Belangrijk nieuws! Sinds januari zijn wij samengevoegd met ons moederbedrijf Textkernel

Uitzender of payroller, een vraag aan jou. Digitaal declareren: doe jij dat al?

Top 10 onkostensoorten

Flexkrachten kunnen digitaal hun onkosten declareren

Veel van de onkosten uit deze top tien komen voort uit kosten die flexkrachten maken gedurende een werkdag. Die kosten zijn voor rekening van de inlener en worden door flexkrachten dus aan jou gedeclareerd. Word je al ongelukkig als je naar dit lijstje kijkt, omdat je weet met hoeveel onkostendeclaraties jij en je collega’s wekelijks (of zelfs dagelijks!) te maken hebben? Dan hebben wij goed nieuws, want wist jij al dat je flexkrachten ook digitaal onkosten kunt laten declareren? Het digitaliseren van de onkostendeclaraties levert jou tijdwinst, efficiency en inzicht op.

Digitale onkostendeclaraties in e-UUR

Digitale onkostendeclaraties zijn een belangrijk onderdeel van de urenregistratie module in e-UUR. Zo kun je gemakkelijk en snel de urenregistratie inclusief onkostenvergoedingen afhandelen en krijgen flexkrachten altijd betaald waar zij recht op hebben. Het grote voordeel van e-UUR? Je kunt hierin zelf je onkostensoorten bepalen. En het is niet voor niets dat wij deze feature in de module hebben ingebouwd. Als uitzender of payroller lever jij personeel aan tientallen zo niet honderden verschillende organisaties. Dit betekent automatisch dat je te maken hebt met veel verschillende onkostensoorten. Hoe handig is het dan dat jij snel en eenvoudig zélf kunt bepalen welke onkosten een flexkracht bij een bepaalde inlener kan declareren?

Eenvoudig declaraties indienen in een app

Uiteraard kunnen die flexkrachten hun declaraties eenvoudig in onze app indienen. Ze kunnen er zelfs meteen foto’s bij uploaden, bijvoorbeeld van een tankbonnetje of een treinkaartje. Zo heb jij nooit meer een declaratie zonder bijlage in je dossier. Je voldoet daarmee altijd aan de eis van de Belastingdienst dat bij een eventuele controle de originele declaraties én bonnetjes eenvoudig terug te vinden moeten zijn.

Digitaliseren van onkostendeclaraties versus de Belastingdienst

Over de fiscus gesproken: kies je voor het digitaliseren van de onkostendeclaraties, dan moet je natuurlijk wel voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. In deze blog vind je die eisen, en méér.

Bonnetjes en papieren onkostendeclaraties de deur uit

Ben jij klaar om alle bonnetjes en papieren onkostendeclaraties de deur uit te doen? Dat snappen wij! Het zorgt namelijk voor gemak, tijdwinst en efficiency. Als uitzender of payroller heb jij in e-UUR 24/7 inzicht in de actuele onkostenregistratie van al jouw flexkrachten. En bovendien kun je flexkrachten én inleners eenvoudig inzicht geven in lopende, goedgekeurde en niet-goedgekeurde onkostendeclaraties.

Meer weten over digitaal declareren?

Lees onze blogs

Lees ook

Flexkrachten onboarden in 5 min? 10 onmisbare features!

Onboarding Automation Checklist De tijd dat alles op papier werd...

Groeien of juist kosten besparen? Zo haal je het maximale uit je automatisering

Het is voor uitzendbureau door de krapte op de arbeidsmarkt...

Akyla versnelt onboarding flexkrachten met Rabobank en Signicat

Dit artikel tot stand gekomen in samenwerking met onze partner...

Meer tijd besparen?

Zet de volgende stap in automatisering.

Geheel vrijblijvend

Wij gaan verder als:

Sinds januari zijn wij samengegaan met ons moederbedrijf Textkernel. Onze website zal eind april 2024 overgaan naar Textkernel website. Tot dit tijd vind je nog steeds relevante informatie over ons mid-office platform.