdat e-UUR zogenaamde best of breed software is. En die keuze hebben wij bij Akyla heel bewust gemaakt. Het grote voordeel van best of breed is dat het zich focust op exact die administratieve processen die van essentieel belang zijn voor jouw uitzendbureau. Daardoor beschikt de software altijd over de laatste features, wat het voor jou als uitzender mogelijk maakt om eenvoudig je concurrenten voor te blijven. Bijkomend voordeel is dat Akyla, als leverancier van die best of breed uitzendsoftware, over zeer veel branchekennis beschikt. Op het gebied van uitzendbureau software ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres.

Voordelen van best of breed / deeloplossing voor jouw uitzendorganisatie

Daarnaast kent een best of breed, ook wel deeloplossing genoemd, nog enkele voordelen voor jouw uitzendorganisatie. We sommen ze weer even voor je op:

 • Doordat we eenvoudig met andere pakketten koppelen met je razendsnel up en running.
 • Ook goed om weten: onze uitzendsoftware e-UUR heeft een up-time van 100 procent. Daarmee is dit de beste en de meest betrouwbare software op de markt.
 • Met een best of breed-oplossing ben je minder afhankelijk van één leverancier. En dat terwijl je wél tijd en geld bespaart en je veel efficiënter kunt werken.
 • e-UUR is flexibel. Je kunt bij onze best of breed uitzendsoftware zelf kiezen welke modules je wel en niet wilt gebruiken. Dat biedt ook een financieel voordeel: je betaalt niet voor de modules waar je geen gebruik van maakt. Dit in tegenstelling tot een totaaloplossing, waarbij vaak een fixed price wordt gerekend en je dus ook betaalt voor features die je niet gebruikt.
 • Bovendien betekent best of breed dat de softwarelicentie met jouw uitzendorganisatie meegroeit. Je kunt dus gemakkelijk upscalen of downscalen.

Dé software voor uitzendbureaus

Wil je na het lezen van deze pagina direct meer weten over e-UUR, dé software voor uitzendbureaus?

Lees meer over onze expertise Lees meer over ons product

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!