Terug naar Koppelingen

Met de geïntegreerde ERP-oplossing van AFAS krijg je grip op alle backofficeprocessen, waarmee je inzicht krijgt én vooruit kunt kijken. Door Afas te koppelen aan e-UUR werkt je klant, je medewerker en jouw organisatie online samen in één pakket. Samen met e-UUR helpt AFAS jou door middel van workflows het administratieve proces van plaatsingsaanvraag tot factuur te stroomlijnen binnen één softwareoplossing.

Akyla e-UUR heeft een gecertificeerde koppeling met AFAS Profit. Door de integratie behoort dubbele of handmatige invoer tot het verleden. De koppeling is in namelijk in staat om alle gegevens die benodigd zijn voor je uitzendadministratie of payrolladministratie tussen Profit en flexportal e-UUR uit te wisselen. Het gaat hierbij om: inleners, flexkrachten, plaatsingen, loonstroken, facturen, urenbriefjes, inschrijvingen en documenten.

Over AFAS Software
AFAS Software inspireert beter ondernemen. Het Nederlandse familiebedrijf ontwikkelt al ruim 20 jaar innovatieve softwareproducten en neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door de flexibiliteit van de software, die volledig af te stemmen is op branchespecifieke situaties, automatiseert AFAS bedrijven en organisaties in alle branches. Hiermee krijgen klanten een compleet inzicht in alle bedrijfsprocessen en hebben zij het vermogen om mee te bewegen met de markt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!