Wil jij als uitzender of payroller het verschil maken, dan moet jij je kunnen focussen op dat wat belangrijk is. Iedere dag weer. Alleen door die focus kun jij jouw inleners en flexkrachten optimaal bedienen. Gelukkig weten wij bij Akyla dit als geen ander. Daarom maken wij software speciaal voor uitzend en payrollen: e-UUR. Dit is de beste software voor uitzendbureaus én de perfecte payroll software.

e-UUR

Software voor de flexbranche

Onze software voor de flexbranche heeft als belangrijkste voordeel dat het zich continu aanpast aan de snel veranderende omgeving. Met e-UUR creëer je doorlopend meer tijd voor de dingen die er écht toe doen. De urenregistratie, de onboarding. Het zijn slechts twee dingen waar jij door onze software nooit meer te lang bij hoeft stil te staan. Krijg ook grip op plaatsingen, contracten, gewerkte uren en meer met de juiste software voor de flexbranche: e-UUR. Doordat het complete administratieve in één pakket gedigitaliseerd wordt, zorg je ervoor dat je snel en efficiënt kunt inspelen op de vragen van jouw inleners en flexkrachten.

Uitzendsoftware

De samenwerking tussen jou als uitzender, jouw flexkrachten en de inleners verdient altijd aandacht. Met onze uitzendsoftware helpen wij jou om het administratieve proces van onboarding tot urenregistratie en van onkostendeclaraties tot verlofregistratie te stroomlijnen. En dat allemaal binnen één geïntegreerde softwareoplossing.

Payroll software

Als payroller is het jouw belangrijkste doel om jouw klanten te ontzorgen, namelijk door alle juridische en administratieve zaken rondom personeel uit handen te nemen. Met onze payroll software maken wij de administratieve verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken overzichtelijk en helpen wij je om deze efficiënt af te handelen.

Uitgebreide software voor de uitzend- en payrollbranche

Goede software voor de flexbranche bevat natuurlijk urenregistratie. e-UUR dus ook. Met onze online urenregistratie software worden urenbriefjes snel en gemakkelijk ingevuld, geaccordeerd en verwerkt. Een ander kenmerk van goede uitzendsoftware en payroll software is dat het gemakkelijk te koppelen moet zijn. Met gangbare verloningspakketten bijvoorbeeld, maar ook met alle gangbare backofficepakketten uit de flexbranche, met planningspakketten, met facturatiepakketten en met business software. En de laatste ‘eis’ waar goede software voor uitzend- en payrollbureaus aan moet voldoen, is dat het zeer uitgebreid moet zijn. Ook aan die eis voldoet e-UUR ruimschoots. Een tipje van de sluier?

–          e-UUR heeft een handige app waarmee flexkrachten hun gewerkte uren kunnen registreren.

–          Het accorderen van urenbriefjes in e-UUR heel eenvoudig, aangezien flexkrachten en inleners dit vanuit hun mailbox kunnen doen.

–          In e-UUR kun je verlof- en vakantieuren (dus: verlofregistratie) bijhouden.

–          In onze software vind je een digitaal dossier én is het mogelijk om digitaal nieuwe flexkrachten te onboarden.

onze klanten

Referenties over software voor de uitzendbranche

Een leestip voor tussendoor. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je benieuwd bent naar hoe onze klanten dankzij e-UUR het verschil maken in de payroll-, uitzend-, of detacheringsbranche. Daarom hebben we op onze website een aparte pagina aan referenties over onze software voor de flexbranche gewijd.

App voor de flexbranche

Naast alle eerder genoemde voordelen van onze software e-UUR willen wij kort nog iets vertellen over de e-UUR app. Daarmee heb jij altijd en overal toegang tot e-UUR omgeving (compleet in jouw huisstijl). Natuurlijk kunnen ook flexkrachten gebruik maken van deze app. Iedere flexkracht krijgt een eigen inlog, en na inloggen kan hij of zij gewerkte uren invoeren, maar ook documenten ondertekenen en aangevraagde, lopende en/of afgekeurde verlofaanvragen inzien.

e-uur app

Direct starten met flexportal e-UUR

Wil jij na het lezen van dit artikel direct starten met onze software voor de flexbranche? Vraag dan vandaag nog een gratis online demo aan, zodat je e-UUR ‘in het echt’ kunt bekijken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of de kosten van onze flexportal bekijken. Aan jou de keuze!

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!