e-UUR maximaal benutten? Dat begint bij de basis.

Beschikbare online trainingen:

e-UUR Basis Training

Nog niet bekend met e-UUR? Heb je nog nooit met e-UUR gewerkt? Of heb je juist een opfris cursus nodig? In deze training behandelen we samen met jou de basis van e-UUR.

e-UUR Basis Training Bekijken

Basis Importeren

Heb je nog nooit eerder een importprofiel gebouwd? Of wil je simpelweg een opfriscursus? Dan is dit de training voor jou!

Importeren Basis Training Bekijken

Beginnen met Xplican

Ga je aan de slag met Xplican? Tijdens deze training behandelen we de volledige basis van Xplican en helpen we je met het bouwen van je eerste profiel.

Xplican Basis Training Bekijken

 

Binnenkort komen er nog meer trainingen beschikbaar! Op de hoogte gehouden worden? Vink dan in e-UUR aan dat je contactpersoon wilt zijn, dan ontvang je onze nieuwsbrief!

Flexkracht Onboarding in e-UUR

Tijdens de training helpen we je met het inrichten van een onboarding en leren je welke mogelijkheden er zijn, zodat je aan het einde van de training precies weet hoe je een flexkracht digitaal kunt onboarden.

Onboarding Training Bekijken

Procesarchitect in e-UUR

Tijdens de training helpen we je met het inrichten van een proces in de procesarchitect en leren je welke mogelijkheden er zijn, zodat je aan het einde van de training precies weet hoe je aan de slag kunt met de procesarchitect.

Procesarchitect Training Bekijken

Werving & Selectie in e-UUR

Leer in twee dagen de basis van de Werving & Selectie module. Tijdens de training helpen we je met het inrichten van een werving en selectieproces en leren je welke mogelijkheden er zijn, zodat je aan het einde van de dag precies weet hoe de nieuwe module werkt.

W & S Training Bekijken

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!