De laatste tips, tricks, updates & nieuws
Uitzender of payroller, een vraag aan jou. Digitaal declareren: doe jij dat al?

Als uitzender of payroller weet jij het als geen ander: het behandelen van de onkostendeclaraties van al jullie flexkrachten kost enorm veel tijd. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor: er is een zeer breed scala aan onkosten mogelijk. Voor het gemak hebben wij de top tien voor je op een rij gezet.

Top 10 onkostensoorten

Flexkrachten kunnen digitaal hun onkosten declareren

Veel van de onkosten uit deze top tien komen voort uit kosten die flexkrachten maken gedurende een werkdag. Die kosten zijn voor rekening van de inlener en worden door flexkrachten dus aan jou gedeclareerd. Word je al ongelukkig als je naar dit lijstje kijkt, omdat je weet met hoeveel onkostendeclaraties jij en je collega’s wekelijks (of zelfs dagelijks!) te maken hebben? Dan hebben wij goed nieuws, want wist jij al dat je flexkrachten ook digitaal onkosten kunt laten declareren? Het digitaliseren van de onkostendeclaraties levert jou tijdwinst, efficiency en inzicht op.

Digitale onkostendeclaraties in e-UUR

Digitale onkostendeclaraties zijn een belangrijk onderdeel van de urenregistratie module in e-UUR. Zo kun je gemakkelijk en snel de urenregistratie inclusief onkostenvergoedingen afhandelen en krijgen flexkrachten altijd betaald waar zij recht op hebben. Het grote voordeel van e-UUR? Je kunt hierin zelf je onkostensoorten bepalen. En het is niet voor niets dat wij deze feature in de module hebben ingebouwd. Als uitzender of payroller lever jij personeel aan tientallen zo niet honderden verschillende organisaties. Dit betekent automatisch dat je te maken hebt met veel verschillende onkostensoorten. Hoe handig is het dan dat jij snel en eenvoudig zélf kunt bepalen welke onkosten een flexkracht bij een bepaalde inlener kan declareren?

Eenvoudig declaraties indienen in een app

Uiteraard kunnen die flexkrachten hun declaraties eenvoudig in onze app indienen. Ze kunnen er zelfs meteen foto’s bij uploaden, bijvoorbeeld van een tankbonnetje of een treinkaartje. Zo heb jij nooit meer een declaratie zonder bijlage in je dossier. Je voldoet daarmee altijd aan de eis van de Belastingdienst dat bij een eventuele controle de originele declaraties én bonnetjes eenvoudig terug te vinden moeten zijn.

Digitaliseren van onkostendeclaraties versus de Belastingdienst

Over de fiscus gesproken: kies je voor het digitaliseren van de onkostendeclaraties, dan moet je natuurlijk wel voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. In deze blog vind je die eisen, en méér.

Bonnetjes en papieren onkostendeclaraties de deur uit

Ben jij klaar om alle bonnetjes en papieren onkostendeclaraties de deur uit te doen? Dat snappen wij! Het zorgt namelijk voor gemak, tijdwinst en efficiency. Als uitzender of payroller heb jij in e-UUR 24/7 inzicht in de actuele onkostenregistratie van al jouw flexkrachten. En bovendien kun je flexkrachten én inleners eenvoudig inzicht geven in lopende, goedgekeurde en niet-goedgekeurde onkostendeclaraties.

 

Meer weten over digitaal declareren?

Lees onze blogs

Stan Olde Wieverink

Over Stan Olde Wieverink

Als online marketeer bij Akyla combineer ik dagelijks gave content met creatieve marketing. Content die niet alleen de doelgroep aanspreekt, informeert en verrast, maar content die ook echt laten zien hoe het verschil gemaakt kan worden! Met deze content help ik ondernemers en professionals van uitzenders en payrollers om oplossingen te vinden voor specifieke problemen binnen de branche. Oplossingen die passen bij de unieke identiteit van hun organisatie. Oplossingen die hen helpen onderscheidend te zijn en oplossingen die helpen om hun inleners en flexkrachten beter te bedienen.

101 artikelen van Stan

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!