Jouw eigen platform voor flexwerk

Software voor jouw uitzendbureau

Wil jij gewerkte uren van uitzendkrachten foutloos kunnen verwerken? Eenvoudig nieuwe uitzendkrachten digitaal op contract kunnen nemen? Online nieuwe flexkrachten kunnen werven en selecteren (lees: online uitzenden)? En gemakkelijk verlof- en vakantieuren, maar ook onkostendeclaraties kunnen verwerken? Dan is e-UUR, software voor uitzendbureaus, voor jou de juiste keuze. Dit platform voor flexwerk is ook nog eens te koppelen aan verschillende ander pakketten (waaronder backoffices). Jouw werk wordt écht gemakkelijker, dat beloven wij je!

Onze software verwerkt maandelijks honderdduizenden urenbriefjes voor tevreden klanten in de uitzendbranche. Benieuwd welke organisaties dit zijn, vergelijkbaar met jouw uitzendbureau? Lees dan eens onze klantcases, waar je de persoonlijke verhalen vindt van onder meer Adecco, TOPS Personeelsdiensten, Go:Office, Timing, FINTREX en Koers Oost Uitzendbureau.

app w&s

e-UUR, de perfecte software voor de uitzendbranche

De mogelijkheden van onze software voor organisaties in de uitzendbranche zijn eindeloos. Om te beginnen is e-UUR zó flexibel dat je al jouw inleners exact kunt bedienen hoe zij dat willen. Welke unieke wensen klanten ook hebben, jij kunt er aan voldoen. Om het uitzendproces compleet te maken is platform voor flexwerk e-UUR namelijk de schakel tussen jou, jouw uitzendkrachten en jouw inleners. We kunnen ons goed voorstellen dat je op zoek bent naar herkenbare voorbeelden, zodat ons verhaal bij je gaat leven. We noemen er graag één (maar schroom niet om ons naar meer voorbeelden te vragen): vult een inlener de door uitzendkrachten gewerkte uren in of kunnen uitzendkrachten zelf hun uren schrijven? En wie mag er accorderen? De keuze is aan jou, en aan jouw inlener(s). Je kunt bovendien per inlener aangeven hoe zij hun processen ingericht willen hebben. Platform voor flexwerk e-UUR zorgt hiermee voor optimale flexibiliteit, met name richting je klanten.

De mogelijkheden in e-UUR, software voor uitzendbureaus

We begonnen er de vorige alinea al mee: de mogelijkheden in e-UUR, software voor uitzendbureaus, zijn eindeloos. Zo kun je gebruik maken van de volgende features:

Natuurlijk is bij het platform ook een handige app (Android en iOS) verkrijgbaar. Bovendien kun je ook kiezen voor Xplican, onze automatische cao-ontrafelaar.

Eenvoudig te koppelen

Software voor jouw uitzendbureau koppelen met jouw pakket

Natuurlijk kun je onze software ook heel gemakkelijk integreren met verschillende pakketten, om te beginnen met jouw backoffice-pakket. e-UUR heeft koppelingen met alle gangbare backofficepakketten in de uitzendbranche. Nieuwsgierig? Op deze pagina vind je verschillende voorbeelden. Staat gewenste pakket er niet bij, laat het ons dan gerust weten. Regelmatig realiseren wij nieuwe koppelingen voor klanten. Robin Jansen, CEO van het eerder genoemde FINTREX, zegt er het volgende over: “Een koppeling met Freepack was een vereiste van onze kant. Toen de keuze voor e-UUR door FINTREX gemaakt was, startte Akyla dan ook meteen met het realiseren van die koppeling. En dat verliep gelukkig erg soepel. We zaten regelmatig met alle drie de partijen om tafel om ieders wensen en ideeën te bespreken, tot we uiteindelijk de puntjes op de ‘i’ konden zetten en de koppeling daadwerkelijk hebben gerealiseerd.”

Software voor online uitzenden

Eén van de features in software e-UUR willen wij extra uitlichten, omdat dit het online uitzenden vergemakkelijkt. Met de werving- en selectiemodule kun jij als uitzender gemakkelijk voldoen aan de allocatiefunctie. In de module kun je eenvoudig nieuwe flexkrachten werven en selecteren. Zo bouw je vacatures op en kun je gemakkelijk vacatures plaatsen op je eigen jobboard en op gekoppelde vacaturesites. Daarnaast helpt de module je met het inrichten van een geautomatiseerd selectieproces. Zo kan jouw uitzendbureau eenvoudig online gaan werven en selecteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw eigen platform voor flexwerk?

Download de white paper en ontdek wat een platform voor flexwerk jouw organisatie kan opleveren.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Direct contact

Kom direct met ons in contact. Wij helpen je graag verder!

photo-avatar-bg

Ben je enthousiast?

Ben je een uitzender, payroller of detacheerder?
Heb je vragen over onze software neem dan contact met ons op!